חדשה פה |
|

בנה

New member
חדשה פה |../images/Emo9.gif|

לפני כמעט שנה הפסקתי עם המאגיה מכיוון שהסתבכתי איתה וקרו לי דברים נוראיים... בכל אופן, חברה שלי שרפה לי והשחיטה את כל הדברים (מאמרים, ספר, ציוד...) של המאגיה כדי שאני לא יחזור לכך... בזמן האחרון ניהיתי חלשה והמאגיה מאוד מאוד חסרה לי,אז החלטתי שאני רוצה לחזור בכוחות מחודשים ולהתחיל הכל מאפס... אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי... בהמון אהבה... בנה

Swicca

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ! :) ...

.. יותר נכון השבה ! :p

THE gray

New member
כמובן...

את לא מתחילה אבל המאמרים בהחלט לא יזיקו לך... וזה נשמע מעניין, כמו הסיפור של ווילו (מבפאי קוטלת הערפדים), היא כאילו התמכרה למאגיה שחורה ואז כדי שהיא תפסיק עם זה הם לקחו לה את כל הדברים. אולי תספרי לנו על מה שקרה לך?

בנה

New member
טוב הסיפור הוא כזה...

עסקתי במאגיה שנה-שנתיים...אני לא מכורה למאגיה אבל מאוד מתחברת... בכל אופן, היה לי ידיד שגם עסק במאגיה ורבנו אז הוא החליט שהוא פוגע בי, והוא אכן עשה זאת... סבלתי במשך חצי שנה ואף יותר מדקירות, הלכתי לרופא והוא אמר שאין לי כלום, וישר קישרתי את זה ל"ידיד" הזה... בכל אופן, חברה שלי גם עסקה במאגיה ומכיוון שהייתי חלשה מידיי אז היא "הגנה" עלי... זהו.. היום "הוא" לא "ידיד" שלי ואין לי קשר איתו, החברה הפסיקה לעסוק במאגיה, ואני לאט לאט חוזרת...

Envenom

New member
נישמע כמו טלנובלה מהארי פוטר =\

אבל ברוכה השבה לתחום בכל מקרה!

ocean gypsy

New member
תסלחי לי אבל,

אולי לא הבנתי את הסיפור נכון אבל, זה לא נשמע לך קצת.., לא יודעת.., סיפור לא אמין למדי?!, לפי הסיפור הזה את לא צריכה אותנו פה, אם כבר "עסקת" במאגיה והצלחת, למה את צריכה אותנו פה?, אז את חלשה, נכון, אנחנו לא אלה שיכולים "להטעין" אותך, את היחידה שיכולה להטעין את עצמך, כל עוד יש לך ידע תיאורטי מספיק רחב בכדי להתחיל עם הצד הפראקטי שבכל הנושא, ולפי הסיפור שלך אמור להיות לך ידע תיאורטי נכבד, למה את פשוט לא יכולה לחכות עד שתתחזקי ותתחילי שוב לעסוק במאגיה?! למה בדיוק אמרת שאת מתחילה מאפס? אם הגעת לכזאת רמה של "כוחות" כמו שהייתה לך מקודם שהיו לך ולידיד שלך מאבקי אנרגיה, אני יכולה רק להניח שהידע וההבנה התיאורטית שלך היא מספיק גדולה, אז פשוט תתחילי שוב כמו שהתחלת אז, כי אחרת אני לא מבינה למה את צריכה אותנו? ושוב אני אומרת אם לא הבנתי אותך נכון קבלי את התנצלותי, אני לא כזאת תקיפה בדרך כלל, ואם הבנתי אותך אז אמרתי כל מה שהיה לי להגיד. שלך אסתי.

Envenom

New member
לפעמים

מכשף יכול להיות רב עוצמה, בעל ידע נרחב, ועם כוחות חזקים. אבל לא בשביל זה הפורום קיים, עד כמה שהבנתי.. הרעיון פה הוא לעזור אחד לשני, לתת דעות על נושאים שונים, לפתוח דיונים בנושא מאגיה.. לא רק לפתח אחד את השני מבחינה מאגית, למרות שזה גם מה שקורה כאן בפורום

ocean gypsy

New member
נכון.

