כנראה שזאת נשיקה ראשונה שלך,,,
אני מניח שבגלל שאת נערה דתיה זאת הפעם הראשונה שאת מתנשקת, זה שזה קרה לא עם חבר אלא עם מדריך, הוציא לך לדעתי את כל העניין מפורפורציות לגמרי, נערה מקבילה בגיל שלך בחינוך החילוני מתנשקת בסתמיות עם חברים וידידים, ואפילו עם המורה לנהיגה או מדריך הכושר, בכל פעם שהם נפגשים, בלי להרגיש אשמה או זילות. פשוט כי ככה רגילים בחברה החילונית. אצלינו, נשיקה הרבה פעמים זה כמו להגיד שלום, וכמו להגיד להתראות. רק בצורה הרבה יותר חמה ואישית. אני עצמי, כחבר, די קינאתי ואכלתי את הלב, בכל פעם שחברה שלי נפרדה בנשיקה מהמורה שלה לנהיגה, או ממדריך הכושר שלה, אבל התרגלתי, כי מה לעשות, יש הרבה אנשים שאומרים כך שלום. כעסתי וחשבתי שזה לא בסדר מצידם, אבל הבנתי שפשוט הם רגילים שזה ככה, שהם לא מייחסים לזה את מה שאני מייחס. שזה פשוט ותמים. בחברה הדתית אני חושב שזה לגמרי שונה, רק שפה כל אחד ואחת קובעים את הגבולות שלהם קצת אחרת, לגבי נשיקה, יש כאלו שיראו בזה משהו סתמי, ויש כאלו שזה יזעזע את כל אמות הסיפים שלהם, זה נכון שבתור מדריך הוא ממש לא היה אמור לנשק אותך, לא הופך את הנשיקה ליותר ממה שהיא, הבעת חיבה. הרי לא מדובר באדם שאת לא מכירה, שהתנפל עליך פתאום, אלא בנשיקה שיזם בחור שאת מכירה ואפילו הזמנת אותו הביתה. ושהיה לו יסוד סביר להאמין שאת מחבבת אותו, כמו שהוא אותך. אם חכמים עשו סייג לתורה, אז בנסיבות האלו, כל מה שאת צריכה זה קודם כל לא להזמין אותו יותר אליך הביתה, אז גם מבחינה משפטית זה לגמרי אחרת, ודווקא לטובתו. בנוסף, כדאי לך להבהיר לו בשיחה טלפונית שזה ממש לא מקובל עליך, שזה באיזה שהוא מקום גם בכלל לא מקובל ונכון, כשהוא המדריך שלך. ואת מצפה ממנו להסברים והתנצלות. יכול להיות שזה יספיק. יכול להיות שהתשובות שלו דווקא יוכיחו לך שאת צריכה לפנות למדריכה ולשתף אותה.