סקייטר גירל
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרת קייליסטית../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
[גיחי.... ] תקשיבו יש לי חברה... שהממ מגדירה את עצמה "אוהבת את קיילי" אבל הקטע הוא שהיא מכירה רק מספר שירים שלה[LY עד FEVER] הכולא ופן אני רוצה לללמד אותה להכיר את קיילי[ולא אני לא כופה את זה עליה כמו על שאר חבריי הפעם היא מעוניינת! חחחחחחח] אבל אני לא רוצה ישאר להפיל עליה את קיילי של IP כי יש כאלה שלא אוהבים אה....איך לומר
שירי איכות
ויש כאלה שפשוט מעדיפים את קיילי הקלילה של שנות האלפיים אבל היא מעוניינת להכיר את קיילי-לא רק מהשנים האלה וחשבתי עעצמי איך לעשות את זה? אני גם הכררתי את קיילי רק משירי FEVER ולLY ולאט לאט הלכתי "אחורה בזמן"והררתי את כולה סינגלים ולאט לאט גם את כול השירים ולמדתי דברים שקשורים לקריירה שלה ולחייה האישיים... איך אני אגרום לה
[לפחות מבחינת מוזיקה] להכיר גם את קיילי של העבר
במה להתחיל
אתם מוכנים לעזור לי
[גיחי.... ] תקשיבו יש לי חברה... שהממ מגדירה את עצמה "אוהבת את קיילי" אבל הקטע הוא שהיא מכירה רק מספר שירים שלה[LY עד FEVER] הכולא ופן אני רוצה לללמד אותה להכיר את קיילי[ולא אני לא כופה את זה עליה כמו על שאר חבריי הפעם היא מעוניינת! חחחחחחח] אבל אני לא רוצה ישאר להפיל עליה את קיילי של IP כי יש כאלה שלא אוהבים אה....איך לומר