חדשה פה! ושאלה

חדשה פה! ושאלה../images/Emo189.gif

שלום לכל המבינים ברוחות והעולם הבא! אז יש לי כמה שאלות אם תוכלו בבקשה לענות לי עליהן כי אני כבר מתוסכלת... 1. יש דבר כזה באמת רוחות- ואם כן למה הם לא באים לכל אחד בעולם? 2. מי המציא את הסיאנס? 3. למה אסור בעצם לעשות סיאנס? 4. איך אפשר לראות רוח? צריך להיות משוגע בשביל זה. או מה? 5. מי שמתאבד- הוא יכול לחזור בגלגול נשמות בתור רוח? בגוף של מישהו או משהו אחר? פשוט ראיתי את הסרטים :"השדים של אמלי" "מגרש השדים" ,"והערפל"- ותהיתי אם באמת יש דבר כזה רוחות והרי אומרים "שהשדים של אמלי" - זה קרה באמת- אז למה קשה לי להאמין שזה באמת קיים הדברים האלה? והאם יש רוח טובה? יענו כמו מלאך השומר? יש דברים כאלה? אני מבית דתי= בת 22 ואני לא דתיה בעצמי- וקשה לי להאמין בכל הדברים האלה- אני רוצה הוכחות- ואני גם לא מאמינה באלוהים במיוחד... או בכלל- כי אם הוא היה קיים, הייתי מרגישה אחרת......אליו ובכללי עלי.... בתודה מראש פולי.......- תחושה מוקדמת..- גם כן סרט מפחיד חחחח

צופיתי 2

New member
מנסה לענות לך ../images/Emo140.gif

לפי מה שאני חווה, יש רוחות, יש קיום אחרי המוות. אני מזמינה אותך לקרא על החוויות שלי

אני אקרא...

נחמד לדעת שדברים כאלה באמת קיימים- השאלה איך הם נוצרים אצל בני אדם מסויימים?

אורח2116

New member
תגובה

ברוך הבא , אני גיל ואני חוזר בתשובה , ויש תשובות והוכחות להכל : 1. יש רוחות (נשמות יותר נכון) וזה מוכח עובדתית , צריך להיות בדרגה רוחנית כדי לפגוש אותם , כי הם לא נמצאים בעולם החומר כמו שאנחנו. 2. ממליץ לך לראות את ההיסטוריה על הסיאנס באתר : http://klkol.com/movies/movie-0303.shtml?PHPSESSID=a95041d4cdb41250890e21fce2f93643 יש הסבר על הכל. 3. שתי איסורים מהתורה(חמורים) אסור לעלות באוב, ולדרוש מהמתים. 4. אי אפשר לראות רוח כי הם לא באותו רמה, יש משהו נכון שאמרת "צריך להיות משוגע בשבילך", יש הוכחות שאוטיסטים באמת רואים דברים שאנחנו לא רואים(רוחות,מלאכים), בעזרת תקשור. 5. רוח ונשמה זה דברים רוחנים (רמות שונות) אבל אותו עיקרון, גלגול זה לתוך גוף גשמי, לא יודע לפי היהדות הוא תקוע בכף הקלע להמון שנים וזה ממש סבל איום באותו עולם למי שהתאבד(אגב בתורה יש מצוות ייבום שזה הבאת בן אדם שמת ללא ילדים לעולם בתור ילד כי בן אדם כזה תקוע בעולם לא כל כך טוב...). אל תקחי מסרטים שזה אמת, אין שום הוכחה לסרטים האלה יכול להיות שזה מן פנטזיה של הכותב, הוכחות יש מלא אבל ספק מהסרטים קשה להמין בדברים בגלל הניסיון של עולם ההבדל, מטעה אותנו , אגב מי שמתקשר עם רוחות בסיאנסים למשל כבר לוקח את זה כמובן מאליו (עובדה) שרוחות זה עובדה. יש מלאכים ששומרים לא נרחיב עליהם כי זה מושגים מהקבלה הכל יש , צריך רק ללמוד. אני חושב שבאת מבית דתי לייט(תתקני אותי אם אני טועה) ולא חושב שהסבירו לך מה זה דתי בכלל, הוכחות לאלוקים ולתורה יש אינסוף השאלה אם את רוצה לקיים את הרצון זה בחירה פה. אגב הוכחות לגבי עולם האמת ורוחות : מוות קליני - ממליץ לראות את זה : http://klkol.com/movies/movie-0299.shtml EVP וסיאנסים : EVP זה רעש לבן, הוכח שאין הסבר מדעי לתופעה הזו : http://klkol.com/movies/movie-0303.shtml?PHPSESSID=a95041d4cdb41250890e21fce2f93643 גלגול נשמות : עקב ריבוי אלפי העדויות בעולם, הדבר נעשה כשכיח וכהוכחה שקיים דבר כזה : http://klkol.com/movies/movie-0306.shtml הרצאה נוספת: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=837 ריגרסיה : אפשר לעשות היפנוזה ולחזור לגלגולים אחרונים, הדבר לא מקבל שום הסבר טבעי הילת האדם : http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=698 מסתבר שכל אדם יש הילה רוחנית שמקיפה אותו, הסבר + הוכחות מדעיות לדבר. תקשור עם אוטיסטים : תקשור שהוכח שאוטיסטים יש ידע רב על עולמות רוחניות("הנבואה נתנה לשוטים"). אני יביא קישור בהמשך. חלומות: עדויות רבות שחווה אנשים לחויות בלתי מוסברות של גלגולים קודמים ותקשורים עם אנשים שנפטרו. המדע הוכיח על כל אחד מהוכחות שהם אמיתיות ואכן יש חיים לאחר המוות.

