חדשה כאן :) שלום לכולם נעים מאוד, מצרפת תמונה :]]
ע עמירם בן ישי New member 3/3/10 #4 אני תמיד פה חחחח דעתי שמתמונה אחת לא מבינים כלום שימי כמה תמונות פנים רצוי ללא איפור וגם תמונה עם בגד ים או כל בגד שמראה גוף
אני תמיד פה חחחח דעתי שמתמונה אחת לא מבינים כלום שימי כמה תמונות פנים רצוי ללא איפור וגם תמונה עם בגד ים או כל בגד שמראה גוף
Y yardenushhhh New member 3/3/10 #5 אוווף עמירם תמונות פנים נטולות איפור זה לא הצד החזק שלי חחח יש לי רק כמה בודדות..
ע עמירם בן ישי New member 3/3/10 #7 טוב אז כפי שאמרתי כמה פעמים את חמודה את נראית טוב אבל- לא לדוגמנות רצינית.... זה פשוט סטנדרט אחר לרוב... ןכן יש דוגמניות שעשו אותן "דוגמניות" אבל זה לא אומר שתכלס הן יעבדו או שיראו בהן עניין בכלל המפיקים והמלהקים.
טוב אז כפי שאמרתי כמה פעמים את חמודה את נראית טוב אבל- לא לדוגמנות רצינית.... זה פשוט סטנדרט אחר לרוב... ןכן יש דוגמניות שעשו אותן "דוגמניות" אבל זה לא אומר שתכלס הן יעבדו או שיראו בהן עניין בכלל המפיקים והמלהקים.
Y yardenushhhh New member 3/3/10 #8 תמונות ישנות ולא הכי עדכניות שבעולם... צריכה לעשות כמה תמונות חדישות ואח"כ אני יעלה
Y yardenushhhh New member 4/3/10 #11 תודה מאמיי!! אבל אם לא ציינתי אז התמונה מפורים....(בפורים מותר להתאפר כבד )
ס ספיר1992 New member 7/3/10 #12 את נראת טוב, לא לדוגמנות. טיפ כללי- לדעתי עלייך לתת לגבות לצמוח ולשנות להן מעט את הצורה ע''מ שתראה טבעית יותר.
את נראת טוב, לא לדוגמנות. טיפ כללי- לדעתי עלייך לתת לגבות לצמוח ולשנות להן מעט את הצורה ע''מ שתראה טבעית יותר.