כסף של אבא אז לקנות , אם הוא באמת אוהב אותך אז הוא הרי לא יזרוק אותך מהבית, כמובן שעדיף קודם כל לדבר איתו ולהבהיר הכל ואם הוא מצליח לשכנע לחכות עד אחרי צבא אז שיהיה אבל אני פשוט מת להיות כבר בן 18 כדי לחזור לרכב, הגעגועים
טוב, אם אתה חושב ככה, אז כן... אני "גרופית" שלו.... הוא רוכב מס' 1!!! אם אתה לא יודע מי זה אז אני ממליצה לך לראות את המרוץ הבא שיהיה המרוץ הראשון ל2003 ב6.4 (אני כבר סופרת את הימים אחורה) ואז תבין על מה אני מדברת...
כשרציתי להחליף את הDR250 שלי באופנוע גדול יותר אבא שלי היתנגד ושיחד אותי בעזרה כלכלית לקניית ג'יפון שטח שהחזיק אצלי שנה וחצי בזמן הלימודים ... אבל אחרי שהוא הלך בתאונה ורציתי לקנות שוב אופנוע אבא שלי שוב ניסה לשחד אותי באיזו 306XSI אבל הפעם זה לא עזר וקניתי אופנוע ... ואחר ההיתרסקות שלי שוב פעם היה לי ריב עם אבא אבל הוא הבין שאני כבר לא ממש מקשיב והחליט לחיות על העובדה שיש לו בן מטורף על אופנועים ושקשה להוריד אותי מזה ... אולי שפוט תסבירי לאבא שזאת עובדה ושעם את חשובה לו אז שיקנה לך ציוד מגט יקר וטוב
אני גם אמורה לקבל ג'יפ אבל זה לא כל כך קשור לאופנוע, אני פשוט לא רוצה לגרום לאבא המיסכן שלי התקף לב, זה לא כל כך מגיע לו, יש לי סבלנות... בינתיים אני פשוט רוכבת עם אנשים אחרים... לא שזה תחליף אבל זה משהו...