חדשה כאן [-: היי קוראים לי עינב ואני משבט יהודה הנהגת ירושלים...
R rliss New member 28/11/07 #2 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif תפקיד? שכבה? בכ"מ, נעימאוד: רוני גם כן שבט יהודה הנהגת החוף, מדריכת ו' במידה ואת שישיסטית/שביעסטית אנחנו איתכם בחניון בחנוכ"ד!
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif תפקיד? שכבה? בכ"מ, נעימאוד: רוני גם כן שבט יהודה הנהגת החוף, מדריכת ו' במידה ואת שישיסטית/שביעסטית אנחנו איתכם בחניון בחנוכ"ד!
נ נגה בגה XD New member 28/11/07 #3 ברוכה הבאה נעים מאודP: אני נגין שבט שורק[וההאאואואוו] חניכת ח' הנהגת החוףףף P: ברוככה הבאה עינב
G giraffeeeee New member 28/11/07 #4 ברוכה הבאה איילת/יולי שביעיסטית ראשג"דית ד'/נציגת השכבה במועצת הנהגה/מנהלת אתר השבט/ואולי אולי אולי יו"ר שביעיות בחנוכ"ד שבט אלומות שארון צפון
ברוכה הבאה איילת/יולי שביעיסטית ראשג"דית ד'/נציגת השכבה במועצת הנהגה/מנהלת אתר השבט/ואולי אולי אולי יו"ר שביעיות בחנוכ"ד שבט אלומות שארון צפון
Y YogevLevi New member 28/11/07 #6 ברוכית הבאית../images/Emo13.gif יוגב שמיניסט שבט נקרות הנהגת דרום מצפה רמון השתלבות נעימה ואולי קצת פרטיםעל עצמך? שכבה? תפקיד? ......
ברוכית הבאית../images/Emo13.gif יוגב שמיניסט שבט נקרות הנהגת דרום מצפה רמון השתלבות נעימה ואולי קצת פרטיםעל עצמך? שכבה? תפקיד? ......
נ נ ו י ה X D New member 28/11/07 #7 וואלקםםם היי אני נוי משבט יעד [אמפריה בכחול ירווק!!] הנהגת החוף ח' שוחט את מי שלא בח' D: השתלבות מהנה אז אממ...חוץ מזה שקוראים לך עינב.. מה איתך!? ^^ שבט? הנהגה?
וואלקםםם היי אני נוי משבט יעד [אמפריה בכחול ירווק!!] הנהגת החוף ח' שוחט את מי שלא בח' D: השתלבות מהנה אז אממ...חוץ מזה שקוראים לך עינב.. מה איתך!? ^^ שבט? הנהגה?
נ נוי514 New member 28/11/07 #9 ברוכה הבאה! אני נוי, שישיסטית מדריכת ו' בשבט עתיד צופי חולון הנהגת החוף. ברוכה הבאה
B belledejour New member 28/11/07 #10 עינב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אותי את מכירה חח, אני הבאתי אותך לפה בזכות הקומונה המעגניבה שלנו נכון נכון נכון?! השתלבות נעימה והכול
עינב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אותי את מכירה חח, אני הבאתי אותך לפה בזכות הקומונה המעגניבה שלנו נכון נכון נכון?! השתלבות נעימה והכול
B belledejour New member 28/11/07 #11 מתאים לה לא לתת פרטים-../images/Emo80.gif שבט יהודה הנהגת ירושלים, גדוד עמית... חניכת ח'!!!
E einkid New member 28/11/07 #12 איזה קבלת פנים../images/Emo9.gif לי כבר אמרה בערך הכל.. אבל: שבט יהודה הנהגת ירושלים גדוד עמית שכבת ח' וזהו בערך..
איזה קבלת פנים../images/Emo9.gif לי כבר אמרה בערך הכל.. אבל: שבט יהודה הנהגת ירושלים גדוד עמית שכבת ח' וזהו בערך..