חדשה + סתירה בה"פ ה6

noname202

New member
חדשה + סתירה בה"פ ה6

אז..קודם כל, אני גלי, בת 15 ושבוע :) והתנחלתי פה
בעקבות קריאה בפעם ה23126100 מליון של ה"פ ה6, יש שם איזושהי סתירה... כשהארי שואל את לופין על הנסיך חצוי הדם, לופין אומר לו לבדוק בספר את תאריך ההדפסה שלו, והארי מתאכזב כי הוא מגלה שהספר הוא מלפני חמישים שנה ו"לא אביו ולא החברים שלו למדו בהוגוורטס לפני חמישים שנה". מהצד השני, אנחנו יודעים שסנייפ והקונדסאים למדו באותן השנים בבית הספר, יכול להיות אמנם הפרש של כמה שנים, אבל מכיוון שהספר היה של סנייפ בשנתו השישית [רקיחת שיקויים למתקדמים - ספר לתלמידי השנה השישית], סביר להניח שהקונדסאים היו בבית הספר, כי לא סביר במיוחד שתהיה ביניהם עוינות כ"כ גדולה, ובעיקר אירועים כמו בהגיגית [השימוש בלויקורפוס כלפי סנייפ] כשיש ביניהם פער שגדול משנה אחת.. אשמח לשמוע עוד דעות בנושא :) גלי.

A Radcliffe

New member
שלום לך^^../images/Emo129.gif

ממה שאני הבנתי, [למרות שאני לא יודעת אם זה באמת נכון], הספר היה שייך לאמו של סנייפ ועבר אליו. אני לא בטוחה בזה כ"כ, האמת.....
אינג'וי^^ ד"א, אני עמית^^

Burning Witch

New member
ברוכה הבאה!

אז קודם כל השתלבות נעימה! ובקשר לסתירה, רוב הסיכויים שהספר באמת יצא לפני 50 שנה פשוט הוא הועבר מילד לילד. יכול להיות שלילדים שלא היה כסף היו מקבלים ספרים מהבית ספר ואז בסופו של דבר סנייפ קיבל את הספר.

CoralP

New member
אני חושבת שאולי, ../images/Emo187.gif

הספר פשוט יצא לפני 50 שנה אבל עדיין נמכר בחנויות כי משתמשים בו ועוד לא יצאה מהדורה אחרת או ספר חדש יותר.. אז סנייפ קנה אותו והשתמש בו בשנה השישית שלו, ופשוט אחרי שהוא סיים בית ספר והפך למורה הוא השתמש בספר בשיעורים ואיבד אותו, או שפשוט שם אותו בארון שלו.. איכשהו זה נשאר שם או שהוא איבד אותו, או משהו קרה, וזה פשוט הגיע להארי P:

נכון,

גמאני שמתי לב לזה וחשבתי משהו דומה לשלך, אבל מבחינת עלילה זה מפגר. מפגר שלופין יגיד משהו בכזה ביטחון ואח"כ נגלה שזה היה מין סיפור כיסוי של רולינג כדי למתוח את העלילה. סתם איכז אותי ונראה לי דפוק כל הקטע הזה..

yuvi217

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

כבר ענו לך ואני מסכימה. כנראה שהספר היה שייך לאיילין פרינס, והיא העבירה אותו לבן שלה
בכל אופן- אני יובל, בת 14 השתלבות נעימה!

liorhikri1991

New member
ברוכה באה גם אני חדש פה!

אני ליאור בן 16 עוד מעט,נעים להכיר. לפי מה שרשום בספר,הספר היה שייך לאמא של סנייף-פרינס

Simbbam

New member
תקראי טוב חומד ../images/Emo13.gif

סנייפ היה באותה שכבה עם הקונדסאים, הלוא הם ג'יימס, לופין, סיריוס וכו'.. רואים את זה בפרק "הזיכרון הכי גרוע של סנייפ", כאשר הארי נכנס להגיגית ורואה את סנייפ יושב בבחינות הבגרות יחד עם אביו של הארי וחבריו.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gif כמו שכבר ענו לך

הספר היה שייך לאמא של סנייפ.. אוה, וברוכה הבאה

../images/Emo210.gifאבל הספר לא יצא לפני חמישים

שנה אלא גם הודפס... ואתה יכול להיות קצת יותר נחמד ולא לקרוא לאנשים בשמות.

למעלה