חדשה משמחת

לא ממש ארוך....אותו אורך שהיה בתקופ

בתקופת LY [אם תביט בKIDS או משהו] רק בלונדיני עם תלתלים בקצוות....

Nadav נדב

New member
ממש ממש לא. בKIDS יש לה שיער עד

הכתפיים. בSLOW השיער מכסה לה יותר מחצי גב, ועוד יותר בMCB. כך שזה די ארוך. חוצמזה שבPYIMP יש לה גם שיער ארוך, גם WIO.

כן בפוט יורסף אין מיי םלייס זה שיער

שיער ארוך אבל גם פה אלו תוספות שיער
מעולם לא היה לה גינג'י ארוך עד כמה שידוע לי! היה לה ג'ינג'י חלק אדמדם עד הכתפיים ....אבל לא כמו שיש בPYIMP

Nadav נדב

New member
יכול להיות. לא נראה כמו תוספות, אבל

באמת לא היה לה ככה...והשיער שם בלונדיני, התאורה בגווני כתום - כך שזה נראה כמו ג'ינג'י. בכל מקרה, הכי יפה היא היתה בקליפ של PS לדעתי...

היא באמת יפה שם אבל

זה קצת מוזר לראות אישה קמה ככה "על הבוקר" פחחח אני מעדיפשה שהיא תחזור למראה של LY רק עם טיפה יותר שינויים כי היא ממש חמודה שם ובBL התדמית יותר בוגרת וסקסית....

Nadav נדב

New member
חחח...אחלה קימה יש לה בקליפ...../images/Emo8.gif

לדעתי היא צריכה להיות כמו בLY - חמוד, פשוט ויפה. והלואיסנה הזאת באמת מעצבנת. כל "המורדים" האלו...בעעע

נכון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אבל מה לעשותש זה לא מתא

מתאים לתדמית של BL ולא נראה לי שנוכל לראות את קיילי בקליפ של שוקולד-ככה! היא אמורה להיות נוטפת סקסיות[לא שבLY היא לא סקסית -אבי היא חמודדדה כ''כ!!!] המממ אחריה הפסקה שהיא תיקח ומי יודע מתי היא תחזור אני מקווה שהיא תשנה תדמית למשהו מתוק ומעודון יותר ת'אמת?אניג ם די חושבת שזה מה שיקרה:) תדמית ה"סקסי קיילי" תיעלם לחלוטין אחרי BL ובקשר למורדים-תצטרף למועדון שלי! יש לי המון מעודנים יש לי גם את גלא''כ גם לי אין כבלים!

ולרקע השיחה שלנו-גיא שם[רואה?אני זו

זוכרת את שמך
] שם תמונות
אולי בכול נושא שיחה שאנחנו מדברים על נושאים נשים גם תמונות מתאימות

למעלה