אבל אני לא רואה מה הבעיה בלבוא ולבקש עזרה, אני שוב אומרת שאני לא יודעת עם הסיפור של "בנה" הוא אמין, אבל אני אישית לא יכולה לסבול כשאנשים באים לפורום עם סיפור שהוא המצאה מוחלטת ומבקשים עזרה.., כשבן אדם יבוא ויגיד לי בצורה כנה ואמיתית "אני אוהב את הנושא, מתעניין בנושא, אני רוצה ללמוד" אני בשמחה וברצון רב אעזור לו איך שאני יכולה, אבל זה היה סיפור שלי אישית נשמע קצת לא אמין אז זה עיצבן אותי, אבל באמת לא התכוונתי להשמע כפי שנשמעתי, פשוט באים לפה לפעמים אנשים עם סיפורים מאלוהים יודע איפה, ומבקשים מאיתנו לעזור להם ולמצוא להם כישוף מתאים, וזה משהו שמאוד מרגיז אותי,בכל מצב רגיל אני באמת אשמח לעזור למי שיצטרך, אבל אני אעזור בצורה יפה ומכובדת למי שיבקש בצורה יפה ומכובדת. אז אני באמת באמת מאחלת ל"בנה" הצלחה בהמשך הדרך שלה, כל עוד,היא כנה. שלכם אסתי.

jbu

New member
אסתי את לא לבד

אני בדר"כ נמנע מלגבש דעה על מישהוא\מישהיא בשלב כזה מוקדם אבל בכלל הסיפור הזה נראה לי כאילו היא רוצה קצת respect אבל היא רוצה ללמוד, לכן היא אומרת שהיא כבר עסקה אבל הפסיקה. אם הידיד שלה ברמה שהוא יכול לעשות כישופים אני מניח שהוא צריל להיות מספיק בוגר (שזה משהוא ממש קטן) כדי לחשוב לפני שהוא מטיל כישוף על ידידה שלו בגלל נושא מטומטם ובכלל הם כבר היו לה "ספרים" ובכלל "כלים" דבר שעושה רושם כאילו היא הייתה רצינית היא הייתה יודעת איך להתמודד עם זה. בכול זואות אני מחכה לתגובה שלה וזה רק הנחה, אולם הנחה של מקצוען בתרוצים שאני המצאתי סיפורים כאלה למורות ולגננות עוד לפני שלמדתי לינוק.

Swicca

New member
מה היה כל כך לא אמין בסיפור שלה ? .

.. עם כל הכבוד אני חושב שלא הייתה לך סיבה להתפרץ ככה
.. אבל זה רק אני .. בכל מקרה היא לא ביקשה ממך כלום והיא רק ציינה שהיה לה נסיון בנושא והיא הייתה רוצה לפתח את הידע שלה ולחזור לעניינים ... כי כמו שהיא רשמה עבר די הרבה זמן ... :) ... בכל מקרה אסתי אין לך מה להתעצבן :) את אדם חביב ואני די בטוח שגם היא משקרת וגם עם לא זה לא שווה לבזבז על זה אנרגיה ושניות בחיים שאת יכולה להיות מאושרת בהן במקום לרטון !(חחח אני מקווה שככה רושמים את המילה הזאת חחח גאד דמט אני הופך לסנילי יותר ויותר מידי יום ! )

ocean gypsy

New member
...

תראה, אולי באמת לא הייתה לי סיבה להתפרץ ככה, ואולי היא באמת רק רצתה עזרה, ואני באמת לא התכוונתי להיות כזאת, אבל הסיטואציה הזאת שמישהו בא וממציא סיפור ומבקש מאיתנו שנעזור לו מתרחשת יותר מדי, ובמקרה גם הסיפור הזה שלה לא נשמע לי אמין, אין מה לעשות הוא פשוט לא נשמע לי אמין, אז אמרתי לה את דעתי, אולי אתה צודק שהייתי יכולה להיות יותר סימפטית אבל כמו שכבר אמרתי זה משהו שמאוד מרגיז אותי, וגם מאוד מייאש אותי, אז זאת הסיבה למה התפרצתי, אולי אתה באמת צודק, וכן ככה כותבים את זה:). שלך אסתי.

L e s t a t

New member
בוא נגיד את זה ככה

בתור בן אדם שעוסק במשך קצת יותר משנתיים במאגיה, אני לא רואה איך נסיון של שנה-שנתיים משתקף בסיפור שלה.

Envenom

New member
אני לא ראיתי בעיה בסיפור...

חוץ מזה שהיא גם לא ביקשה כישוף מסוים..
סה"כ שירשור "היי אני חדש\ה פה" גם לי היה כזה

למעלה