חדשה פה! ושאלה

צופיתי 2

New member
תקראו את מסע הנשמות ../images/Emo63.gif

מסכימה איתך, לילי. בספרים של דר. ניוטון, מסע הנשמות, גורלן של נשמות ועוד. מוסבר פשוט על כל השאלות האלה. דרך אנשים חיים שמספרים על הזמן שהם היו בעולם הנשמות. הספר הזה מאוד אמין עלי.

ricky18

New member
אני גם לא... אני לא יכולה לקרוא גם עם אני רוצ

להתרכז בקריאת ספר זה מאוד קשה בשבילי גם. אני דסלקטית. אני צריכה לקרוא כמה פעמים כדי להבין את הנקרא. ואין לי סבלנות לזה. את הסרט השדים של אמלי עדיין לא ראיתי אבל אני יודעת מה לאסוף עכשיו בוידיאומט בפעם הבאה שאני העבור ליידו.

אורח2116

New member
שבוע טוב

ראיתי שנפתח שרשור ענקי, העולם הוא הבל הבלים כפי שאתם מכירים אותו, אתם צריכים להבין הייתי מבולבל מאוד לפני שחזרתי בתשובה עכשיו ברוך השם אני שלם, פשוט תעניינו בדת היהדות יש לה את כל הפתרונות חסידויות, חוכמות צדיקים ,חוכמת הנסתר וכדומה לא צריך להשתגע וחס ושלום להכנס לדכאון, צריך תמיד להיות בשמחה על זה שאנחנו חיים ומקיימים את רצון הבורא ! שדים וזה זה חלק מהסיטרא אחרא - ש.ט.ן , שאחראי על הרוע בעולם, בעזרת השם אנחנו מנצחים את היצר ומתקרבים אל אבינו בשמיים !

אורח2116

New member
שבוע טוב

ראיתי שנפתח שרשור ענקי, העולם הוא הבל הבלים כפי שאתם מכירים אותו, אתם צריכים להבין הייתי מבולבל מאוד לפני שחזרתי בתשובה עכשיו ברוך השם אני שלם, פשוט תעניינו בדת היהדות יש לה את כל הפתרונות חסידויות, חוכמות צדיקים ,חוכמת הנסתר וכדומה לא צריך להשתגע וחס ושלום להכנס לדכאון, צריך תמיד להיות בשמחה על זה שאנחנו חיים ומקיימים את רצון הבורא ! שדים וזה זה חלק מהסיטרא אחרא - ש.ט.ן , שאחראי על הרוע בעולם, בעזרת השם אנחנו מנצחים את היצר ומתקרבים אל אבינו בשמיים !

Dark faith

New member
אני אנסה לענות לך,

אבל זכרי, שעולם הרוחות אינו מדע מדוייק....אין שחור ולבן. חל איסור לבצע סיאנס מהסיבה השפוטה- שאסור לנו להפריע למנוחת המתים. יש סיבה שהרוחות נסתרות מרובנו- ואין זה תפקידנו להבין למה. אני מאמינה שיש אנשים שניחנו ביכולת גבוה. ורמת המודעות שלהם עולה בהרבה על רמת המודעות של אנשים רבים. אנשים שהעין השלישית שלהם "רואה" דברים שאחרים לא רואים- אותם אנשים יוכלו לחוש בנארגיות סביבם- ואפילו לראות אותם. בקשר לאנשים שהתאבדו- האמונה שלי אומרת, שבגלל שהם סבלו כל כך בחייהם, ולא יכלו להמשיך לסבול- ולמעשה אינם סגרו מעגלף לא יוכלו להמשיך להתקדם בעולם הרוחות לגלול נוסף- עד שלא יפתרו את בעיותיהם שהיו בחיים....ולכן הם למעשה "תקועים" במישור שלנו...עד שיגיעו לסגירת המעגל שלהם הם זקוקים.

למעלה