חדשה כאן :]

Tamar Lev

New member
חדשה כאן :]

אז קוראים לי תמר לב, אני בת 16 עוד מעט.. מדגמנת כבר שנתיים בסוכנות פרופשיונאל.. נרשמתי לפה כי התחום הזה בעצם נורא מעניין ומושך אותי, יש לי ניסיון בזה, אומנם לא גדול אבל עדיין, ונראה לי שיש כאן הרבה עצות איך להצליח ולשרוד בו. אז זהו.. והינה תמונה שלי :) עוד (הרבה) תמונות אתם יכולים למצוא כאן - http://www.showme.co.il/profile.asp?u=tamarlev

שלום לך תמר וברוכה הבאה

ראיתי תמונות שלך בעבר ואת אכן מדהימה. נשמח לקבל עלייך עוד פרטים. גובה משקל צבע עיינים ושיער. נשמח עם תספרי לנו חוויות מאודישנים ועבודות שקיבלת מהסוכנות. וכל תהליך החתימה בסוכנות יוסיף הרבה מידע להרבה מחברי הפורום. את מוזמנת להעלות את תמונותייך לאלבום חברי הפורום. באזור האלבומים של הפורום. מקווה שתהני בפורום ותשתתפי בו באופן פעיל. בנו.

Tamar Lev

New member
תודה רבה ..

אני מטר 61.. לא גבוה אני יודעת.. וזה בעיה, אבל הייתרון אצלי זה שאני נורא נורא פוטוגנית.. שזה לדעתי מפצה על הגובה.. אני שוקלת 43 עניים כחולות ושיער חום כהה..

יש לך

סיפורים שאת רוצה לשתף את חברי הפורום מניסיונך בעולם הדוגמנות? אודישנים עבודות? איך הגעת לסוכנות פרופשיונאל מה היה כל התהליך?

Tamar Lev

New member
כן יש,

אבל אני ארשום אותם מאוחר יותר. בנתיים אני יעלה לפה עוד כמה תמונות שלי לבקשתך :))

הכוסית16

New member
לדעתי..

יהיה יותר יפה לך טבעי מאשר טונות של איפור...את יפה אבל כל האיפור לדעתי הורס את היופי..יש לך יופי טבעי ומיוחד...איפור קל לא כבד

karin models

New member
תמר...

מה שלומך חומד? לא יצא לי לדבר איתך מאז שהיית אצלנו בסוכנות... ותמונות מהממות כמו תמיד (=

pinki girl1

New member
תמרייייי!!! אני לא מאמינההה!!

גם לפה הגעת? תמר היא אחת הבנות הכי חמודות בעולםםםם!! ואת בטח לא תנחשי מי אני....רינת מהשוקס אני יתן לך כמה זמן..עד שירד האסימון :) מתה עליך!

למעלה