שלום לך כורדית חכמהה
בואי נתחיל ממשהו מאוד מאוד בסיסי לגבי החיים בכלל ולא רק לגבי א-מיניות:
אין דבר כזה שאין דבר כזה.
אז אני ממליצה לך באופן אישי, להפסיק עם המשפטים והמחשבות על 'טבע האדם'.
בני אדם הם יצורים מורכבים ולכל אחד הטבע שלו. ואף אחד לא דומה למשנהו.
ישנם קווי דימיון כללים ואפשר לדבר על 'הממוצע' ו'הרווח', אבל
תמיד, בכל תחום, יהיו לך חריגים.
לכן, חשיבה של 'איך זה יכול להיות, הרי טבע האדם הוא...', לא חשוב באיזה הקשר, היא חשיבה מוטעת.
אין לי ספק, שגם את עצמך, חריגה במשהו משאר האוכלוסיה.
ועכשיו באופן נקודתי לגבי א-מיניות:
אז כמו שניסו להסביר לך, לא כולם חייבים לחוש משיכה מינית כלפי מישהו/י, רק מפני שהם בני אדם.
ישנם כאלה שנמשכים לבני המין הנגדי (הטרו-מיניים), ישנם כאלה שנמשכים לבני המינם (הומו-מיניים), ישנם כאלה שנמשכים לשני המינים (בי-מיניים) ורק מתבקש שיהיו גם כאלה שלא נמשכים לאף אחד מהמינים (א-מיניים).
למעשה, השאלה שלך היתה צריכה להיות הפוכה: איך זה
שאין א-מיניים?
אבל יש, אז אין שאלה
ועובדת קיומם של הא-מיניים ידוע עוד מראשית המחקר המיני, כאשר קינסי, אבי הסקסולוגיה, צייר את ציר הנטיות המיניות מהומו להטרו, מחוץ לציר הוא ציין רכיב X שייצג את אלו שלא חשים משיכה מינית כלל.
לכן, אני מקווה מאוד שתביני שאין באמת הגיון בחוסר האמונה בקיומה של הנטייה הזו.
לגבי ההשוואה לאוכל:
אני מקווה שאת מודעת לזה שישנם בני אדם שלא חשים רעב וצמא.
הם אומנם מעטים, כמו כל חריגה מהנורמה, אבל גם הם קיימים.
עם זאת, חשוב לשים לב להבדל גדול מאוד בין העדר משיכה מינית להעדר תאבון/תחושת צמא:
בעוד מי שלא חש תאבון או צמא, עלול למות כתוצאה מכך מאחר והגוף לא יכול להתקיים ללא אוכל ושתיה (ושינה..), אבל אין לגוף שום בעיה להתקיים ללא קיום יחסי מין עם אחרים.
למען האמת, העדר קיום יחסי מין עם אחרים, מעלה את הסיכוי של גוף האדם לבריאות, כי יחסי מין עם אחרים, הם סיכון בריאותי. (מחלות מין, סרטן באברי המין והריון שיכול אף הוא ליצור נזקים קלים עד כבדים בגוף ואפילו מוות במיוחד בלידה)
סיכון שמי שלא מקיים יחסי מין עם אחרים, נמנע ממנו.
הלאה:
דבר נוסף שציינו כבר לפני, הוא ההבדל בין חשק למשיכה.
חשק מיני לאונן יכול להיות גם לילד קטן. ועדיין אותו ילד לא יחוש צורך לממש אותו עם מישהו אחר. הוא פשוט יהנה מהמגע בעצמו באברים אלה מבלי לפנטז על יחסים עם פלוני אלמוני או לצפיה בפורנו וכד'.
א-מיניים אינם חשים משיכה מינית לאחרים - כלומר: לא מרגישים שום צורך באקט מיני כלשהו עם אחרים. חלקם כן מרגישים צורך לאונן לעיתים וחלקם לא. אלו שני דברים נפרדים.
למה לא לקיים אקט מיני עם אחר אם חשים חשק לאונן?
השאלה הגדולה יותר: למה כן????
האם היית מעלה על דעתך לומר לגבר הטרו שנמצא מסיבה כלשהי בחברת גברים בלבד לקיים יחסים מיניים עם הגברים שסביבו המקום לאונן, כי אין נשים בסביבה?
האם את חושבת שזה מה שאותם גברים יעשו? את לא רואה איך קיום יחסים עם מישהו
שלא מושך אותך יכול ליצור תחושות לא נעימות?
למה שמישהו ירצה לקיים יחסי מין עם אחרים, רק כי הוא רוצה לאונן?
את מציגה את זה כאילו יחסי מין הם אקט מינורי וחסר משמעות.
יחסי מין הם פעולה אינטימית ביותר וחושפנית ביותר ברמות הגבוהות ביותר שאפשר, בעיקר מבחינה פיזית, אבל גם מבחינה נפשית.
מה שאורלד ניסתה לומר לך ולא הבנת, שאם זה נראה לך כזה מינורי ו'מה הבעיה', אז למה שלא תשכבי עם כל אחד שיש לו חשק לשכב איתך?
אז מה אם הוא לא מושך אותך.
המשך בהודעה הבאה...