חדשה כאן

hodaya96

New member
אני דווקא ההפך..

אני חושבת שבליין השפיע על קורט בצורה ממש טובה... בעונה ראשונה ובתחילת עונה שנייה קורט היה קצת ממורמר ומאוד ציני... ומאז שהוא הכיר את בליין.. לא יודעת איך להסביר את זה.. הוא פשוט נראה יותר חי... ואולי זאת רק אני והאהבה האין סופית שלי לקיטשיותP:

Rawsome

New member
זאת רק את והאהבה האינסופית שלך לקיטשיות ../images/Emo8.gif

האמת יכול להיות שהמעבר לדלטון והחברות עם בליין [שכמו שכתבתי את הידידות אהבתי מאוד!] בסך הכל עשו לקורט טוב, אבל לי אישית כשהוא ממש בדלטון או ממש עם בליין - באותם רגעים אני לא אוהבת את זה :\

shaharory

New member
המרמור והציניות הם טלוויזיה טובה בשבילי!

בליין עושה לו אישית טוב אבל ההשפעה של זה על קורט עושה אותו דמות קצת יותר רגילה. זרובבלה (? חחח) הארת את עיניי!

shaharory

New member
אני כן אוהבת!! אבל פשוט זה הורס את קורט

אם נגיד פעם אחת קורט יגיד משהו רע על הבגדים או השיער של בליין ואז בליין יקשיב לו, או משהו דומה שיראה שקורט עדיין עצמו זה יהיה עוד יותר טוב

Twilight Girll

New member
אבל הוא לא, כי קורט 'לא עצמו' כמו שאנחנו מכיר

מכירים* אותו, כשהוא ליד בליין, אבל זה לא אומר שזה לא הוא... (טוב יצא משפט מוזר
). אני חושבת שרוב האנשים מתנהגים קצת שונה כשהם עם הבן /בת זוג שלהם.. זה טבעי. זה לא אומר שהם לא עצמם, אבל זה צד אחר באופי שלהם, ו'ורט הוא הרבה יותר אולי אממ, קיטשי ולאיודעתמה מאשר בדרך כלל, ופחות ציני כשהוא ליד בליין, אבל זה לא אומר שהוא ממשתנה או נהרס (לדעתי), ורואים את זה ממש טוב בפרק 18 כי כן כשהוא לא ליד בליין הוא "חוזר להיות"מי שהכרנו, זאתומרת שזה לא נעלם מהאופי שלו והוא לא השתנה, פשוט כשהוא ליד בליין הוא קצת אחר.. אז ברור שיש לבליין השפעה עליו ואני בטוחה שלקורט יש גם השפעה על בליין (רק שאחנונ לא מכירים מספיק את בליין כדי לראות את זה
) טוב חפרתי סביב אותה נקודה. מקווה שהבהרתי את עצמי
אני חושבת שזה יפה במערכת יחסים שלהם כי היא יותר אמיתית מהאחרות. בסדרה, בקטע הזה.

hodaya96

New member
אני חושבת שזה בדיוק מה שהוא היה צריך..

להרגיש קצת יותר נורמאלי.. לא להיות יותר הגיי הפתוח היחיד בבית ספר, לא להרגיש יותר לבד.. וזה בדיוק מה שבליין נותן לו וגם בקטעים שהוא בלי בליין הוא טיפה שונה ממה שהיה לפני שפגש אותו.. הציניות שלו כבר לא מלאה במרמור.. (וזה באמת כאב לי לראות אותו ככה ממורמר.. במיוחד בפרקים 3 ו-4)

sondheims Dot

New member
בדיוק- זה קורט שונה!

קורט מאושר! זה לא שבליין הורס אותו, זה לא שהוא "לא קורט"... זה שהוא משתנה וגדל! אתם כבר לא עצובים שפאק הוא הבריון ההמופוב שהוא היה או שסנטנה היא סתם הכלבה בלי העומק הרגשי.. אנשים גדלים ומתפתחים

shaharory

New member
אני חושבת שפרקים 3,4 היו מוגזמים

כדי להכין אותנו לפרק 6. וכן, הוא שונה כי הוא שמח אבל האישיות שלו אותו דבר.. עם בליין אני חושבת שהוא די מאבד ממנה

shaharory

New member
חחח אממ מה קרה להם בעצם מאז פרק 16?