ס א ט י ן

New member
אם את רוצה הוכחות צר לי:)

כי להוכיח ממש שכל העולם הרוחני קיים- זה בלתי אפשרי בצורה גישמית. והדברים היחידים שאנחנו יכולים לעשות כבני אדם אלו דבר גישמיים... תראי, יש הפרדה בין העולם שבו אנו חיים, ובין העולם שאחרי. הפרדה די מלאה. אולי לפעמים יש טעויות ושני העולמות מתערבבים ואז יש אנשים שחווים משהו מיוחד, אבל זה לא קורה הרבה בכלל, כמעט ולא, ולכן- הסיכוי שדווקא את תחווי פגישה עם נשמה, הוא קלוש ביותר. אם המודעות העצמית שלך היתה גבוהה במיוחד, אם היית מאמינה בכל ליבך שיש לך נשמה רוחנית ומה שקיים הוא לא רק הגוף, והיית מגיעה לרמה כזאת של מודעות- אולי היית מצליחה לתקשר עם עצמך ולהבין את הדברים, אולי אפילו היית מצליחה לתקשר עם נשמות אחרות. אבל כשאנו משתמשים רק ב15% מיכולת מוחינו- קשה מאד מאד להגיע לרמת מודעות כזאת או להבין בכלל מה קורה בעולם. ההפרדה הזה בין העולמות היא גם הסיבה שאסור לעשות סיאנס. זה לא טבעי לערבב בין העולמות. וזה יכול לגרום למערבולות, קשיים, ואפילו טירוף בשני העולמות. גם אצלך וגם אצל הנשמה שניסית להעלות. זה לא טבעי. תראי, אני מאמינה שברגע שאנחנו מתים- זה לא משנה איך מתנו. הנשמה משתחררת. אני לא חושבת שמי שמתאבד יהיה תקוע לנצח במקום אחר. יש עולם רוחני אחד...אני חושבת שאת התשלום אנחנו נשלם בגלגול הבא שלנו. ואל תאמיני לכל סרט שאת רואה:) עד היום אי אפשר לדעת בודאות אם שדים באמת יכולים להשתלט על גוף...וכמו שכבר אמרתי לך- יש הפרדה מוחלטת בין העולמות. פעם האמינו שבן אדם שאחז בו טירוף- הוא בעצם בן אדם באחז בו דיבוק, שד. ככה הסבירו את זה.... אל תשכחי גם שהמטרה של סרט היא לגרום לך לזכור אותו להרבה זמן, ומה יותר מפחיד מתופעה שאין לה הסבר, ואין לה טיפול, ויכולה לקרות לכל אחד?...

