חדשה כאן!

R-o-i

New member
אדון ישו היקר

למה כוונתך במשפט בחורה שלא התחלתי איתה ? אני את הראדיואקטיביות שלי לא לוקח מהפורום... לא לעיניין שתהיה לי מישהי שרושמת בפורומים כאן שיהיה לך בהצלחה האיש עם הלדים רועי

gesus

New member
מה רע במישהי מהפורום?../images/Emo54.gif

לפעמים אפשר ליפול על מציאה עם קילומטרז' נמוך בלי שום שריטה בפירינג,או לפחות כזו שאפשר להתמודד איתה. ואל תקרא לי האיש עם הLEDים,אני רוצה איזה שם ערסי,GPערס למשל...

R-o-i

New member
ובקשר למישהי מהפורום כל אחד והדעה

שלו, שיהיה לך בהצלחה,

mamba G

New member
הן כונפות!

זה אומר-מכוערות אימים! זוועת אלוהים חיים!

../images/Emo45.gif

האמת - צודק ! אולי מיס46 תוכיח אחרת. אם היא מהצפון היא יכולה להצטרף ל"דוגמנית"

אהההה....

אז אני מבינה שיצא לכם להיפגש.... בכל אופן, אני לא צריכה להוכיח כלום! אני יודעת שאני לא כונפה!

mamba G

New member
מתפקדת נוספת לשורות הכיעור!

ברוכה הבאה למעוז המכוערות!וגם הלסביות!

איילR

New member
יא וואראדי איזה חרמנים...

מה יהייה?? כל נקבה (או ROI שמתחזה לנקבה) שתכנס תקבל קבלת פנים של מסייעת אחרי חודשיים בקו??? "שלום אני אלקסית בארוסית, מה עדיף ER או GS ??"

גיאג

New member
שלום רב לך , אחרי שהכרת את החברים

הלא ממש יציבים של הפורום , אולי תקבלי מספר הנחיות בסיס ממישהו שפוי : 1) לעולם אל תתחילי מספרים עם מספרים ושמות שאינם מדברים כאן אל הנפשות הפועלות , רוסי ? פאולו רוסי ? חלוץ נבחרת איטליה במונדיאל 82 ? 2) GP ??? מה זה ??? general pablication ? מה קשור עניין הפרסום הכללי לאופנועים ? 3) בהמשך ל-1 , פאולו רוסי עם כל הכבוד להיותו חלוץ חלוץ גדול , הוא ממש לא דומה לכלום , שלא לדבר על חתיך , מבחינת גמד , הוא אכן לא היה גבוה במיוחד . 4) לגבי גי'פים , אני באמת מעדיף גי'פ על אופנוע , רצוי עם קוזינה בלונדינית , אחוריים קטנים ופרונט גדול , מיסבי היגוי תקינים .... תהני בובל'ה ( כדברי יהודה ברקן האגדי )

אתה רציני?

אם אתה רציני אז אני אסביר... פאולו רוסי? מי זה??? אני מתכוונת לולנטינו רוסי, אלוף העולם ב moto gp... ותודה על קבלת הפנים!

איילR

New member
אחח..גיאג איך העלת באוב את פאולו...

הבן זונה האיטלקי (יפה מבחוץ, אבל שופך מנוע אחרי שנה..), השבתאי לוי של המונדיאלים, הקני רוברטס (ג'וניור כמובן) של עולם הכדורגל... הרס לי את המונדיאל של 82 כשהעיף את נבחרת החלומות הברזילאית עם הדוקטור (לא,לא רוסי סוקרטס כמובן), אדר בעל בעיטות הפצצה, וכמובן זיקו הגדול...

ixmix

New member
מישהו אמר מאלדיני ??

אם כבר עגלות, היעקב הלל של הכדורגל האיטלקי. המגן הכי מהיר, שהיה מגיע תמיד אחרי הקשר של היריבה, דוגמן-דוגמן (ולא נדבר על בוני בונבוני). פאולו ? פאולו ? מאלדיני !!! מלך מלכי הכדורגל האיטלקי העייף והכוחני. ואגב - אולי מישהו יציע לרוסי לשנות לולנטינה ?? דווקא יתאים לו, לפי איך שהישבן שלו נראה בחליפות העור...

למעלה