פרק 17- בליין ניסה להגן על קורט עד שסנטנה נכנסה לו באמצע פרק 18- בליין שר לקורט שיר פרידה פרק 19- ? בליין היה? אני לא זוכרת מה היה עם קורט שם בכלל פרק 20- סצינת ההזמנה לפרום המדהימה אם יורשה לי להגיד
ואז כל הקטע שקורט רץ החוצה.. אולי כאן בליין היה יכול להיות יותר משכנע ולא לשבת על הרצפה כאילו הוא התייאש פרק 21- לא היה בליין פרק 22- איילאביו'ז האכזבה היחידה שלי היא שהם לא התנשקו שוב בפרק 18.. למה את ציפית שלא קרה? ~ועכשיו קראתי את ההמשך ומה שאמרת לאור ואת די צודקת אבל אני בעד זמן מסך להם ולא אכפת לי מה הם יעשו~

Rawsome

New member
אממ זה לא שקרו דברים דרמטיים

ההיפך. זה פשוט נראה שהם מרחפים על ענן צמר גפן ורוד כשבליין בדמות האביר על החדקרן הלבן וקורט מעפעף בעיניו היפות. >< סוף פרק 16 - נאום ה"זכינו אחד בשני מתוך כל זה" שסוחט "אווההה" מאנשים קיטשיים וגלגולי עיניים מהלא-קיטשיים 17 - בליין האביר וכו' בצורה מאוד אנ-בליינית [שזה גם חלק מהחוסר עקביות שלו...] 18 - סרנדה סוחטת דמעות 19 - בליין לא שם, קורט סתם ברבורון אמיתי כל הפרק [לא שיש לו הרבה זמן מסך] 20 - טוב אני לא סובלת את הפרק הזה וזה כבר נאום אחר. אבל באופן כללי כל הסצנות קליין שם קיטשיות 21 - בליין לא שם 22 - עוד קיטש קלייני זה יותר הניגוד בין האנמיות של קורט עם בליין, למדהימות שלו בלעדיו.
לא יודעת למה ציפיתי, אולי פחות דיבורים ויותר מעשים.
סתם, אני לא יודעת. אבל בטח לאיזשהו קונפליקט ביניהם. משהו. כל דבר פור גאד סייק!

shaharory

New member
אוקיי,

את צודקת! באמת הכל קיטשי ושקורט ככה לא במיטבו (המיטב לדעתי זה כל דבר שהוא עושה עם רייצ'ל). הדמות האהובה עלייה היא קורט ובליין הוא בעיקר כלי בשביל שקורט יגיע לאושר שלו (וזה לא קשור לכמה שאני אוהבת את דארן, למרות שאני אוהבת אותו פחות מכריס, אבל ההדל פה קטן יותר). הוא אולי יהיה יותר משמעותי אם תהיה לו יותר אישיות ונדע יותר עליו (עונה 3! אני מקווה). אבל בסך הכל למרות שהם קיטשיים, קליין זה החיים *-* אבל כן, את צודקת חח

sondheims Dot

New member
פרק 19 היה Roumers

כשרצו השמועות בבית הספר, בליין לא הוזכר בכלל, חוץ מזה שניו דירקשניס משפפים את קליין אפילו יותר מהפורום. בנוגע לשאר-
הסיבה שקורט חזר להיות יותר "קורט" אחרי שהוא חזר למקינלי היה כי הוא התמודד שוב עם הנושאים של בריונות בבית ספר ואמון עצמי, קווי העלילה הרגילים שלו, ולא עם פיתוח של מערכת יחסים רומנטית, שזה צד אחר שלו. זה לא היה פחות קורט, רק קורט בקשר לנושאים אחרים.
בקשר לפרום- הרעיון של RIB היה שבליין יעודד את קורט ויתמוך בו, אבל כריס ביקש שקורט יעשה את זה בעצמו, כי הוא האמין שזה מה שנכון לדמות, אז בליין היה לגמרי ניטרלי. אם היו עושים שילוב זה יה יכול להיות אידאלי, אבל אהבתי את הפרק גם ככה.
בנוגע לקיטש- אני אוהבת את הקיטש, אבל טעם אישי זה טעם אישי.
בנוגע ללאהוב את בליין- אני אוהבת את בליין, לא את דארן (כלומר, גם את דארן, אבל בנפרד מהדמות). אני לא אמשיך יותר מדי, אבל אם תרצי יש לי הסבר מפורט מאוד
לדעתי לבליין יש גם המון פוטנציאל, ואני ממש מחכה לראות מה יעשו איתו בעונה הבאה!

Twilight Girll

New member
|קוביותל|../images/Emo45.gifבקשר לפוטנציאל.

