חדשה כאן

adiville

New member
אין לי כוח לכתוב הרבה אבל...

עקבתי אחרי כל הדיון ואני מסכימה ב-200% עם עינת. אז באמת אין לי מה להוסיף

1Shir

New member
לרגע לא התכוונתי לסיים איתך../images/Emo6.gif

תראי, אני לא יוצאת נגד מה שקרה ביניהם. אני אפילו לא אומרת באופן נחרץ שזה לא יכול להיות, כי הכול יכול להיות, גם מערכת יחסים כזאת, וזאת מערכת יחסים יפה. אבל מפה ועד להגיד שאהבה לא ממומשת היא הדבר הכי יפה? אני חושבת שאהבה בלתי ממומשת זה לקחת את החיים שלך ובעצם לא לחיות אותם עד הסוף, זה לבזבז אותם על פרנציפים ועקשנות סתמית על משהו רק בשביל הכבוד, היהירות, ההתנשאות מעל הכלל, בשביל להחשיב את עצמך טוב יותר ומוצלח יותר מכולם סביבך. זה להפיק הנאה מלהיות תקוע רגשית, ולנתב את זה למלחמה על איזשהו עיקרון שהוא בעצם לא יותר מאשליה. עכשו אני לא אומרת שמצבים כאלה לא קורים, לפעמים הם קורים, וזה בסדר, אבל לא הייתי משבחת אותם ואומרת כמה שהם יפים. מבינה? ומי אמר שיוצרי הסדרה חכמים ממך? לא מתאים לך בתור אחת שסומכת על עצמה ב- 100%

adiville

New member
בתכלס...

הכרתי מישהו שהיתה בינינו אהבה לא ממומשת למרות ששנינו ידענו וגם כל הסביבה וכולם הסכימו שהיה בינינו משהו מאוד יפה. ברגע שניסינו לממש - זה די התפוצץ........ אז אני לא אומרת שזה התפוצץ בין מאלדר לסקאלי אבל זה בהחלט השתנה (במקרה שלהם זה היה בעיקר לטובה)

רגע רגע רגעעעעעעעע

אני דיברתי על אהבה לא ממומשת???? אני לא חושבת לרגע שמה שהיה בינהם הוא לא ממומש!!! את רוצה להגיד לי שרק סקס הופך את האהבה לממומשת? אני לא חושבת ככה. אני חושבת שסקס הוא חלק מהאהבה אבל בטח לא רק הוא מממש אותה. סקאלי אוהבת את מאלדר, מאלדר אוהב את סקאלי שניהם יודעים את זה, שניהם בטוחים באהבתם זה לזו בלי שיצטרכו לומר או לשכב, מה לא ממומש פה? מה הם פיספסו? אני חושבת שהייתה בינהם אהבה שהתבססה על דברים אחרים, על כבוד, אמון, והכי חשוב חיבור נפשי וכנראה שזה היה כל כך חזק עד שהם לא היו צריכים את החלק הפיזי. אנחנו מוצאים בני זוג לפי מראה חיצוני, לפי משיכה פיזית אנחנו לוקחים את החלק הפיזי והופכים אותו לחשוב ממה שהוא אני חושבת שזוגיות מתחילה בחברות ולא בסקס . סקס אמור להיות חלק נלווה לאהבה לא לאהבה עצמה. וכן, כריס חכם ממני, בזה אין לי ספק. אני סומכת על עצמי שאני לא אצליח לעשות מה שהוא עשה.

1Shir

New member
צודקת, לא כתבת אהבה לא ממומשת

אבל את זאת שהשתמשת במילים "לא ממומש"... ובעיני עצם זה שמשהו מוגדר כלא ממומש - אומר שהוא איפשהו קיים אבל נעצר. לא ככה או שסתם לא הבנתי?.. נ.ב. ברור שזוגיות זה חברות והסקס הוא רק משני לזה נ. ב. ב. אף אחד לא יותר חכם ממך!!!!!!!!!!!!!!!!

תראי

נכון לא ממומש זה אכן כשמשהו נעצר אבל יכול להיות שהוא גם נעצר כי לא היה בו צורך. בטח שיש חכמים ממני! מעטים
אבל יש... חוץ מזה למען הויכוח גם אם כריס לא חכם ממני, הוא עדיין היוצר, הוא הבורא שלהם מבחינתי האדם גאון ורואי לסגידה, מי אני שאבקר אדם כזה?

1Shir

New member
לא בא לך אז אל תבקרי, זכותך ../images/Emo13.gif

מממממ טוב נו יכול להיות שלא לגמרי הבנתי אותך, נראה לי שלקחתי את הדברים שלך למקום קצת אחר ממה שהתכוונת, לא? מצטערת
בסך הכול גם אני חושבת שזה יפה שהיה ביניהם קשר שהתבסס על כבוד והערכה ואהבה ואמון גם בלי להיות זוג רשמי או משהו.. זה אולי קצת נמתח לפעמים טיפה יותר מדי אבל בסך הכול זה היה נחמד, וחוץ מזה היה לנו את all things ששם בסופו של דבר זה סוף סוף כן קרה...

