חדשה כאן...

חדשה כאן...

שלום,אני לינוי בת 16... סתם רוצה לדעת חוות דעת על הפנים והגוף... גוובה:1.65 משקל:47

squalus

New member
טוב

אני לא מעולם הדוגמנות, אבל בתור גבר, אני חושב שאת יפהפיה. חבל שלא יודעים לפרגן כאן.

dostein

New member
יש האטה בפעילות

אין זה נובע מחוסר פירגון

vangelisy

New member
דעתי

את יפה מאוד!!! אבל התמונות לא מחמיאות לך במיוחד אם את רוצה להיכנס לתחום תצטרכי תמונות איכותיות יותר בהצלחה אנג'לו נ.ב. את מוזמנת לשלוח לי מייל בפרטי להסברים הבלוש שלי רשום למטה

עמי1986

New member
אז ככה

את ילדה באמת יפה..... את אומנם לא דוגמנית אין לך את הנתונים הדרושים... אבל יש לך גוף ממש יפה אני הייתי הולך על פוני לצד במקרה שלך יותר יתאים לך לדעתי ;)

תודה לכל אלה שפירגנו...

עמי-בדיוק אתמול הסתפרתי!!עשיתי מדורג מהאורך ופוני לצד..(= אשמח לשמוע דעות של אחרים...

Nicoleriver

New member
אז למה בעצם העלית את התמונות?

וכל כך הרבה מהן... בשביל מחמאות? בכל אופן, את נאה, חמודה.

חח ממש לא בשביל המחמאות..

את יודעת,גם בשמחק צריך להיראות טוב.. ודוגמנות וצילום זה גם חלק מהענין,אין מה לעשות... באמת שאני לא בנאדם שינסה למשוך מחמאות, ועלתי הרבה בשביל שהמראה שלי יראה יותר ברור, כי יכולה להיות תמונה שפתאום את ממש לא דומה לעצמך ולא נראת את.. תודה רבה ושנה טובה!

צופטין

New member
לא חייב להירואת טוב למשחק..

תראי כמה מכוערות יש בטלויזיה.. את פשוט צריכה יכולת משחק בלי שום קשר למראה שלך ובכל זאת זה פורום דוגמנות.. אם לא בשביל לקבל ביקורת עבור התמונות אני מניחה שלא העלת אותן כדי לקבל ביקורת על משחק נכון? כי אחרי הכל אין פה שום וידיאו או משהו..

וואו באמת פורום של לא מפרגנים!

אני כן העלתי את התמונות כדי לקבל את הביקורת עליהן... ואתם תפסתם אותי על המילה שאמרתי שאני בענין של משחק... וזכותי להיכנס לכאן ושאול על המראה שלי, וזה לא ענין של אף אחד אם זה בשביל מחמאות,או דוגמנות או מה... אתם לא חייבים להגיב אם לא בראש שלכם,אבל אל תנסו לקטוע!

למעלה