חדשה כאן

מלאכית65

New member
חדשה כאן ../images/Emo13.gif

החווווווופש הזה עושה לי רק רע !!!! כל הימים של החופש אני מבלה בבית , יום אחד אפילו לא יצאתי מהבית !! ! אני שונאת את הבית הזה והאנשים שנמצאים בוווו ! נמאס לי מאמא אבא ואח שלי הם משגעיייים אותי ! אני לא יכולה לסבול אותם יותר אני שוווווונאת אותם ! כל היום אני אוכלת מרוב שעמום התחלתי להשמין ואני אף פעם לא הייתי שמנה .. רציתי שההורים שלי ירשמו אותי לחוגים ולמכון כושר שמה לפחות אני יוכל להכיר אנשים וכמובן שהם מחפשים תירוצים בשביל לא לרשום אותי .. כל בקשה הכי קטנה שאני מבקשת מהם הם ישר עושים לי נאומים וישר לא מסכימים לי בטענה ש"ההתהנגות שלי לא בסדר " איך אפפפפפשר להיות בסדר עם האנשים האלו ? אייייךךךךךך ???!!! אני לא יכולה כבר להמשיך להיות בבית , לא מצליחה להתמודד עם השעמום הזה כברר !!

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

נשמע שזה מצב שאת "משגעת" אותם והם אותך כי החופש הוא ארוך ועם מזג האוויר הקייצי הלא קל הזה-המצב לא קל וזה מביא לויכוחים ועצבים. ההצעה וההמלצה שלי היא לצאת כמה שיותר, אם זה סתם ללכת לפארק, אם זה ללכת לעשות שופינג ,אפילו רק להסתכל בחלונות... אין שום סיבה שתהיי בבית כל היום בחופש. את תראי שכשתצאי יותר ופחות יהיה לחץ ובלאגן, רמת העצבים תרד ויהיה יותר נעים
.

למעלה