חדשה + סתירה בה"פ ה6

תפסיקו לשחק אותה כאלו יפי נפש

כאילו בחיי היום יום לעולם אינכם קוראים למישהו 'טיפש' .. אבל לא..בפורום כולם נחמדים . זה לא מרשים אף אחד.

נכון כולנו נחמדים,

יפי נפש ומה עוד.. אתה בא פה במזג רע וכל דבר שנראה לך לא בסדר אתה מתחיל לקלל. ויקי אני הייתי מציעה חסימה, אבל לא נגלוש בשרשור ענייני לדברים כאלו. אגב, שמתי לב שלא קיללתי אותך אפילו פעם אחת? יש צורה לדבר.

../images/Emo210.gifפורום חופשי...

לכולם מותר להגיב לכולם... אלא אם הם נחסמים
יומאושר לכולם!

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!

אני זוהר בת 13. כמו שכבר אמרו לך הספר היה שייך לאמו של סנייפ... תיהני!

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני לירן, בת 14 וחצי וכבר אמרו לך בקשר לספר... השתלבות נעימה

noname202

New member
אז ממ..תודה, ותגובות

באמת יכול להיות שהספר הודפס קודם או נקנה מיד שנייה - אבל איפה לעזאזל רשום שהספר היה של איילין פרינס? היא הוזכרה רק בגלל שהרמיוני גילתה קודם עליה, וחשבה שהיא הנסיך[ה] חצוי הדם..אבל בסוף התברר שזה היה סנייפ, ושזה היה הספר שלו, ושהוא השתמש בנסיך [פרינס] רק בגלל שם המשפחה של אימו.

../images/Emo45.gif והציטוט

"אלא שצדקתי לגבי זה שהספר היה שייך פעם לאיילין פרינס, אתה מבין... היא היתה אמא של סנייפ!"

מחישוב מתמטי פשוט.

על הספר כתוב תאריך מלפני 50 שנה, סנייפ לא למד בהוגוורטס מלפני חמישים שנה, הוא לא עד כדי כך מבוגר. לכן ההגיון אומר שזאת היתה אמא שלו, אלה אם כן הוא קיבל מתנה מהלורד וולדמורט שלמד פחות או יותר באותו זמן בהוגי, אבל אני מטיל בכך ספק.

the ror

New member
תסתכל 2 הודעות מעליך ואת ההודעה

המשורשרת שבה הציטוט... לא כתוב בפירוש. אבל זו השערה הגיוני שהספר היה של אימו במיוחד אם הרמיוני אומרת את זה והגיעה למסקנה הזו...

למעלה