חדשה עם שאלה...

חדשה עם שאלה...

מישהו יכול להסביר לי לעומק מה זה אומר "א-מיני"
מאיזה מקום בא הדבר הזה להיות א-מיני?

הרי בסופו של דבר לכל אחד יש צרכים מיניים...אם זה פעם ביום ואם זה פעם בשנה..
לא חייבים לאהוב את כל האקטים..אבל אפשר לנסות ולהתספק באקטים הקטנים שעושים את העבודה שלהם, ושכל אחד יהיה מרוצה...

גם טבע האדם זה לרצות להיות בתוך מערכת יחסים
שמערכת יחסים סופה (או תחילתה חח) להיות עם פן אינטימי וזוגי, עם רצון לפנק ולהתפנק עם הצד השני

שימי לב איך שכל משפט שלך הוא קביעה

שאין לה שום הוכחה.

הבה נתחילה:
1. "הרי בסופו של דבר לכל אחד יש צרכים מיניים" - איפה זה כתוב? מי החליט? האם דיברת עם כל אדם על הפלנטה והוכחת שלכולם יש "צרכים מיניים"?
פה בפורום יש כמה אנשים שאין להם צרכים מיניים, האם עובדה זו אינה מהווה סתירה לאקסיומה שלך?

2. "אפשר לנסות ולהסתפק באקטים הקטנים שעושים את העבודה שלהם" - ולמה צריך "לנסות" אם זה לא מעניין? האם את מוכנה לנסות דברים שלא מעניינים אותך רק בגלל שאחרים טוענים שהוא "מהנה" או "חובה להתנסות"?
את יודעת, לא צריך לעשות מה שכולם עושים אם זה לא מעניין אותך, תעשי מה שבא לך ומה שנוח לך.

3. "גם טבע האדם זה לרצות להיות בתוך מערכת יחסים" -
דבר ראשון, איך זה סותר א-מיניות? מערכת יחסים לא חייבת להיות מבוססת על אקטים מיניים. זו המצאה חברתית בלבד. יש מערכות יחסים אינטימיות אפלטוניות נהדרות. כל אחד ומערכת היחסים שנוחה ומתאימה לו.
דבר שני, קשה לי הקביעה שלך ש"טבע האדם זה לרצות מערכת יחסים". מחקרים הראו שטבע האדם הוא לא להיות לבד כי הוא ייצור חברתי. אך הם לא איששו שכל אדם רוצה להיות במערכת יחסים, עובדה שאני בין אלו שלא מעוניינים בכך. ועדיין אני "לא לבד" מכיוון שאני מוקפת חברים ואני מתערה בחברה. אני לא חיה על אי בודד.

לסיכום:
את יכולה לשאול את אותה שאלה מול הומוסקסואלים ולסביות. "מאיזה מקום בא הדבר הזה להיות גאיי". אז המקום הוא: ככה נולדנו.
כמו שהומוסקסואלים נולדו עם הנטייה להימשך לבני מינם ולא לבנות המין השני, סטרייטים נולדו להימשך לבנות המין השני ולא לבני מינם, מן ההגיון שיהיו אנשים שנולדנו עם הנטייה לא להימשך לאף אחד מהמינים.

אין שום קביעה מדעית שבן אדם חייב להימשך מינית לאנשים אחרים או לסוג מסויים של אנשים.

לא קובעת..אבל לא נשמע הגיוני

1- אין דבר כזה שאין לבנאדם אנושי צרכים מיניים..אמרתי גם אם זה פעם בשנה
כמו שבנאדם צריך לשתות, הגוף שלו זקוק לשתיה ואוכל אותו דבר גם פה

2- יש כאלה שעושים ביד כי יש להם צורך והם מספקים את עצמם..השאלה שלי היא למה לספק את עצמך אם כרגע בזמן נתון יש לך חשק..למה לא לנצל את זה עם פרטנר נוסף?

3. כל בנאדם רוצה להרגיש נאהב ולתת אהבה
ואני לא מדברת על אהבה בין חברים / ידידים וכו'
אלא מהודעות בוקר טוב..ועד ללישון כפיות אחד עם השני

ההגיון האישי שלך אינו קובע את מה שקיים בטבע.

עובדה, אנחנו קיימים.

אם זה לא מסתדר לך עם ההגיון ועם מה שאת רוצה שאחרים ירגישו וירצו, זה כבר עניין שלך.

queen helen

New member
אז לכי לפורום סטרייטים מיניים מאאאאגניבים

ושם יענו לך את התשובות שאת רוצה לשמוע, וגם יגידו לך שאת מהה זהה חכמהה.

ומה בעיה במה שעניתי לך?

