ומקווה שתוכלו לעזור. חברה שנאנסה במשך כמה שנים על ידי קרוב משפחה, רוצה להשיג בובת וודו ולנעוץ בה כמה מהתסכולים. אתם יכולים לעזור? איפה משיגים בובה כזו? איך עושים את הוודו? אשמח אם תפנו אלי (גם במסרים) תודה
אבל הסיכוי שזה יעזור הוא אפסי. וודו הוא לא רק בובדה שדוקרים אותה וזהו. על מנת לגרום באמת לתוצאות יש הרבה מאוד עבודה שיש לעשות לפני כן. בשביל להוציא תסכול היא יכולה לחבוט בכל דבר ולנעוץ ולדקור. כואב לי לקרוא את מה שכתבת אבל אם היא באמת מחפשת דרך להעניש את האדם הזה הדבר הטוב ביותר שהיא תוכל לעשות לעצמה ולו הוא לקחת אותו למשפט, לדבר על זה עם אנשים ולא לקבור את זה. זיו
אני יודעת מניסיון של חברות טובות לשי, שעברתי עם כמה מהן תהליך כזה, שקשה לגשת ולהגיש תלונה ועוד ללכת עם זה למשפט, אבל הסיפוק הוא עצום, ומגיע לה חיים יותר טובים מזה. חוצמזה, לא הייתי מאפשרת לתת לך הסברים בכלמקרה
אז אולי אתם יכולים להמליץ על משהו אחר? היא כרגע שוקלת את עניין הגשת התביעה, לא ממש פשוט בגל שלושים ומשהו להוכיח שבגיל 4-12 נאנסת ע"י הבעל של דודה שלך... גם לא קל לצאת עם זה החוצה. אשמח אם יש לכם רעיונות אחרים או המלצות - למי ללכת, מי לא שרלטן או סתם רמאי, מי יכול לעזור לה - אולי על ידי כישוף - להתגבר אפילו קצת. תודה
בדף שנפתח כשלוחצים על קישור המאמרים - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=122&art_id=117 [המאמרים ממויינים בסדר א"ב של הכותרות שלהם, ולכן 'תקנון הפורום' נדחק לתחתית הדף. סתם רעיון - אפשר להוסיף סידור רץ לכותרות וכך לסדר אותם איך שרוצים, לדוגמא '1. תקנון הפורום', '2. <כותרת מאמר שני>', '3. <כותרת מאמר שלישי>']
היי ניה אני מצטערת להיות זו שנושאת את החדשות הרעות, אך לצערי בשלב זה אין טעם להגיש תביעה מהסיבה הפשוטה שעל המעשים שנעשו חלה התיישנות. כאשר מדובר בעבירה שנעשית כלפי קטין, מירוץ ההתיישנות מתחיל ברגע הגיעו לגיל 18. כלומר, ניתן להגיש תביעה עד גיל 25. אני ממש מצטערת. לדעתי בשלב הזה היא צריכה לטפל בעצמה. לפנות לעזרה פסיכולוגית, למישהי שתעזור לה לצאת מהמצב הנורא הזה. אני אחזיק לה אצבעות המון אהבה אבוני
ויש לי שאלה, זה כבר פעם שניה אם אני לא טועה שבאה מישהי ומספרת סיפור כזה או דומה לו ואנחנו כל פעם משיבים שאנחנו לא יכולים לעזור לחברה שלה ממרחק ואני מבין למה פחות או יותר. אבל אם היה קורה למישהו מקרה דומה או טראומה במידה שווה או גורעה מזאת והוא ברמה שהוא מסוגל להטיל על עצמו כשפים, קסם היה עוזר לו? ועוד שאלה קצת יותר חשובה, אם הייתם מכירים את אותה אישה שנאנסה והיא תבוא ותבקש ממכם בתור ידידה שתעזרו לה ואתם הייתם מסכימים כישוף היה עוזר לכם לעזור לה? אני שואל פשוט בגלל שאני מרגיש שנוצרה מין דעה כזאת שכישוף לא יכול לעזור לאחרים, אם אנחנו לא יכולים להועיל עם הכישוף לאחרים מה הוא שווה? (וכן זה צדקני ופלצני אבל לפעמים גם צריך להיוצ כאלה)
לכם על העזרה וההשתתפות בצער. החברה שלי לקחה טיפול פסיכולוגי של כמה שנים, אבל כמו שאתם יודעים, 1. אונס הוא רצח 2. טיפול פסיכולוגי לא תמיד עוזר, ולעיתים הוא רק מגביר את הכעס ותחושת התסכול. וכמו שאומר the Grey - האםאין משהו שאתם יכולים לעשות מרחוק? אני לא ממש מבינה בכשפים, וכרגע אין לי את המשאבים הנכונים לעזור לה (לא בתחום הזה לפחות). אשמח מאד אם תוכלו לנסות למצוא פתרון כלשהו. תודה שוה