חדשה כאן...

ל א ק י

New member
....

1.צבע אהוב אדום שחור 2.מזלאריה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות?אוף טופיק, מיצתפוזים, סדרות מצוירות, מסרים מיידיים, סקרים ושאלונים :X 4.תחביבים עיקריים אינטרנט 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא איכ :< 6.ספר אהוב הארי פוטר 7.סרט הרבה:$ 8.התוכנה הכי שימושית במחשב מסנג'ר :X 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? בטח שקיץ
10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו?יש, מיצתפוזים [944], סדרות מצוירות [826], מסרים מיידיים [1083]

סבגבג

New member
פאק, זו באמת התמכרות

1. אדום 2. שור 3. פורום צופים, פורום הנהגת מרכז, פורום גדוד גולן 4. צופים, גיטרה 5. אסור להביע דעה 6. צינורות - אתגר קרת, באדולינה - וואלה לא זוכרת מי כתב 7. סיכון מחושב, אבודות והוזות, הצבע ארגמן 8. איי סי קיו 9. אביב 10. היה. 11. כה, פורום גדוד גולן ופורום גדוד אסף. :)

B a r r B e e

New member
גמאני חדשה!! ../images/Emo15.gif

אני בר בת 16 והנה לכם סקר קטן: 1.צבע אהוב: שחור+לבן 2.מזל: גדי 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? כריסטינה אגילרה, אנג'לינה ג'ולי, אופנה, MTV 4.תחביבים עיקריים: לשיר לרקוד ולעשות שטויות.. 5.הייתי מעשנת...והפסקתי!..דעתי שלילית! 6.ספר אהוב: ג'יין אייר 7.סרט: יש המוןןןן...אני חולת סרטים... 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: internet explorer 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורף!! 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא...

JamicaniT

New member
../images/Emo9.gif

1.צבע אהוב - שחור. 2.מזל - קשת. 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? 169\205\733 4.תחביבים עיקריים - לישון P: 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא לא, ולא ממש מפריע. 6.ספר אהוב - התפסן. 7.סרט - כרע, 'קוראים לי סם'. 8.התוכנה הכי שימושית במחשב - icq 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? אביב :) 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? שניים - בנטישה. ונופ.

דנטל

New member
ישששששששששש סקר קטן

1.צבע אהוב: אדם 2.מזל: טלה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? "סאב הצל ומשפ' תאקט", "חיי לילה וקלאברים", "נדודי שינה", "מומלצים בתפוז", "ספרים ודיסקים משומשים" 4.תחביבים עיקריים: לענות על סקרים ושאלונים 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: לא מעשנת, אבל אין לי בעיה עם מעשנים 6.ספר אהוב: שעשועי מין - קסאוירה הולנדר 7.סרט: סאות'פארק 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: WORD 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? אביב 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? יש בלוג, מנהלת 3 פורומים

NiKi†a

New member
הנה

1.צבע אהוב: כחול, אדום ושחור 2.מזל: עקרב 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות?: מיוז, אהבה בגיל ההתבגרות, רוזוול, סאם41, לינקין פארק, רוק, סרטי מתח ואימה 4.תחביבים עיקריים: מוזיקה 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: איכס. 6.ספר אהוב: לאדעת 7.סרט: ג'יפרס סקריפרס, פרוייקט המכשפה מבלייר, הצילצול, שודדי הקאריבים, מוצאים את נמו, סודות הרוח 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: אייקיסיו. 9.חורף או קיץ או סתיו או אביב? חורף 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא

netaK

New member
../images/Emo26.gif

1.צבע אהוב- כחול בהיר 2.מזל-תאומים 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? הכי גאים שיש, רובי וויליאמס וזה 4.תחביבים עיקריים- ב4 שעות שאני בבית כל יום? לבהות במסך מחשב
טוב נו גם קולנוע מוזיקה טלויזיה....רגיל
5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא- לא מעשנת, שונאת עישון :\ 6.ספר אהוב- הממ, the wave 7.סרט- מולאן רוג'
8.התוכנה הכי שימושית במחשב- ווינדואוז מדיה פלייר 9.חורף או קיץ? חוררררררררררררררררררף
או סתיו או אביב? עדיין חורף
10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? אין בלוג, מנהלת את פורום הכי גאים שיש

jaqui

New member
שלום לך

1.צבע אהוב סגול 2.מזל אריה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? אופנה 4.תחביבים עיקריים מכון כושר, טלויזיה, מחשב, עיתון 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא לא מעשנת אבל צריכה לסבול את זה בעבודה כולם שם מעשנים 6.ספר אהוב לא קוראת הרבה ספרים 7.סרט- שרק, ספיידרמן 8.התוכנה הכי שימושית במחשב- אייסיקיו 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? קיץ וגם אביב 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא

:)

1.צבע אהוב:אדום,כחול 2.מזל:בתולה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות?ימי הולדת ומתנות,צופים,המורדים(בנענע),אופנה(בנענע),עיצוב גרפי(בנענע) 4.תחביבים עיקריים:צופים,מחשב 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא?בעע 6.ספר אהוב:נעורים בחמוץ מתוק 7.סרט:ממ...טיאניק 8.התוכנה הכי שימושית במחשב?מסנג'ר חחח 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב?אביב 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו?לא

תשובות

1.צבע אהוב - כחול 2.מזל - דלי 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? - כל מיני 4.תחביבים עיקריים - אין 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא - כן 6.ספר אהוב - ספרי פסיכולוגיה 7.סרט - סוף העולם שמאלה 8.התוכנה הכי שימושית במחשב - EMULE 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? סתיו ואביב 10.יש לך בלוג? לא מנהל פורום כלשהו? לא

עונה...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

1.צבע אהוב: כחול, סגול וורוד 2.מזל: טלה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? השיר שלנו 4.תחביבים עיקריים: לישון, לצייר, לראות טלויזיה ולגלוש באינטרנט. 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא: לא מעשנת/ שונאת 6.ספר אהוב: אין 7.סרט: מלא... 8.התוכנה הכי שימושית במחשב: אינטרנט...(זאת תוכנה לא?!) 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב?חורף! חורף רולזזזזזזזז! 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? לא ולא...

figure

New member
me too!

1.צבע אהוב -> כחול 2.מזל -> אריה 3.מה הפורומים שאתם גולשים בהם בקביעות? -> the calling loft ופורום מנגה בהיידפארק. 4.תחביבים עיקריים -> אנימה. 5.סיגריות\מעשנים?\דעתכם בנושא ->לא מעשנת, ואני לא שופטת אנשים שמעשנים. 6.ספר אהוב ->the hitchhikers guide to the galaxy 7.סרט -> לא ראיתי סרט כבר הרבהההה זמן... 8.התוכנה הכי שימושית במחשב -> אינטרנט 9.חורף או קיץ? או סתיו או אביב? חורף! 10.יש לך בלוג? מנהל פורום כלשהו? יש לי בלוג חדשדש שלא הולך ללכת לשום מקום. גם אני חדשה! בוקר אור!

למעלה