אני הרגשתי שאת מתעקשת להאמין במה שמסתדר לך בהגיון, אז בסה"כ אמרתי לך, "שזה כבר עניין שלך".
אני לא יכולה לשכנע אותך אחרת, נכון? במיוחד שלא עשית "שיעורי בית" וקראת מהי ההגדרה של א-מיניות ועוד אינפורמציה שקיימת בשאלות הנפוצות.

orald

New member
היי, בובה!

את באה להזדווג עימי? שמעתי שכל מהותך סובבת סביב הנאת ההזדווגות, שאת חשה צורך כפייתי להזדווג בכל רגע ורגע נתון, וגם אם רק פעם בשנה אז תעשי לי טובה ותקריבי את עצמך בשבילי, בכל מיני אקטים קטנים(וביזאריים ומשפילים, כי את רוצה לפנק אותי) שיעשו את העבודה שלהם, אוקיי, מאמי?

והערת שוליים...נכון שאני עושה חיקוי טוב של גבר?

תרגעי עם הדיבור

אני באה להבין כמה דברים..
וכנראה שאצלך הא-מיני בא מתוך מחשבה שאת לא רוצה להשפיל את עצמך בכל הדברים האלה
(אגב לא חייב להשפיל את עצמך לא אמרתי לך לעשות דברים שאת מרגישה איתם לא בנוח)

orald

New member
אני לא א-מינית.

אני א-מינית פרנדלית, ואני עושה כל מיני אקטים בהתאם לרצוני, ולרצוני בלבד.

אם מישהי/ו לא רוצים לעשות אקט כזה או אחר כי הם לא אוהבים את האקט, חשים מושפלים על ידו או פשוט חסרי עניין בו, מי את שתגידי להם לעשות אותו רק בשביל לרצות בן/ת הזוג?

חשבת על זה שבשביל מישהו שלא מעוניין במשגל החוויה תיחשב לאונס? את מוכנה להיאנס אם לבן זוגך יש פנטזיה כזו?

orald

New member
כן, אמרת. לצטט?

"לא חייבים לאהוב את כל האקטים..אבל אפשר לנסות ולהתספק באקטים הקטנים שעושים את העבודה שלהם".

orald

New member
אז את מוזמנת "לנסות" איתי כל מיני דברים.

אני כבר אחשוב על כל מיני דברים מעניינים שבוודאי לא ניסית ולא רצית.

ואם תתעייפי מלבקר את חברי הפורום אני ממליצה לך לעבור לפורום של הומואים ולשכנע אותם לנסות לשכב עם בחורה כי הם בטח יהנו ולמה שלא ירצו את סביבתם.

אויש את נתפסת על קטנות

את לא חייבת להסכים עם הדעות שלי ואני לא עםם שלך!!
אז אם יורשה לי ,וסיימת לדון איתי על הא ודא שהם מאוד "מעניינים"
אז נעצור פה את השיחה.

עזבי אורלד..... זה בור ללא תחתית

זה כמו לדבר לקיר אין שומע ואין עונה(במצב הזה יש עונה אבל הוא.......................
)

niwo

New member
כמה תשובות

מה זה אומר להיות א-מיני: א-מיניות משמעה אי משיכה מבחינה מינית. הווה אומר, איננו נמשכים לאנשים מינית, איננו רוצים לקיים עמם אקטים מיניים.

מאיזה מקום באה א-מיניות? שאלה טובה. אין לי מושג. למה יש הומוסקסואליות? אין לי מושג. בטבע הכול קיים. התפלגות נורמלית תעיד על כך. תחשבי על כך שהמוח שלנו הוא הרכב פיזיוביולוגי. וכל הרכב שונה מאדם לאדם. כנראה שמבחינה פיזיקלית יתכנו שייבנו מוחות שתואמים לאנשים כמוני, א-מיניים.
ואחרי הפלצנות הפסאודו-מדעית שלי- תחשבי על זה ככה? למה שלא יהיה קיים?

בנוגע לכך שאנשים זקוקים לצרכים מיניים: דבר ראשון, בקהילה אנו נוטים להפריד בין משיכה מינית, חוסר רצון לממש אקטים מיניים עם אחרים לבין עוררות מינית או חשק מיני.
א-מיניים מסוגלים לאונן. יש כאלו שמרגישים צורך לאונן ומאוננים ויש כאלו שלא.
אני למשל לא צריך לאונן. אין לי חשק ועניין בזה.
בנוגע לכך ש-"לכל אחד יש צרכים מיניים": דבר ראשון, אילו צרכים מיניים בדיוק את מתכוונת? האם את מתכוונת לצרכים אשר רוצים לממשם עם אחרים? האם את מחשיבה צפייה בפורנו כצרכים מיניים?
לא לכל אחד יש צרכים מיניים. אני יודע שיש קביעה שטבע האדם להיות מיני, אלא שלא בהכרח. האם אני לא אוכל להמשיך להתקיים אם לא יהיה לי הרצון לקיים אקטים מיניים עם אחרים?
ומה בנוגע להיתרבות? ובכן, לא כל אחד רוצה להביא לעולם ילדים היום (גם לא א-מיניים). ישנם א-מיניים שכן מעוניינים וישנם כאלו שלא. אני כן מעוניין בילד.

