חדשה משמחת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרת קייליסטית../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

[גיחי.... ] תקשיבו יש לי חברה... שהממ מגדירה את עצמה "אוהבת את קיילי" אבל הקטע הוא שהיא מכירה רק מספר שירים שלה[LY עד FEVER] הכולא ופן אני רוצה לללמד אותה להכיר את קיילי[ולא אני לא כופה את זה עליה כמו על שאר חבריי הפעם היא מעוניינת! חחחחחחח] אבל אני לא רוצה ישאר להפיל עליה את קיילי של IP כי יש כאלה שלא אוהבים אה....איך לומר
שירי איכות
ויש כאלה שפשוט מעדיפים את קיילי הקלילה של שנות האלפיים אבל היא מעוניינת להכיר את קיילי-לא רק מהשנים האלה וחשבתי עעצמי איך לעשות את זה? אני גם הכררתי את קיילי רק משירי FEVER ולLY ולאט לאט הלכתי "אחורה בזמן"והררתי את כולה סינגלים ולאט לאט גם את כול השירים ולמדתי דברים שקשורים לקריירה שלה ולחייה האישיים... איך אני אגרום לה
[לפחות מבחינת מוזיקה] להכיר גם את קיילי של העבר
במה להתחיל
אתם מוכנים לעזור לי

tatababa

New member
אמממ..

הייתי הולך או על : 1. להראות לחברה שלך הופעה חיה 2. להראות כמה קליפים 3. לצרוב לה דיסק עם שירים, בין היתר : - Confide In Me - Where The Wild Roses Grow - Breathe SINGLE MIX - Better The Devil You Know - Step Back In Time - Finer Feelings SINGLE MIX - What Kind Of Fool - Automatic Love - Dreams - Turn It Into Love

Nadav נדב

New member
יש לי המלצה! די טובה לדעתי:

יש לי אלבום, 50+1, בו יש את כל השירים של קיילי מתק' PWL, ערוכים ומקוצרים, במן מיקס כזה...אני יכול לשלוח לך את השירים! חשוב! את האלבום צריך לשמוע ברצף, כמו שהוא, כי...רק ככה הקפקט לו עובד. כך שאם תרצי - אני אשמח!

Nadav נדב

New member
ושירי חובה:

CIM ISBSL EFY HOYH TOMP LOCOMOTION PYIMP BREATH ובטוח יש עוד...בכל מקרה, ההמלצה שלי ממקודם עדיין בתוקף!!!

גם אני חשבתי על חלק מהשיריםה אלה...

אמממ את WTWRG אני "אשמור" לאח''כ.... הראיתי לה תמונות מהקליפ לא אתה קליפ עצמו.... המממ תודה
תגידו יש תמונות כולשהן או דברים מפה מהפורום שאני ט יכולה להראות לה
כדי שתראה איך קיילי נראתה בעבר וכול זה

Nadav נדב

New member
והמלצה

לא להראות שירים ותמונות. מראים קליפים ישנים! *ויש לקיילי הרבה!!! תראי לה את כל הקליפים שיש לך, תאמיני לי - זה עושה את העבודה הכי יעילה במקרה הזה.

נכון אבל אני לא יודעת איזה....

איך אני התחלתי לאהוב את קיילי של העבר?מה היה התהליך?Tני מנסה לחשוב איך התחלתי ולדעת במה להתחיל איתה.....בלההההההה

חחח לא אני מתכוונת לתמונות מיושנות

עם שיער גינג'י וכאלה ובלההה.... כי יש לה המון סיגנונות אוי פאק יש ליש יעור פרטי עוד חצי שעה נזכרתי!!!!

Nadav נדב

New member
המיושנות זה עם הבלונד המדובלל...

גם משעשעות משהו...
אבל תאמיני לי - קליפים!!! הכי ממחיש... ובהצלחה בשיעור.

כן....אבל עובדה שאני "חייתי" ושרדתי

תקופה בלי לראות קילפים ואז לאט לאט ראיתי כמה קליפים ובבום ההכרצתי את כולם וראיתי את כולם עד לפני חצי שנה שנה לא ראיתי בכלל את הקליפיםה ראשונים שלה... *אוי הבושה*

p i n g o

New member
Step Back In Time

1) לדעתי, תראי/תשמיעי לה קודם את הקליפים הישנים, ואחרי זה תראי איך התגובה שלה. אם היא לא ממש תאהב אז לא משנה, כי אפשר לעבור לתקופת דקון ולהשמיע לה קודם את הסינגלים ולאט לאט לחשוף אותה לאלבומים. 2) וכמו שרן אמר - הופעות, בעיקר את השלוש האחרונות! 3) תביאי אותה לפורום, ואנחנו נצטרף לשטיפת המוח.
4)
5) משוחררת. |מושפע מיום מעצבן|

משוחררת?יאס סיר!!!!

יום מעצבן
המממ.... רוצה לשתף אותי
ותודה על העצות איך כבוד השר אומר
אני יכול[ה] לנסות!ואני אף אעשה זאת

Nadav נדב

New member
שוקולד יוצא למיטב זכרוני בסוף מאי.

תמונה יפה, אבל איך חדשה? השיער של קיילי לא ארון ולא בלונדיני כבר איזה חודש וחצי...

למעלה