חדשה כאן !!!
B ben 911 New member 26/4/08 #3 אהלן. ../images/Emo140.gif אז איך לקרוא לך? שושן? צחור? 6? איכפת לך אקרא לך שושנה?
ש שושן צחור6 New member 26/4/08 #4 שושנה בלי... סוף סוף, תודה תודה! אפשר לקרוא לי שושנה אם תרצה . אבל איין לי קוצים...
6 66Amiram New member 26/4/08 #6 בכל מקרה הגעת למקום הנכון בזמן הנכון בפסח אין דמי הרשמה והמינוי החודשי עולה פרוטות , הניהול קורקטי ויעיל והמשתתפים נעימי סבר ומסבירי פנים . אני בטוח שקליטתך תהייה קלה ונעימה . לא חלה חובה להיכנס ולקרוא כל שטות שנכתבת פה ובודאי שאין חובה להשתתף בדיונים הפוריים שנערכים פה .
בכל מקרה הגעת למקום הנכון בזמן הנכון בפסח אין דמי הרשמה והמינוי החודשי עולה פרוטות , הניהול קורקטי ויעיל והמשתתפים נעימי סבר ומסבירי פנים . אני בטוח שקליטתך תהייה קלה ונעימה . לא חלה חובה להיכנס ולקרוא כל שטות שנכתבת פה ובודאי שאין חובה להשתתף בדיונים הפוריים שנערכים פה .
ש שוש פרסלי New member 26/4/08 #9 שושן צחור,גמלי קוראים שושנה אבל עם הגיל המתקדם עלו לי כמה קוצים בסנטר ברוכה הבאה שושן צחור (אגב הפרח הזה אצלי עכשיו בתמונת רקע המסך)
שושן צחור,גמלי קוראים שושנה אבל עם הגיל המתקדם עלו לי כמה קוצים בסנטר ברוכה הבאה שושן צחור (אגב הפרח הזה אצלי עכשיו בתמונת רקע המסך)
נ נסיכת הכוכב New member 26/4/08 #7 ברוכה הבאה הצטרפי לחבורה הכותבת פה קראי כתבי ותוכלי להגיב למה שנחמד לך
ה הים רגוע New member 26/4/08 #8 שושנה ברוכה הנמצאת עמנו .. וכמו שעמירם אמר הגעת בתקופה טובה , וכחדשה פה אל תצפי להרבה פשוט תדחפי , כתבי הגיבי וצרי לעצמךתדמית פה ... ודרך אגב גם אני חדשה כאן !!! טלי
שושנה ברוכה הנמצאת עמנו .. וכמו שעמירם אמר הגעת בתקופה טובה , וכחדשה פה אל תצפי להרבה פשוט תדחפי , כתבי הגיבי וצרי לעצמךתדמית פה ... ודרך אגב גם אני חדשה כאן !!! טלי