טבע האדם להיות במערכת יחסים: בקהילה הא-מינית אנו מפרידים בין משיכה מינית למשיכה רומנטית. ישנם א-מינים אשר חשים משיכה רומנטית וכמהים למערכת יחסים זוגית על בסיס רומנטי וישנם א-מיניים אשר אינם מעוניינים במערכת יחסים זוגית רומנטית.
מערכת יחסים רומנטית אינה פחותה או פחות אינטימית ממערכת יחסים זוגית שאיננה על בסיס רומנטי.
ואילו שאינם מעוניינים במערכות יחסים מסוגים שונים עם אנשים? ובכן, גם מערכות יחסים פלטוניות או קוויריות אינן נופלות מערכן. אפשר לצור מערכת יחסית אינטימית על בסיס חברי בלבד ולהרגיש שעדיין לא חסרה לנו "פיסת הפאזל שמשלימה אותנו מבחינה רומנטית".
ומה אם יש כאלו שאינם מעוניינים במערכות יחסים כלל? טוב זה כבר לא בדיוק נושא הפורום.

***עליי להבהיר נקודה אחת- אני כל הזמן מציין שמשיכה קיימת או לא קיימת. אלא שהעולם מורכב הרבה יותר מ- "כן או לא". בקהילה הא-מינית אנו רואים מיניות או משיכה רומנטית כסקאלות או ספקטרום. כל אדם חווה משיכות באופנים שונים בעוצמות שונות ולאנשים שונים.

בנוגע אליי, אני לא מעוניין במערכת יחסים רומנטית. אני מאוד מאוד לא רוצה להתרכבל א לבצע 'כפיות' עם אדם אחר או לשלוח הודעות 'בוקר טוב'. אני שונא את זה למעשה. זה מרגיש לי לא נוח.
אני לא אדם קר, וחסר מערכות יחסים. נהפוכו. אלא שהן פשוט לא מיניות או רומנטיות.

אגב אם להיות פולטיקלי קרוקט- במידה ותהיה לי מערכת יחסים שאיננה רק אפלטונית, אני מניח שהיא תהיה קוויר-פלטונית.

תודה על התשובות לעניין!

בנוגע לצרכים מיניי- להרבה אין חשק ועניין באוננות ולא קשור אם זה עם צפייה בפורנו או לא
פשוט יש רגעים שאתה מרגיש שיש לך חשק כזה
כשאתה אומר "אין לי חשק ועניין בזה" זה אומר שאין לך מצבים שיש בך את החשק הזה? בכלל בכלל בכלל?! נשמע לי קצת הזוי..

בקשר למשיכה מינית ומשיכה רומנטית (שאולי בגללה אני פה לבדוק עם עצמי לעומק)
יש הרבה מערכות יחסים בחיים שחלקן : אתה נמשך אליהם רומנטית והכי כיף לך איתם ואתה באמת לא מרגיש צורך באקטים מיניים למינהם, ואתה חושב שאם הם יקרו הם יכולים להרוס את גל המג'יק הזה במערכת הרומנטית
ויש כאלה אנשים שישר מושכים אותך מינית (לא חייב באמת ישר להכנס איתם למיטה, אבל הם מעוררים בך חשק מיני)

לפי מה שקצת הבנתי פה יש פה גם הומואים שהם א-מיניים, הומו זה כשיש משיכה לבנים..אז אם יש משיכה איך לא עושים איתה משהו?

זה כאילו נראה שאנשים א מיניים לא צריכים שיהיה להם בן/בת זוג..והם מסתפקים רק בידידים וחברים.....

-מה זאת אהבה קווירית?/ קוויר -פלטונית?

בקשר לאי עניין שלך במערכת יחסים רומנטית, גם אני לא רציתי בעבר, זה היה נשמע לי מעפן ביזבוז אנרגיות טיפשי וילדותי...
אבל כשזה קרה לי עם האדם שבאמת היו לי רגשות אליו- אז התחלתי לחשוב אחרת
אולי אתה גם כמוני אז תן לזמן לעשות את שלו :)

niwo

New member
אני חושב שורוד עם נצנצים די ענתה על חלק

מהשאלות.

