חדשה כאן...

המאמוש

New member
חדשה כאן...

שלום!! מקווה להנות כאן! והנה לכם סקר קטן: 1.צבע אהוב 2.מזל 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? 4.תחביבים עיקריים 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא 6.ספר אהוב 7.סרט 8.התוכנה הכי שימושית במחשב 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו?

gargamich

New member
כמו כולנו ../images/Emo8.gif

1.צבע אהוב: סגול 2.מזל: מאזניים 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: אני לא נוהג להתאבד
איכס לעשן
8.התוכנה הכי שימושית במחשב: אפשר לדפוק עליו את הראש
9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורף
10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? כן ו...כן

lolly1

New member
אל תשכחו לקחת טרילילי טרהלהלה טרילי

1.צבע אהוב: סגול 2.מזל: בתולה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? פה והג"ש 4.תחביבים עיקריים: לשבת 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: פיכ, לא 6.ספר אהוב: אממ ה"פ אבל החמישי עצבן אותי
7.סרט: בת הים הקטנה ^^ 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: WMP
9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורף
10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא ולא

ברוכה הבאה!! ../images/Emo9.gif

1.צבע אהוב שחור 2.מזל עקרב 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? תמיכה נפשית לצעירים, וסופרים ומשוררים צעירים. 4.תחביבים עיקריים לכתוב ולבהות בחלון... [אני ילדה חלמנית] 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא מעשנת לפעמים.. 6.ספר אהוב ורוניקה מחליטה למות 7.סרט 8.התוכנה הכי שימושית במחשב איסיקיו ומסנג'ר 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורףףףףףףף 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? יש בלוג...

The Miller

New member
עונה

.צבע אהוב שחור 2.מזל מאזניים 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? נירוונה בעיקר 4.תחביבים עיקריים גיטרה 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא כן ואין לי דעה 6.ספר אהוב מוריד הגשם 7.סרט ביג לבובסקי 8.התוכנה הכי שימושית במחשב קאזה 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורף 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? כן

וול

1 צבע אהוב : כחול 2 מזל : ביש (דגים) 3 פורומים : משחקי תפקידים 4 תחביבים : תופים , מוזיקה בכלליות , משחקי תפקידים. 5 סיגריות : סיגריות=פיכס , פוסל בעיני 90% מהבחורות , לא מתקרב לדבר הזה. נרגילות לעומת זאת מדי פעם כן. 6 ספר אהוב : התפסן בשדה השיפון 7 סרט : החיים שלי הם מספיק סרט , אבל נלך על run lola run 8 תוכנה שימושית : ICQ ? intenet exploder ? 9 חורף/קיץ : כל כך קיץ ! חורף מדכא אותי לחלוטין 10 יש לי בלוג נטוש אי שם במערכת של תפוז מלפני כמה שנים. סקר נחמד

Mrs big

New member
בוהו.

1.צבע אהוב: לילך. 2.מזל: רע. 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? זה, עבע"ב, בנות, סקס לנוער. 4.תחביבים עיקריים: מחשב, טלפון, חברות, לפצוע את עצמי. 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא לא מעשנת. סיגריות זה איכ. 6.ספר אהוב: הנסיך הקטן. 7.סרט: החיים יפים. 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: מסנג'ר. 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? אביב. 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? כן. לא.

EROTOMANIA

New member
...........

1.צבע אהוב: כחול סגול ורוד שחור ירוק לבן.. 2.מזל: אריה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? סקס לנוער וזה 4.תחביבים עיקריים: לענות על שאלונים
5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: לא, גועל נפש 6.ספר אהוב: של ג'ניפר קרוזי, והארי פוטר 7.סרט: הממ יש הרבה 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: צייר 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? אביב קיץ.. שמתחיל להיות חם
10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? יש בלוג, לא מנהלת.

