חדשה פה בפורום

alka89

New member
חדשה פה בפורום

שלום לכולם:) שמי אלכסנדרה ואני בת 19, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על התמונות ולדעת אם אני מתאימה לצילומים והפקות למיניהן..

עמי1986

New member
ברוכה הבאה

דבר ראשון את ניראית טוב יש לך גוף שניראה יפה למרות שלא העלית תמונה בבגד ים שזה עדיף כדי לקבל חוות דעת על הגוף.... הגובה שלך על בסיס גבולי....אבל הפנים לא מתאימות לדוגמנות.... בסה"כ אני לא חושב שאת מתאימה... :)

עמי1986

New member
לא ממש

מטר 70 זה נמוך זה לא גובה רציני לדוגמנית......וזה שאומרים לך שמטר 70 זה הגובה המינימלי לדוגמנות זה כמו שיגידו לך ש56 זה ציון שבו עברת את הבגרות שלך....אם זה מספק אותך אז סבבה.....אבל זה עדיין נחשב 'לא מספיק'

עמי1986

New member
ממש לא מאמי את רוצה שאני יביא לך חיזוקים?

עוד אנשים שמסכימים איתי? מטר 70 זה הסף המינימלי להיכנס לתחום...ובחו"ל אם את לא מטר 75 לא יסתכלו עליך בכלל......רק פה בארץ זה ככה כי הבחורות יחסית נמוכות....וזה ידוע שהדוגמניות הישראליות נמוכות שמעתי פעם את מישל אדם אומר את זה באיזה קטע כשהיאכטה הייתה באילת....

בהחלט לא שטויות.

1.70 זה לא גובה לדוגמנות. אולי מישהי בת 14-15 הגיוני שתהיה בגובה הזה. לדוגמנות צריך 1.73 ומעלה, רצוי 1.75 ומעלה.

עמי1986

New member
אבל אין כזה דבר

אתם לא מבינים דבר אחד דוגמנית זה מכלול של דברים את יכולה להגיד טוב אני טיפה מלאה אז אני יהיה דוגמנים פנים....זה תחום שלא מפותח היום בארץ אם אין לך את המכלול של גובה, פנים, גוף הסיכוי שלך להצליח הוא לא גדול.....אם את רוצה להצליח את חייבת את שלושתם ומטר 70 זה גובה מינימלי......יש סוכנויות שלא מסתכלות על זה בכלל..... ואין כזה דבר דוגמנות מסלול....סוכנות שלוקחת אותך מסתכלת מה המירב שהיא יכולה להוציא ממך....ומחשבת את כל הנקודות שבהם היא תוכל לשבץ אותך...

dostein

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

האם את שואלת לגבי היכולת שלך להצטלם? או ממש להתברג בתחום בדוגמנות?

למעלה