עם כתיבה טובה (סוףסוף) הוא יכול להיות דמות מדהימה. כרגע פשוט אין לו ממש אופי.

sondheims Dot

New member
למה אני אוהבת את בליין

אני חושבת שיש לו המון עומק רגשי ופגיעות שהוא לא מראה לעולם. הנה מתבגר, ילד בן 17 שבסך הכל אמור להיות מגוחך ומבולבל מהחיים כמו שאר הבנים בגיל הזה (ראי ערך תחת - פין, הדסון) אבל הוא מתעקש להתנהג כמו מבוגר, להשאיר הכל בשליטה, להיות תמיד מסודר ומאורגן, להחניק את התלתלים ולקבור אותם בג'ל כדי שהכל יהיה מיושר ונורמלי. אני רוצה לדעת מה עובר לו בראש, שגרם לו להדחיק את עצמו האמיתי ככה. אני אוהבת שהוא עצמו כשהוא מופיע, שאפשר לראות שהוא משתחרר ונהנה מהחיים, כמו שהוא לא עושה כשהוא מתנהל בחיי היום יום. ההנאה שלו מדבקת אני אוהבת את האכפתיות שלו- הוא פגש את קורט לפני פחות משבוע, וכבר הוא רץ לעזור לו להתמודד עם קורופסקי, בעקבות שיחת טלפון אחת. אם תחשבי על זה, זה ממש לא מובן מעליו- מישהו, מבולבל לא פחות ממנו, מתקשר אליו ואומר לו שהוא מתמודד עם בריון אלים, שעכשיו גם תקף אותו מינית. תחשבי על ההיסטוריה של בליין- אנחנו יודעים שהרביצו לו בעבר (ולדעתי גם מאוד מאוד קשה, בתהחשב באיך שהוא תיאר את זה) שחוזר להתמודד עם אותה סיטואציה בדיוק שגרמה לו טראומה בשביל מישהו אחר, מבולבל כמוהו, שהוא מכיר בערך יומיים. אני אוהבת את זה שהוא לא חושש לפרוץ גבולות אם הוא חושב שזה הדבר הנכון לעשות- ללכת לדבר עם אבא של קורט על סקס זה לא מובן מעליו! את מכירה הרבה בני נוער שהולכים לדבר על מיניות עם הורים של ידידים שלהם? אבל זה היה הדבר הנכון לעשות? או להזמין את קורט לרקוד בנשף, זה היה קשה מאוד התחשב במה שהוא עבר, אבל הוא עשה את זה. אני רוצה לראות עוד על מערכת היחסים עם אבא שלו, כי היחס שלו אליו מסקרן. לדעתי האישית, אבא שלו לא כל כך נורא, בליין עצמו מספר על העובדה שהיו הרבה נסיונות להתחברות מצידו. הוא מספר עלהעבודה שהם בנו מכונית ביחד, אבל אז אומר שלדעתו אבא שלו ניסה להפוך אותו לסטרייט. מה גרם לו לחשוב ככה? והאם בהשפעת אבא שלו הוא מתנהג ככה, מצוחצח ו"נורמלי"? וכן, אני אוהבת לראות גם את הדרך שבה הוא מתייחס לקורט- האהבה של אליו, המוכנות שלו להתמודד עם העבר בשבילו, הדרך שבה הוא מעודד ודואג לוץ מערכת היחסים שלהם, גם אם קצת דביקה בשלב הזה, היא בדיוק מה ששניהם צריכים. בליין צריך מישהו שיאתגר אותו, וקורט היה צריך מישהו שמבין ומתאמץ בשבילו, מישהו שילך את חצי הדרך לקראתו, ויראה לו שהוא מבין מה הוא מרגיש. המשפט הראשון שבליין אומר לו, אחרי שקורט מספר לו על ההתעללות בבית הספר, הוא "אני יודע למה אתה מתכוון". זאת הפעם הראשונה שמישהו אומר לקורט את המשפט הזה, שמישהו מזדהה איתו ובאמת מבין את מה שהוא עובר. וזה היה הדבר הנכון בדיוק להגיד, כי זאת האמפטיה של בליין. אז כן, אני מאוד אוהבת את בליין, בלי קשר לקליין ובלי קשר לדארן, ואני ממש מחכה לעונה הבאה!

shaharory

New member
הכל נכון, אני בעד שבליין ילך

לפסיכאטרית של אמה אחרי שקראתי את הניתוח שלך. או ש-RIB יחליטו מה נסגר איתו ויעשו לו אישיות פחות מפוצלת.

למעלה