על מה בדיוק את מצטערת??.

היה כיף. לא? בכל מקרה, אני אהבתי מה שהיה בינהם, הגיוני או לא זה כבר משהו אחר.

1Shir

New member
אני יודעת? מילא להתווכח, אבל

על משהו שמלכתחילה לא התכוונת אליו? סתם הכנסתי לך מילים וכוונות לפה (נראה לי, לא?) והתווכחתי איתך עליהן... למרות שאת לא צריכה התנצלות אז סליחה.

Julia307

New member
לטובת מי שלא צפתה בעונות המתקדמות

באיזה פרקים מתוך איזה עונות, מתרחשת אינטראקציה רומנית-פיזית ביניהם? אני לא מתכוונת לשבת מול עונות 7,8,9 אבל אולי אני אוריד את הפרקים הספציפיים באי מיול, למרות שכמו שכתבתי למעלה לדעתי קארטר פספס בגדול את מה שיכל לעשות עם המתח הזה. מתח שנבנה מהפרק הראשון! זה לא שהם היו רק ידידים, יוצרי הסדרה טרחו היטב להבהיר לנו שיש ביניהם יותר. כבר בעונה ראשונה (שזה עתה סיימתי לראות מחדש, נורא מרגש :) יש כמה פרקים שמראים כמה ארוס ורגש יש שם. למשל בפרק tooms כשהם יושבים במכונית של מאלדר יש שם סצינה לוהטת למדי: Scully: Il stay, you go home Mulder: They came out to put an end to the f files, scully. I don’t know why, but any excuse will do. I don’t really care about my record, but you will be in trouble just sitting in this car. Scully: Fox..i Mulder: (laughs) I even made my parents call me mulder. Scully: mulder, I wouldn’t put myself out on the line for anybody but you . Mulder: if theres an iced tea in that bag ...it could be love לא נורא, נשתמש בדמיון להמשיך את זה בדרך הראויה...:)

אני לא בטוחה שהבנתי למה התכוונת

אבל אם השאלה היא באיזה פרקים הם מתנשקים אז בפרק מילניום בעונה 7 בפרק שסוגר את עונה 8 ובפרק האחרון לסדרה עונה 9. כמובן, מלבד זאת הנושא מוזכר כמה וכמה פעמים במהלך עונות 8 ו 9.

1Shir

New member
להשתמש בדמיון

זה משהו שעשיתי הרבה פעמים אחרי פרקים של אקס פיילס... במיוחד כמ פרקים ספציפיים.. קודם כל לדעתי תראי את הפרק מעונה 7 all things, הוא הכי משמעותי במובן הזה, אחריו תראי את הוליווד AD שהוא גם פרק ע-נ-ק וגם ממנו אפשר ללמוד משהו בעניין, ואז תראי גם את פרק סיום עונה 7 רקווייאם. בעונה 8 כדאי לך לראות את כל הפרקים מ-per manum ואילך כי בכולם נמצא מאלדר... כן אפשר להגיד שקרטר פספס בגדול את המומנטום, אבל מה לעשות, זה מה שקיבלנו ונהיה מרוצים עם מה שיש. אה, וכמעט שכחתי! אם לא ראית את הסרט, שמתרחש בין עונה 5 ל-6, זה אולי הכי חשוב מבחינת היחסים ביניהם. ותראי גם את פרק triangle בעונה 6. בעצם, תראי את עונה 6, כי היא ענקית. את באמת רוצה להגיד לי שלא ראית פרקים כמו monday, dreamland, rain king, the ghosts who stole christmas, milagro מצטערת שאני מציפה אותך אבל את כל אלה שציינתי את ממש חייבת לראות, כולם במידה זו או אחרת גם מתקשרים ליחסים שלהם, מי מאוד ומי פחות.

Gilliana

New member
אפרופו דמיון...

את מוזמנת לקרוא את הפאנפיקים שלנו שנמצאים כאן בפורום. נראה לי שתאהבי את רובם.

1Shir

New member
לגבי פאנפיקים

עינת כשהעלית את הפאנפיק שלי ושל גילי לא שמת את ההפרדות בין הקטעים שלי ושלה (כי ככה כתבנו, בתורות) ואז לא יודעים מי כתבה מה!!!!

אההה

אני רק עשיתי קופי פייסט .. אל תאשימו את השליח, זה פשוט העתיק כמו שזה. חוץ מזה לא רשמתן מי כתבה מה אז בכל מקרה איך אמורים לדעת?

למעלה