חדשה כאן

La la la 20

New member
חדשה כאן ../images/Emo54.gif

שלום לכולם, רציתי לשטף אתכן במקרה מוזר שקרה לי השבוע, התחלתי לעבוד בעבודה חדשה שדורשת מדים בכל מקרה נשלחתי לאגף הבגדים ונחשו מה... המכנסיים במידה 44 פשוט לא עלו עלי ואין להם יותר מזה, יתרה מזאת הם לא טרחו אפילו למצוא לי חולצה. אני אמורה להרגיש רע עם זה ?!? למזלי המדים שחורים ואני לובשת רק שחור אז התארגנתי על חולצה מכופתרת שחורה ומכנס שחור (יש לי המון כאלה) השאלה היא אם אני אמורה לדרוש מדים או פשוט להשתמש במדים שלי ????????????????????????????????????????????????????

ר V י ט ל

New member
מה שנוח לך, אני אישית הייתי עוזבת

את זה, גם ככה יותר נחמד ללכת עם "מדים" משלי בלי לשבור ת'ראש יותר מידי. בהצלחה בעבודה, וברוכה הבאה לפורום!

sigalit33

New member
ברכוה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה המצטרפת לפורום המקסים הזה ומזל טוב על העבודה החדשה! ברור שאת לא צריכה להרגיש רע!!! מה פתאום שאת תרגישי לא בסדר כי להם אין בגדים מתאימים??? אם במקום הזה החליטו לספק מדים לעובדים אז הם צריכים לדאוג לאופציות שונות לעובדים שונים. יחד עם זאת, אני לא חושבת שכעובדת חדשה הייתי עושה "רעש" סביב זה. אולי את יכולה לברר בעדינות אם יש אפשרות לקבל איזשהו החזר על הבגדים שרכשת מכספך כיוון שלהם לא היה משהו מתאים. כמו שאמרת, חולצה ומכנסיים בשחור לא בעיה למצוא וגם תמיד טוב שיש אז לא נורא. זה לא שבגללם קנית משהו שאין מצב שתוכלי לעשות בו שימוש מחוץ לעבודה. מה את אומרת? בהצלחה ושנה טובה!

סקסיית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וכמו סיגלית גם אני חושבת שלפחות מגיע לך קצבת לבוש כלשהי. בהצלחה

DREAM111

New member
היי ברוכה המצטרפת ו../images/Emo49.gif

לעבודה החדשה. אני מצטרפת לדברי סגלית בידקי אולי השתתפות של מקום העבודה בתשלום עבור הבגדים שאת רוכשת או שהם ידאגו לביגוד מתאים. שיהיה המון
במקום החדש.

רתם11

New member
אני עובדת בקבלה של אירוח כפרי,

ולפני שנה הם החליטו שקונים לכל העובדות בגדים תואמים. הם התקשרו עם חברת יונידרס, והחליטו על חולצה לבנה צמודה עם הלוגו של המקום, ומכנס שחור. מובן שמכנס במידה שלי (52) לא היה ליונידרס, אז המנהלת שלי שלחה אותי לקנות שני זוגות איפה שאני רוצה, ולמסור לה את החשבונית. אז קניתי שני זוגות מאוד נוחים במתאים לי, והיא החזירה לי את הכסף! לגבי החולצה, לא היה הרבה מה לעשות, בגלל הלוגו, אז לקחתי את המידה הכי "גדולה" שהיתה (ועם חולצות בד"כ אין לי בעיה כי יש לי מתניים יחסית צרות), אבל היא ישבה כמו נקניקיה (ואני לא ממש אוהבת להתלבש כמו נקניקיה), וכמובן שהשרוולים היו קצרים מדי, וזה לחץ לי בידיים. בקיצור, אחרי הקיץ שעבר איפסנתי את החולצות בארון, והקיץ כבר לא לבשתי אותן..

למעלה