אורח2116

New member
כמו שאמרתי

להאמין לסרטים ממש לא , כי רוב הדברים זה פרי יצירה של היוצר, אולי מבוסס על משהו אמיתי, אבל בספק, לכן הדברים האמיתיים באמת זה דברים שעשו עליהם מחקרים ואפשר לדעת בוודאות שזה קיים. אגב שדים ודיבוקים קיימים רק לא בארץ הרמב"ם טיהר פה את הארץ ככל הידוע לי(למרות שהיה איזה מקרה של דיבוק - ספק לא ספק ..), אגב חלק מה"משוגעים" חלקם יכול להיות שבאמת יש להם בעיה רוחנית וחלקם רק בעיה נפשית, רופאי הנפש לא בודקים את העיניין הזה לצערנו לעומק, אחד הרבנים פעם אחת רצה להכנס לאברבנאל לבדוק את העיניין ולא ממש שיתפו איתו פעולה. אין הפרדה מוחלטת - טעות שלך , העולם הרוחני קיים בזכות הגשמי והגשמי בזכות הרוחני, רק ההתגלות בעולם הזה לרוב איננה רוחנית כי אנחנו מוגבלים בחמשת החושים אבל כאשר אנשים מתו מוות קליני לא היה להם שום הגבלה וראו הכל http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=489933 אגב זה בלוג של בן אדם שמת מוות קליני ומספר בדיוק מה היה, אני נוטה להאמין לו אין לו שום מטרה אפילו הוא לא חזר בתשובה למרות שידע בוודאות שהכל קיים. מי שמתאבד סובל קשה מאוד בעולם האמת, אבל יש מצב שירחמו עליו ויתנו לו לחזור בגלגול לתיקון. תלוי במעשיו של אותו בן אדם בחיים.

אורח2116

New member
אז ככה

יש ויש, אבל הכל זה רמות יש רמה של גן עדן , ויש רמות של גיהנום זה לא או זה או זה במדויק זה הולך ברמות עכשיו מתחת לגיהנום יש את כף הקלע, בואי נגיד שגיהנום זה לא כל כך נורא , יש נשמות שמתנקות שמה ועוברות לגן עדן, כף הקלע הנשמה יכולה להתקע פה מאות ואלפי שנים עם מלאכי חבלה שרודפים אחריה, עד שיעשו לה טובה ויתנו לה להיכנס לגיהנום או לרדת חזרה בגלגול. אגב הגן עדן זה מקום זמני עד לתחית המתים והגעת המשיח ואז העולם הגשמי והעולם הרוחני יאחדו ביחד כמו שהיה לפני החטא של האדם הראשון.

ס א ט י ן

New member
זה לא מידע- זו אמונה

אני לא מסכימה עם כל מה שהוא כתב..ויצא לי לחוות כמה דברים בחיי. לא מאמינה בקטע של הרמב"ם, לא מאמינה בזה שמי שמתאבד מגיע למקום אחר, והאמת, אני גם לא ממש מאמינה ב"גן עדן" ו"גהינום". אני מאמינה שנשמה מתקנת ולומדת דרך החיים שהיא עוברת. כל חיים הם שיעור. כשמגיעים לעולם הרוחני כל מה שעשינו בעולם הגישמי הופך לקטן...

אורח2116

New member
אגב בסיאנסים רבים..

הרוחות עצמם אומרות שהם מכף הקלע , הרוחות בסיאנסים הם מכף הקלע ולא מגיהנום או גן עדן, זה רוחות במצב לא משהו בכלל בוא נגדיר את זה ככה.

ricky18

New member
אין לך מוסג כמה אתה צודק בקשר לאברבנל!!!

