גם די חדשה, תודה, סיפור ושאלה (לא בהכרח בסדר
הזה..)
היי,
אני צופה בפורום מספר חודשים, ומלבד שאלונת קטנה, טרם השתתפתי.
באופן כללי אני בטטת כורסה, עם עודף משקל מכובד ונטייה כללית להפעלת שרירי האגודל והלסת בלבד. מאז לידתה של בתי הקטנה (בת שנתיים וחצי היום) הנטייה הטבעית אף התגברה.
לפני כשלושה חודשים חברה הציעה לי להשתתף בטריאתלון הנשים, כשחיינית בשלשה. התחלתי במרץ באימונים, ודפדפתי בפורום הזה ובפורום השכן, דבר שעורר בי חשק לבדוק האם אני, שלמשמע הוראות המורה בתיכון לרוץ חימום הייתי מחפשת את השיח הקרוב להסתתר בו, מסוגלת לרוץ. המשכתי באימוני השחייה, ובמקביל התחלתי להתאמן בריצה עם התוכנית של C25K. להפתעתי גיליתי שאני עומדת בתוכנית. תחושת ההישג לאחר ריצה בת 3 דקות היתה מופלאה, ואני נהנית מאוד מהריצה ומהיכולת שלי להתקדם.
שחיתי בטריאתלון, תוך שאני נלהבת מהאירוע, ושמחה מאוד לחוות את חלקי הקטן בדבר הנפלא הזה, וחשבתי שאנסה להתאמן על מנת לעשות את העממי כולו בשנה הבאה, ולא רק כחלק משלשה.
תודה לסוזי ולכל מי שמסייע/ת להגשמת האירוע המופלא הזה, שהצליח לשנות את חיי!
בשבוע האחרון המשכתי לרוץ, בהמלך השבוע חשתי כאבים בקרסול, אותם ייחסתי לסנדל שנעלתי ולעין הרע. הכאבים חלפו, אך הופיעו שוב לאחר ריצה בשבוע שעבר. אצתי רצתי להזמין מדרסים, אך האיש בחנות (מעניין איך קוראים למקצוע שלו) אמר לי שלדעתו הבעייה היא שהגוף שלי אינו מוכן עדיין לריצה, ושעליי ללכת כמה חודשים, לפחות 45 דקות לפחות 3 פעמים בשבוע, ורק אחר כך לנסות שוב לרוץ, אחרת אני בסיכון גבוה לפציעה.
אני שונאת ללכת, זה משעמם אותי. סוף סוף מצאתי משהו שנחמד ומאתגר אותי, וגם משתלב בלו"ז הבלתי אפשרי של אם לשני דרדקים, עם משרה מלאה, כשקיץ בחוץ...
האם הוא צודק לדעתכן? היש פתרון אחר לקרסול? האם מותר לי להמשיך לרוץ? האם מישהי התנסתה במעבר מבטטות לספורטיביות ונתקלה בבעיה דומה?
אשמח למחשבותיכן ורעיונותיכן...