חדשה+עצה [שאלה]

חדשה+עצה [שאלה] ../images/Emo9.gif

חדשה פה :] ורציתי להתייעץ לגבי משו.. לדודה שלי החודש יש חתונה, ורציתי לשאול ולקבל ייעוץ לגבי מה אפשר ללבוש..!! החתונה תתקיים באולם, כך שאין בעייה של קור.. אז ככה,,, אני מתלבטת בין שמלה.. שלפי דעתי אין טעם לקנות בשביל אירוע אחד.. אני יודעת אחרי זה איך זה יהיה-היא תשכב לי בארון בלי שאני ילבש אותה עוד.. או שכדאי לי לקנות חצאית מיני יפה וגזעית עם חולצה ארוכה יפה, שאפשר לנצל אותם אח"כ הרבה יותר משמלה? אשמח לקבל תשובות בהקדם ! תודהההה !!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אישית אוהבת להשקיע בבגדים לארוע. גם אם זה לפעם אחת ולרוב, דוקא הבגדים שכביכול נקנו לפעם אחת, משמשים אותנו הכי הרבה בסוף.. בכל מקרה גם חצאית וחולצה נשמע מצוין וכל פריט יכול להשתלב לך אח"כ עם פריטים נוספים וליצור הופעה חדשה לגמרי.. בהצלחה ולא לשכוח להעלות תמונות !!!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש שמלות לא יקרות ובכל זאת יותר חגיגיות ממכנס וחולצה גם חצאית יפה זה פתרון מצוין מה הטעם שלך בד"כ? את לובשת חצאיות?

../images/Emo9.gif

כן אני לובשת חצאיות.. עם מכנס אני בטוח לא מתכוונת ללכתת.. נראה לי אני ישים בסוף חצאית מיני יפה עם חולצה.. וצדקתן - באמת אפשר ליצור ככה כל פעם הופעה חדשה :] המון תודה לכםם ונעלה תמונותת =] חחחח

מיני לחתונה?

יכול להיות יפה מאוד אבל הייתי ממליצה לך שלא יהיה קצר וחשוף מדי יש מיני מאוד מחמיאות ועדיין לא חשופות מדי ויש מיני ליציאה עם החברים ביום שישי... בכל אופן שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו (נשמח לראות תמונות)

לשופוהולית :]

חחח כן מה לא יהיה יפה? ו.. לא התכוונתי לממש מיני ! קצת יותר ארוך ממיני, אבל לפני הברך.. לאיזה חצאיות מיני התכוונת שהן לא חשופות ומחמיאות? יש מצב את מצרפת תמונות?
!! אני מאוד אשמח.. ותודהההה =]] בטח שיעדכן חחחח מחר אני נוסעת למלחה לחפש משו
חחחח ערב-טוב !

קודם כל - תודה על האכפתיות והכל !!

דבר שני.. בסוף לא הייתי במלחה אתמולל הייתי בקניון אצלינו. חברה של אמא שלי לקחה אותי ואת אחותי לקסטרו, ועזרה לנו לחפש בגדים לחתונה. חחח יש לה טעם מה זה טובבב.. כל המוכרים שם התחילו לשאול "את סטייליסטית??!! את סטייליסטית??!!" חחחחח
היא התחילה למצוא לנו כמה סגנונות של בגדים, והגענו למסקנה שחצאית מיני עם חולצה נראה מסורבל מידי ולא מתאים לאירוע. ואז פתאום מצאנו לי שם שמלה שמאוד מתאימה.. היא שמלת מיני שהיא גופיה, עם גולף. בערך באיזור המותן מתחבר בד נוסף שהוא כביכול כמו חצאית מיני. הבד בצבע טיפה יותר כהה => אי אפשר להסביר, ובטח זה נשמע מכוער, אבל השמלה הזו מדהימההה חחחח ועוד על הגוף בכלל :] אבל בסוף לא קניתי את זה כי זה נראה פשוט מידי, והבד גם נראה פשוט :/ אז במוצ"ש אני נוסעת למלחה [והפעם זה סופי !] לחפש שמלה בדיוק בגזרה הזאת, אבל שתהיה יפה יותר ופחות פשוטה !! מה דעתכן??? חח הבנתן בכלל את הרעיון של השמלה?? המון תודההה !!!

למעלה