חדשה כאן...

איזה מזל שהבנת../images/Emo8.gif

אבל לא הבנת שבשביל כל כך קצת זמן, אני לא עולה על מדי א', לא ולא...

אלמרה

New member
מי ביקש שתעלי...

תבואי ותרדי מותק.... סתאאאאאאאם - שבת שלום בלבד!

ben3211

Member
אהלן פולינזית ברוך בואך ../images/Emo104.gif

רציתי להניף את דגל פולינזיה,אולם מצאתי במלאי רק את דגל הגאווה, והלאומי שלנו, מסיבות ברורות העדפתי להניף את הפסים הכחולים.

חחחחה בן

ובכלל לא זוכרת שהשארתי לך סימנים כחולים, הכיצד הפכו אלו לכחולים?

ben3211

Member
הכל יכול להיות,פולינזית. ../images/Emo66.gif

יתכן שהיינו זוג נשוי בגלגול הקודם.

רגע בן...

רוצה להגיד לי שהיית ער עד שעה כזו? בליל חורף גשום וקר? ומה עם השוקוצ'ינו שלי? ובגלגול הקודם, הייתי נשואה לאחר, לא לך...ואולי חבל שלא? פולינזית מפנטזת על קפה חם ומהביל, של שבת בבוקר עם מאפה תוצרת בית. יש חמין, רוצה?

ben3211

Member
הייתי אצל השכן דלת סמוכה (חבר טוב)

שותים קפה מסתלבטים, כשחזרתי באתי לראות מה קורה. אני ער וישן בשעות לא שגרתיות, גם בגלל העבודה שלי וגם מתוך הרגל. נמצא במעין ג'ט לג ממושך ותמידי. מצטער לא יודע להכין שוקוצ'ינו, רק קפה או תה. אולי פעם בקפולסקי בכייף. תודה על החמין, באמת. אבל הרגע אכלתי ג'חנון, אחרי דבר כזה אני לא נוגע באוכל יומיים. אגב, החמין שאת מכינה באיזה נוסח? צ'ולנט אשכנזי? או סחינה מרוקאית? זה מאד חשוב!!!

גם וגם...

ולמה רק מול הדלת שלי, גרה אלמנה מבוגרת...למה לא שכן/חבר? לא פייר... מכינה ג'חנון וגם חמין. מכינה בנוסח מעורב, של מערב ומזרח, איחדתי את הצ'ולנט האשכנזי עם כמה מוטיבים מזרחיים. אמרת שחשוב הנוסח ואפילו מאוד, אז מה אהוב עליך?

ben3211

Member
סחינה מרוקאית כמובן ../images/Emo9.gif

מבלי לפגוע בחברות הפורום האשכנזיות. צ'ולנט תמיד נראה לי כמו תרנגולת מתה בתוך מים חמים.

סכינה מרוקאית...

עם רגל של פרה? גידים? עם חיטה? עם אורז? ביצים חומות? הקציצה המתוקה? ואגב, מתי לאחרונה ראית או טעמת צ'ולנט? אבל אמיתי עם קישקע?

היי אלמרה ../images/Emo39.gif

אצלך כשקוראים מתכון מרויחים גם מתכון וגם פרוזה. אנסה את המתכון ואשתף אתכם בחוויות ובתוצאות

ben3211

Member
../images/Emo45.gif פולינזית עם ההההככככללללל.

רגל של פרה. חיטה, אורז, ביצים חמות וחומות, את הקציצה המתוקה שימי בצד במקומה תזרקי לסיר כמה פלפלים חריפים. אמא שלי היתה שופכת לסיר בקבוק שמן, זורקת קילו פלפל חריף, ואז היתה חושבת מה לבשל היום? כל הכבוד לך. יש לך תמיד תמונה מתאימה לכל נושא.

אוףףף, כמה חריף אפשר

פלפלים חריפים והכי חשוב, שמן זית בכבישה קרה, כל היתר מזיקים לבריאות, שהינה יקרה מפז בגילאים מסויימים. העיקר הבריאות, או הבי גאזונט?

ben3211

Member
מה ששורף לאחד, לשני זה טעים.

ינקתי פלפלים ושמן עוד מתקופת הינקות. יתכן שהפלפלים שרפו את הכולסטרול, או יתכן שלמרוקאיות יש פילטר שמן משוכלל בכל דד, שד, או השד יודע איפה. תודה לאל המנועים אצלי פועלים היטב עדיין, אולי בגלל השימון המרוקאי הטוב, אולי בעזרת הכל יכול שם למעלה. ישתבח שמו.

למעלה