בסוף- אוגוסט 2006 אושפזתי באברבנל ב-5א מחלקה סגורה. זה הייתה החויה הכי טראומטית שאני יכולה להעיד עליה. באותה תקופה התמודדתי עם כמה רוחות בראש שמתקשרות איתי טלפאטית. והגעתי לרמה כו רוחנית שיכולתי לתקשר טלפאטית עם בעלי חיים זבובים עצים וכול רוח שפונה עלי. אני כמובן שלא סיפרתי את זה לאף אדם שאני מכירה כיוון שאני מבינה מה שהפסיכולוגיה אומרת על זה. באיזה שלב אפילו תיקשרתי עם נשמה אחת שעשתה מעשים מאוד רעים כשהייתה בחיים - ואותה נשמה נסתה לפלוש לגופי אבל הנשמה הזו חיבבה אותי כי הבנתי אותה ול שפטתי את הטירוף שלה לעשות את מה שעשתה למרות שממש לא מקובלת עלי השנאה שלה והדרך שלה. לילה אחד אני וידיד (בחור ערבי שהכרתי) שטינו ביחד בקבוק וודקא ואני הייתי שיכורה כמו שבחיים שלי לא הייתי - באו במפתיע אלי זוג חברים ואני התחלתי להקיא והתעלפתי כנראה וזוג החברים נלחצו והזעיקו את ההורים שלי. אמא שלי ראתה אותי במצב כזה ועוד בחברת בחור ערבי החליטה לקחת אותי לבית החולים איכילוב. שם החליטו שאני צריכה ללכת לאישפוז. אני על כמויות אלכוהול והרופא מבקש ממני לחתום לו על טופס אישפוז - אז סרבתי - ברגע שהוא אמר שהוא ירשום שסרבתי לחתום והוא לוקח אותי בכול מקרה אני לא הלכתי בשקט - דפקתי לו את הכיסא בשולחן ומפה לשם אושפזתי בכוח. סרבתי לתת להם דם אז קשרו אותי - ונאבקתי ב8 אחים שבסוף הרימו אותי למיטה וגברו עלי - וצעקתי אתם רוצים דם אז הינה - ירקתי ודם יצא מהפה שלי היה כתום של דם על הריצפה שאני זוכרת שאחרי הזריקה שהם נתנו לי והתעוררתי הדם שירקתי היה כבר יבש על ריצפת החדר. אני זוכרת שבראש נאבקתי טלפאטית איתו והוא גבר עלי. אני אושפזתי לבדיוק 5 ימים בועדה הראשונה שהייתה לי הרופאים החליטו לשחרר אותי כי ידעתי מה לאגיד ומה לא. אבל במהלך החמישה ימים האילו יצא לי לפגוש אנשים שבוודאות אני יכולה לאגיד עליהם שהן אכן רדופות ולא בסכיזופרניה אילה בשדים. והיו בחורות אחרות שבודאות יכולתי לומר עליהן שהן באמת לא בסדר נפשית. אני זוכרת אישה מבוגרת שפנתה עלי ואמרה לי בלחש אני כבר רואה את השחור. היא לא הייתה מדברת כלל מרוב פחד. והייתה אחת שהייתה מסתובבת סביב עצמה ומשתינה והיו כמה נשים שהיו בתור דורכות על הפיפי שלה - אין לי מוסג למה עשו זאת... והיו עוד הרבה מיקרים מוזרים שהתרחשו שם. זו היתה הפעם הראשונה שאני אושפזתי בחיי - אני יצאתי משם מעורערת לגמרי. הזריקות והכדורים שקיבלתי שם ממש שאבו ממני את האישיות שלי ותשתשו אותי. וזו הרגשה איומה!!! אני לא לקחתי את הזריקות שהרופא יעץ לי לקחת אחרי ששוחררתי וגם לא את הכדורים שרשם לי. אני בסדר רק חווה דיכאון כנראה מכל מה שקרה. אני מתביישת בזה - ואני לא יודעת איך להמשיך את חיי עם הרקורד הזה - הכדורים והדיכאון גרמו לי להשמנה ואני ממש מדוכאת בגלל זהעוד יותר!

וואווווווו

איזה סיפור, בלי קשר אני אושפזתי יום במחלקה של מיון בכפר שאול- בגלל ניסיון התאבדות- כרגיל... אבל אני לא רוצה לחזור לשם- אז הדרך שאני אנסה שוב תהיה יותר חכמה ממיקודם- סתם לידע כללי בית חולים לחולי נפש לא מקום רצוי לשהות בו.. הוא ממש אבל ממש הפחיד אותי שם...... אנשים שם באמת חולי נפש.... אבל לא היו כאלה שראו שדים ורוחות אני סתם מספרת שהייתי באישפוז יום שם ועברתי טראומה מהמקום הזה... רצו לאשפז אותי ליותר זמן אבל לא הסכמתי ושחררו אותי הביתה ראו שאני שפויה עדין... חחחח אני תמיד עושה צרות לכן אני גם רוצה להתעניין יותר בעולם רוחות והעולם הבא ומה קורה למי שמתאבד וכו'... לאן הרוח הולכת ומה קורה לה וכו' איזה שרשור עשיתי על זה אה? חחחחח מקווה שאת בסדר עכשיו ושלא תחזרי לשם יותר..
וזה סתם תמונה שמשקפת את המציאות שבי...

למעלה