בנוגע לאוננות- אני רק מקרה ספציפי כאן בפורום. כל אחד חווה עוררות מינית באופן שונה. אני לא מאונן באופן פיזי. וכן, אף פעם לא היה לי צורך בזה. אף פעם. עם זאת, אני נהנה מלקרוא קומיקסים שקשורים לקהילה ה-LGBT-ית, חלק מהקומיקסים אירוטיים.
אגב, לא מזמן קראתי קטע ממש מצחיק באחד הקומיקסים האהובים עליי. חייזר ביקש מאחת הדמויות של הקומיקס לצייר לו פורנו. עבור החייזר דברים מיניים ואירוטיים הם דברים שאנחנו מחשיבים לרומנטים (כמו להעניק זר פרחים או להתחתן). דוגמא לעמוד-http://mspaintadventures.com/?s=6&p=006866. אני לא בטוח אם אנשים יתלהבו כאן מהקטע הזה, אבל זה פשוט קרע אותי מצחוק כשקראתי ש-uu מבקש מ-dirk לצייר לו פורנו רומנטי.
אני חושב ש-uu קצת מחבב את dirk, למרות שאין לחייזרים הללו יכולת לחוש רומנטיקה מתוך אהבה (לא משנה), אבל dirk אוהב את jake. או גאד, זה נשמע כמו טלנובלה.
*אהמ*, לא משנה גלשתי לרגע מהנושא.

בנוגע לתיאור שלך לגביי מערכות יחסים: שישנן מערכות יחסים רומנטיות אשר לא מרגישים צורך במשהו מיני, ואם הדברים המיניים כן יכנסו לתמונה אז הם יהרסו את זה. או שישנם לפעמים אנשים שנמשכים אליהם מינית, הם מעוררים אותך מינית, מפנטזים עליהם אבל בפועל לא נכנסים איתם למיטה.
תראי, מערכות יחסים כאלו יכולות להיות. אני חושב שמה שתיארת זה די תואם לאיך שאת מרגישה.
תיארת שלפעמים את מעוניינת בקשרים רומנטים, שהם רק רומנטים ולא מיניים. ולעיתים תיארת שאת גם חוסמת את עצמך, שגם אם את מרגישה צורך את מכריחה את עצמך לחשוב שאת לא רוצה וזהו, וכך את מדכאת את העניין המיני שלך. כמו כן, את מציינת שאת כן יכולה להמשך למישהו מבחינה מינית, אבל משום כל מיני סיבות את לא ממש רוצה לשכב איתו.
ובכן, זה לגיטימי להרגיש איך שאת מרגישה.
אבל אני חושב שורוד עם נצנצים די ציינה את זה (ולכן אני די חוזר על דבריה)- א-מיניות משמעה שאנחנו לא רואים אנשים ונמשכים אליהם כך שנרצה לרצות לקיים איתם יחסי מין.
להבדיל ממשיכה רומנטית- חלקינו כן יכולים לראות אדם ולהמשך אליו באופן רומנטי.
ועכשיו אני יכול לדמיין את השאלה הבאה- "כן, אבל אין מישהו שלא עושה לכם את זה?".
בואי אני אתן דוגמא שקצת תבהיר את העניין עם dirk. אני חושב ש-dirk "סקסי" (אני חושב שלהגיד סקסי זה נשמע די מצחיק. אבל ניחא). because look at that bitch he's fucking awesome ! האם אני רוצה לשכב עם dirk (נתעלם לרגע שהוא דמות לא מציאותית)? התשובה היא- לא!.
אני יכול להגיד על אדם שהוא יפה מבחינה אסתטית או הטייפ שלי (למרות שאני לא ממש נמשך לאנשים לפי מראה). האם אני אמשך לאותו אדם מבחינה מינית? האם אני ארצה לשכב עמם? לא!
.....
האם הפסקה הזו נשמעת מבלבלת?

בנוגע לכך שיכולים להיות הומואים א-מיניים- אני חושב שאת הנקודה הזו העבירה יפה ורוד עם נצנצים.

בנוגע לכך שא-מיניים לא זקוקים לבן/בת זוג- ובכן, כפי שנצנץ כבר הסבירה, וגם אני הסברתי- יש א-מיניים המעוניינים בזוגיות מבחינה רומנטית. וכן, יכולה להתקיים מערכת יחסים זוגית על בסיס רומנטי שלא תכלול מין.

אהבה קווירית/קוויר-פלטונית- לא מצאתי הסבר טוב לזה אתמול- http://aromanticaardvark.tumblr.com...-relationships-vs-queerplatonic-relationships. אני לא כ"כ יכול להסביר מהי המשמעות של קשר כזה עבורי, כיוון שאני די חייב ללכת.
אני לא חושב שאני ארצה קשר זוגי רומנטי כפי שדי מקובל בחברה שלנו. להחזיק ידיים ולקפץ בשדרה של עצי שלכת? לא תודה.

חחח יא סטלה

או שהשעה מאוחרת -ולא כל כך הייתי מרוכזת
או שהDRIK שלך הוציא לי את קו המחשבה חחח
אבל תודה בכל מקרה...
לגביי האהבה קווירית אין משהו בעברית חחח?

למעלה