אני חושב שורוד עם נצנצים די ענתה על חלק
מהשאלות.
בנוגע לאוננות- אני רק מקרה ספציפי כאן בפורום. כל אחד חווה עוררות מינית באופן שונה. אני לא מאונן באופן פיזי. וכן, אף פעם לא היה לי צורך בזה. אף פעם. עם זאת, אני נהנה מלקרוא קומיקסים שקשורים לקהילה ה-LGBT-ית, חלק מהקומיקסים אירוטיים.
אגב, לא מזמן קראתי קטע ממש מצחיק באחד הקומיקסים האהובים עליי. חייזר ביקש מאחת הדמויות של הקומיקס לצייר לו פורנו. עבור החייזר דברים מיניים ואירוטיים הם דברים שאנחנו מחשיבים לרומנטים (כמו להעניק זר פרחים או להתחתן). דוגמא לעמוד-
http://mspaintadventures.com/?s=6&p=006866. אני לא בטוח אם אנשים יתלהבו כאן מהקטע הזה, אבל זה פשוט קרע אותי מצחוק כשקראתי ש-uu מבקש מ-dirk לצייר לו פורנו רומנטי.
אני חושב ש-uu קצת מחבב את dirk, למרות שאין לחייזרים הללו יכולת לחוש רומנטיקה מתוך אהבה (לא משנה), אבל dirk אוהב את jake. או גאד, זה נשמע כמו טלנובלה.
*אהמ*, לא משנה גלשתי לרגע מהנושא.
בנוגע לתיאור שלך לגביי מערכות יחסים: שישנן מערכות יחסים רומנטיות אשר לא מרגישים צורך במשהו מיני, ואם הדברים המיניים כן יכנסו לתמונה אז הם יהרסו את זה. או שישנם לפעמים אנשים שנמשכים אליהם מינית, הם מעוררים אותך מינית, מפנטזים עליהם אבל בפועל לא נכנסים איתם למיטה.
תראי, מערכות יחסים כאלו יכולות להיות. אני חושב שמה שתיארת זה די תואם לאיך שאת מרגישה.
תיארת שלפעמים את מעוניינת בקשרים רומנטים, שהם רק רומנטים ולא מיניים. ולעיתים תיארת שאת גם חוסמת את עצמך, שגם אם את מרגישה צורך את מכריחה את עצמך לחשוב שאת לא רוצה וזהו, וכך את מדכאת את העניין המיני שלך. כמו כן, את מציינת שאת כן יכולה להמשך למישהו מבחינה מינית, אבל משום כל מיני סיבות את לא ממש רוצה לשכב איתו.
ובכן, זה לגיטימי להרגיש איך שאת מרגישה.
אבל אני חושב שורוד עם נצנצים די ציינה את זה (ולכן אני די חוזר על דבריה)- א-מיניות משמעה שאנחנו לא רואים אנשים ונמשכים אליהם כך שנרצה לרצות לקיים איתם יחסי מין.
להבדיל ממשיכה רומנטית- חלקינו כן יכולים לראות אדם ולהמשך אליו באופן רומנטי.
ועכשיו אני יכול לדמיין את השאלה הבאה- "כן, אבל אין מישהו שלא עושה לכם את זה?".
בואי אני אתן דוגמא שקצת תבהיר את העניין עם dirk. אני חושב ש-dirk "סקסי" (אני חושב שלהגיד סקסי זה נשמע די מצחיק. אבל ניחא). because look at that bitch he's fucking awesome ! האם אני רוצה לשכב עם dirk (נתעלם לרגע שהוא דמות לא מציאותית)? התשובה היא- לא!.
אני יכול להגיד על אדם שהוא יפה מבחינה אסתטית או הטייפ שלי (למרות שאני לא ממש נמשך לאנשים לפי מראה). האם אני אמשך לאותו אדם מבחינה מינית? האם אני ארצה לשכב עמם? לא!
.....
האם הפסקה הזו נשמעת מבלבלת?
בנוגע לכך שיכולים להיות הומואים א-מיניים- אני חושב שאת הנקודה הזו העבירה יפה ורוד עם נצנצים.
בנוגע לכך שא-מיניים לא זקוקים לבן/בת זוג- ובכן, כפי שנצנץ כבר הסבירה, וגם אני הסברתי- יש א-מיניים המעוניינים בזוגיות מבחינה רומנטית. וכן, יכולה להתקיים מערכת יחסים זוגית על בסיס רומנטי שלא תכלול מין.
אהבה קווירית/קוויר-פלטונית- לא מצאתי הסבר טוב לזה אתמול-
http://aromanticaardvark.tumblr.com...-relationships-vs-queerplatonic-relationships. אני לא כ"כ יכול להסביר מהי המשמעות של קשר כזה עבורי, כיוון שאני די חייב ללכת.
אני לא חושב שאני ארצה קשר זוגי רומנטי כפי שדי מקובל בחברה שלנו. להחזיק ידיים ולקפץ בשדרה של עצי שלכת? לא תודה.