עונה P=

*צבע אהוב:אדום ושחור *מזל:בתולה *מה הפורומים שאתה גולש בהם בקביעות:אממ סרטים מצויירים ודיסני, סדרות מצויירות ועכשיו גם זה =) *תחביבים עיקריים:אממממ צלילה, מחשב ו........ לקרוא *סיגריות/מעשנים/דעתכם בנושא:א. לא מעשנת!!!! ב. שונאת את זה ושונאת שמעשנים לידי *ספר אהוב:יש הרבה אבל כרגע אני מצליחה לחשוב רק על "הסיפור שאינו נגמר" ו"המכשפה מרחוב מלצט 3" *סרט:אמממממ לאדעת... יש הרבה *התוכנה הכי שימושית במחשב:אימיול *חורף או קיץ או סתיו או אביב:חורף!!!! =) *יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו:לא ולא

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1.צבע אהוב: שחור 2.מזל: בתולה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? הרבה 4.תחביבים עיקריים: הרבה 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: שכל אחד יעשה מה שטוב לו 6.ספר אהוב: האלכימאי 7.סרט: הצלצול 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: אייסי 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חוווורף 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? יש לי בלוג ואני מנהלת שני פורומים [תרבות אירלנד-1005, הקורס-630]

BloodyRose

New member
Me me me

1.צבע אהוב:
שחור אופקורס 2.מזל:
נאחס? עקרב
3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות?
"אהבה בגיל ההתבגרות", פורומים שונים על תרבות הקעקועים.. 4.תחביבים עיקריים:
לישון 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא
פאסיבית, שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב 6.ספר אהוב
1984 7.סרט
"לחלום אותך" 8.התוכנה הכי שימושית במחשב:
אאוטלוק צבאי 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב?
חורף 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו?
היה לי פורום שנסגר לא מזמן

flowers girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

1.צבע אהוב בעיקר ורוד
2.מזל גדי 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? כריסטינה, בריטני, סקס לנוער, MTV 4.תחביבים עיקריים שונאת ת'שאלה הזו
5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא מעשנת מדי פעם
6.ספר אהוב לא אוהבת ספרים במיוחד 7.סרט שלושעשרה
משחקי פיתוי
8.התוכנה הכי שימושית במחשב מסנג'ר, אייסי ותוכנת מוזיקה 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? קיץ 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא מנהלת פורום. יש לי בלוג. הנה.

ורוד שולט../images/Emo70.gif

אני לא אוהבת שאת מעשנת נועיתה,לא אוהבת. אם את אוהבת אותי,את תפסיקי. אז אני מבינה שהפסקת הא

B o o b a

New member
גם אני עונהה

והנה לכם סקר קטן: 1.צבע אהוב ? כולם :) 2.מזל? דלי 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות?מממ.. אין לי קבועים.. 4.תחביבים עיקריים?חח .. לשבת בשכונה וזהו. 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא?סבבה.. 6.ספר אהוב?מ... 7.סרט?הרבה.. רווק פלוס ילד,תעביר את זה הלאה,רקוויאם לחלום,100 בנות,סיפוריה של זנזונת,חופשיות על הבר,איזה מין שכנה,שלוש עשרה,50 דיטיים ראשונים ועוד ' 8.התוכנה הכי שימושית במחשב?אי סי קיו? 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב?חורף 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו?בלוג כן מנהלת לא :/

כנסו../images/Emo26.gifוברוכה הבאה:))

1.צבע אהוב ? תכלת 2.מזל ? עקרב 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות ? אמ"ל,היפים והאמיצים,תיאטרון ומשחק. אתם?! 4.תחביבים עיקריים ? משחק 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא ? סיגריות-אין מצב. 6.ספר אהוב ? לא קוראת.. 7.סרט ? פתאום 30. כשהארי פגש את סאלי[חע ,כי זה השם שלי
<סאלי>] 8.התוכנה הכי שימושית במחשב ? אינטרנט סתם...זו תוכנה?! 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורף לא אביב.. 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא איך עושים?!

ra8452

New member
עכשיו תורי!!!!!!!!!

1. אדום ושחור 2. טלה 3. מתגייסים, סדירים, כדורגל, סרטים 4. לשיר לרקוד לראות טלויזיה 5. לא. זה מגעיל וזה סתם בזבוז כסף 6. התפסן בשדה השיפון 7. פרל הארבור 8. אנטי וירוס 9. חורף 10. לא!

למעלה