חדשה פה. ומתה על קפה.

alonsela

New member
שחור

עד כמה שזה נשמע רגיל למדי תמיד אהבתי קפה שחור יש בו משהו שמזכיר את האסכולה הישנה לפני שלכל אחד היתה מכונת קפה בבית כמובן שקפה שחור עלית-טעם פשוט ופשוט טעים

במשך שנים על גבי שנים

שתיתי קפה שחור, על סוגיו השונים עם הל, עם חוויג', חזק או חלש. ופשוט היה לי טעים ב5 שנים באחרונות אני לא מסוגל להכניס את זה לפה שלי. זה פשוט לא טעים לי. הטעם ניהיה לי שטוח מידי.... מי יודע אולי יחזור לי ה
שחור בעתיד מקסימום בעוד גילגול או 2 .....

arnonsn

New member
למה לא גם זה וגם זה

שאני גולש רוח שיוצאים החוצה מהמיים אין כמו שחור טוב על פינג'ן ובבית יש את מכונת האספרסן

לא יודע

אולי בגלל שאני שנים לא שותה את זה, כי אין לי להשיג (נו טוב יש אבל זה רחוק ואני עצלן) פשוט לא מסוגל

spade queen

New member
שותה גם שחור

אבל קונה אותו טחון במקום, ואת התערובת הרגילה שלי (קולומביה, ברזיל, וקפוצינו) בחיפה יש 2 חנויות שקונה בהם : "שרף" ו"אווה". לפעמים קונה גם קפה למכונת האספרסו. טחינה גסה יותר.

alonsela

New member
רק שחור

מתי הבנתי שזה הקפה שאני הכי אוהב לשתות? שמתי לב בתקופה האחרונה שכאשר מציעים לי לשתות משהו אני תמיד בוחר בקפה שחור למרות שיש הפוך אספרסו נס וכל השאר... ואז נפל לי האסימון שאני באמת אוהב קפה שחור

spade queen

New member
גם שחור

אבל לא רק. אבל לא יכולה בלי 4-5 קפה ביום. מכורה, אמרתי?

alonsela

New member
שכחת את הדבר הכי חשוב

לא אמרת איזה קפה את שותה 4-5 פעמים ביום...

spade queen

New member
בבוקר שכמתעוררת תמיד קפה הפוך

מאוחר יותר עוד הפוך או אספרסו כפול. אחרי הצהרים אספרסו אחרי זה תלוי, לפי המצב: הפוך, אספרסו או שחור (לפעמים עם הל) חחח.... לא הכי נאמנה לסוג מסוים. אבל לא יכולה בלי......

spade queen

New member
חחח... מתעורר הפוך? תנסה הפוך על זה......

תתעורר עם קפה (אספרסו חזק או שחור גם הולך) ולא הפוך
תצרף לזה קצת שוקולד איכותי (אין על הבלגי), ו....... ממממ.....אתה כבר תחייך כל היום ולא תהיה הפוך.

alonsela

New member
פשש כל הכבוד

את באמת מתה על קפה אני אנסה את הצרוף של השוקולד-נשמע מעניין תגידי מה קורה אם את מתעוררת בבוקר ומגלה שנגמר הקפה???

spade queen

New member
בחור שחושב על הכל הא? גם אני. בגלל זה....

זה עוד לא קרה. אף פעם לא נגמר כלללללל הקפה בבית , וכל הסוגים. אז שותה (שלא כהרגלי) קפה שחור. או קפה שחור עם הל. או נסקפה (שכחתי לציין שגם שותה את טסטר צ׳ויס). וצירוף שוקולד איכותי זה צירוף מנצח. חחח... ותיזהר, זאת יכולה להיות התמכרות קשה נוספת אם לא איכפת לך . ובוקר טוב ויום נהדר. ממני ומההפוך החזק שלי (לוואצ׳ה)

למעלה