חדשה כאן...

magy

New member
כל הבא,, ברוך הבא....

את זריזה.... לאחרונה, זה שבועיים...... את לגמרי חדשה בתפוז.....
לפי הכרטיס.....

היי מגי...

לגמרי לא חדשה בנט, וגם לא בתפוז. מה שחדש הוא הכרטיס בלבד, לקראת השנה האזרחית החדשה, הבאה עלינו לטובה... (אני מקווה). ומה עם קפה, התזמיני אותי?

magy

New member
קפה, תה, בסקויטים, שוקו, מקייאטו

וכן, שתבוא שנה טובה.....

ben3211

Member
אפשר כוס שוקו? ../images/Emo13.gif

(כדי להחליק את הבסקויט שתקוע יבש בגרון)

ben3211

Member
../images/Emo51.gif פולינזית.

הולך. אפרופו הולך נזכרתי בבדיחה, אומרים שישו לא באמת הלך על המים ישו וחבריו נכנסו לפאב, ישו שאל, מה אפשר לשתות? המוזג ענה: יין אדום, יין תירוש, ומים מינרליים. ישו החליט, אני הולך על המים.

mamaWitch

New member
רוצה סצנות קינאה מהבנות כאן../images/Emo8.gif?

מותק... תתחילי להתקשקש לך עם הרפיה על המותניים ו
פרחים
בשיער? ברוכה הבאה גם ממני
הלליוה, אני כבר לא הכי חדשה

רגע מאמא...

את רוצה להגיד לי שעכשיו אני הכי חדשה? והאמת, קצת קר לי עם הרפיה על המתניים, אפשר להשאיר רק כמה פרחים בשיער?

mamaWitch

New member
רק ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif ?

וזה יחמם אותך או את הסביבה?
תיייייייייי=ר=איייי אני מעדיפה סוודר בימים אלה ויש לי נורא יפים שסרגתי בסוף שנה שעברה ולא ממש הספקתי... אבל אם את רוצה רק פרחים -סחטיין... אה... כן... את הכי חדשה אבל זה יעבור לך:) עוד מעט בטח יבואו עוד.

או קי מאמא

אולי איזה צעיף או סריג אופנתי? אבל לא אלו מהמבצעים, משהו שווה...

mamaWitch

New member
תגידי ../images/Emo127.gifבדיוק מה בא לך

מסיימת את השמיכת תינוק - ים-סירות-שמיים סוודר לתינוק ואחרי זה.... תגידי מה. בח-ייייף

רק תגידי מאמא, ששאאלת והתכוונת

ברצינות. כי בא לי למשל על איזה פונצ'ו, או שרוולון מיוחד שיתאים לכל בגד, שהרי בת ישראל צנועה אנוכי.

mamaWitch

New member
אני נגד מתאים לכל בגד

זה בדיוק מבטיח שיהיה משעמם ולא יתאים בדיוק לשום דבר... בָז'... אני סורגת רק אם מעניין אותי הציצי
הסוודר

mamaWitch

New member
באמת?

אתה סרגת? או שזו הייתה התלוצצות. היות ששניהם יכולים להיות נכונים אז... סוודר יפהפה אתה מוזמן לסרוג לי כזה בכחול

אלמרה

New member
אני ממש כל עין מהשורה הראשונה

ויש שם תחכומים לא קטנים בדוגמאות ובחיבור השרוולים.....

למעלה