חדשה כאן

AngelicPaige

New member
חדשה כאן ../images/Emo54.gif

שלום לכולם, קוראים לי יעל ואני מירושלים. אני עדיין לא סגורה על הזהות המינית שלי למרות שאני בת 21, הייתה לי חברה אבל זה היה יותר קשר באינטרנט מכל דבר אחר (היא הייתה אמריקאית), אז אני לא בטוחה שזה אומר שאני ביסקסואלית, למרות שאני עדיין אוהבת אותה. גם נמשכתי לבנות אחרות כולל חברה באחד ממקומות העבודה שלי. הייתי רוצה שתהיה לי חברה, בינתיים אפילו לא היה לי חבר. בכל מקרה, תהיתי גם אם קיימים עוד פורומים בישראל להכרויות של ביסקסואלים אחרים (חוץ מתפוז). יעל.

shaharola2

New member
היי יעל ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום, אפשר לעניין אותך בכוס
? להיות לא סגורה על עצמך זה ממש בסדר, את תדעי כשתדעי בעיקר, לפי דעתי על תנסי לדחוס את עצמך אל תוך הגדרה שלא בוודאות מתאימה לך, קחי את הזמן, את עדין צעירה (זה נשמע מצחיק מהפה שלי, אבל בכול זאת...). בקשר לשאלתך, אני לא חושבת שהמטרה של הפורום הזה היא להיות בסיס להכרויות של בי, יש קישור ללוח הכרויות בצד לפי דעתי, ובקשר לעוד פורומים, אני באמת לא יודעת... בכול אופן, בהצלחה בכול, ושוב, ברוכה הבאה לפורום

SSAAMMEEYY

New member
שלום יעל

ברוכה הבאה לפורום :) את לא חייבת להיות סגורה על הזהות המינית מספיק שאת יודעת כשאת נמשכת למישהי, לא? בכל אופן, זאת דעתי... כי אחרי הכל העולם של הביסקסואלים יכול לבלבל מאוד כשאנחנו מנסים להגדיר את עצמנו. אה, ודרך אגב... אנחנו לא פורום הכרויות... (בפורום הזה אפשר להתייעץ, לשאול, לעזור ולקבל כל מידע שבעולם אודות ביסקסואלים או נושאים אחרים) אבל את מוזמנת להישאר בפורום ולקבל גם
ו
על חשבון הבית. שיהיה לך יום מקסים^^ איתי

sutul

New member
שלום יעל

ברוכה הבאה מה את עושה בחיים? מתי נפרדת מאותה אמריקאית?

Blackice

New member
הי יעל! ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה... כבר ציינו את רוב הדברים הרלוונטיים (לא חייבים בינתיים הגדרות, זה לא פורום היכרות וכו') אז אני אתרום את מה שיש לי להוסיף... היו לי... חבר (וחצי) ושתי חברות בזמן שלא ידעתי מהי הנטייה המינית שלי. זה לא כזה מפריע... אם מתאזרים מספיק בסבלנות, בסוף תביני איזה כינוי מתאים לך. (כי את כבר יודעת למי את נמשכת ולמי לא, כל השאר זה רק לבחור כינוי. זה הכל..) לגבי היכרויות וכו'- את מכירה את הבית הפתוח במרכז העיר? www.joh.org.il . כל יום חמישי ב-20:00 יש מפגש של צעירים (18-23), וגם אם לא תמצאי בו את אהבת חייך- לפחות יצא לך לדבר פנים אל פנים עם אנשים אחרים שעוברים דברים דומים למה שאת עוברת...

למעלה