חדשה כאן

MICHL99

New member
חדשה כאן../images/Emo103.gif

היי אז היום חזרתי מראיון עבודה ללכת לעבוד בקנדה נשמע סוף הדרך. אז אתם שם תגידו לי אם זה שווה : לעבוד באזור המערבי (נראה לי) לא בטורהטו בצד השני באיזה קניון לעבוד בעגלה שמוכרת ערכות ציפורניים, ולעבוד 12 ש', מקבלים דירה +רכב , יום אחד בשבוע חופש, וזה פשוט נראה קוסם [לא התנאים העבודה המקום והכסף], אני לא יודעת מה לעשות, צריכה להחליט מהר מאוד כי זה כריסמס ועכשיו המכירות טובות, ואנחנו מקבלות אחוזים אני ממש בלבטים ....
*עזבו שאין לי דרכון בתוקף למי שיוכל תענו לי כמה זמן לוקח להאריך
תודה ותספרו לי איך שמה מבחינת מגורים וכל מיני כדאי להצטרף לקהילה

formersusan

New member
אבל זאת עבודה לא חוקית, לא?

אם תיתפסי, תגורשי מקנדה ולא תוכלי לשוב אליה. לא חבל? ולעבוד 12 שעות על בסיס עמלה? לא קרואים לזה *עבדות*? לא מומלץ!

MICHL99

New member
../images/Emo127.gif

זה חוקי היא אמרה לנו שזה חברה ויש להם הרבה עכלות שם של כל מיני דברים הקטע הוא שאני רוצה לעוף מהבית. זה נשמע מאוד אמין כל זה אבל בכל אנחנו עדיין מתלבטות וכל הבלגן עם הדרכון והשעות נתתמודד

formersusan

New member
אם אין לכם ויזת עבודה

זאת לא עבודה חוקית. ושלא יבלבלו לך בשכל. אני מכירה את האנשים עם ערכות הצפורניים, כי בזמנו הם ציעו את זה גם לי. עשיתי אחורה פנה ו"ויברח". עבודה לא חוקית פשוט לא שווה את זה. בתור עובדת לא חוקית גם אין לך זכויות. הם יכולים להחליט שלא מתחשק להם לשלם לך גם אחרי 12 שעות עבודה ביום, מה תעשי? תתבעי אותם? אני ***מאוד**** לא ממליצה לך להגיע לקנדה במחשבה שתמצאי עבודה לא חוקית ו"תסתדרי". זה לא עובד כך. ואם תיתפסי, תגורשי, זה יהיה מתועד איפה שהוא וסביר להניח שגם אם תרצי לטייל בארה"ב, למשל ותבקשי ויזת תייר לא יתנו לך על סמך הרישום של עבירת ויזה.

formersusan

New member
פשוט חבל וכואב

על צעירים שרוצים לנסוע וזה מובן, אבל לא רואים את ה"תמונה הגדולה" או שמתפתים להבטחות של אחרים שמנסים לעשות כסף קל על גבם. פשוט חבל שבשל טעות בצעירותכם, תשלמו ביוקר בעתיד. ומה אם אותה הבחורה תרצה ותוכל להגר לקנדה בעוד 5 שנים, נניח? הרי אם נתפסה על ידי הרשויות היא כבר לא תוכל לעשות זאת. ההמלצה שלי: יש תכנית המיועדת לצעירים וצעירות המעוניינים לבוא לעבוד בקנדה כמטפלים - או-פר. אולי כדאי לבחורה הצעירה להתעניין בה כאופציה, לבוא לקנדה עם ויזת עבודה, לעבוד שנתיים כאו-פר, גם אולי להרוויח קצת כסף, להכיר את התרבות, וגם אחרי שנתיים להיות רשאית להגיש בקשה לתושבות קבע. לפחות שווה לנסות לבדוק בכיוון. שיהיה בהצלחה!

alon114

New member
זה דיי פשוט

אם את נוחתת בקנדה בתור תיירת ואין לך שום מסמך (ביד!!) שמאשר לך לעבוד בקנדה, זו עבודה לא חוקית. אני חושב שהרצון שלך לעוף מהבית מטשטש לך כל הגיון פשוט. בדיוק בשביל זה כל החברות הנ"ל קמו - כדי לנצל את המצב הנפשי של הרבה ישראלים ולהרוויח כסף על חשבונם. תחפשי בעיתונות רק בשנה האחרונה ותראי כמה ישראלים נפגעו. פשוט חבל.

dikiss

New member
היום כבר לא מספיק לרדת לאילת...

אם הסיבה שלך להגיע לפה ולסכן את עצמך בעבודה לא חוקית במקום זר, בלי קשרים היא הרצון לעוף מהבית... אולי את צריכה לשקול לעוף מהבית לא כל כך רחוק... מה שאני אומרת זה שאת יכולה לעבור לגור במקום אחר בארץ. לא להיות "בבית" אבל להיות בסביבה מוכרת עם אישורי עבודה והכל.

Deshe

New member
עיצומים במשרד הפנים ../images/Emo8.gif

1. אני מסכימה עם כל מה שכתבו קודמי לגבי עבודה לא חוקית. 2. משרד הפנים בעיצומים אז איך תגיעי למטוס
...

MICHL99

New member
החלטנו

לעשות את כנגד כל הסיכויים אני מאוד חוששת ,ואני על סף, ביטול אבל האחראי שנמצא בקנדה יתקשר אליי ואני חושבת על שאלות לשאול אותו בשביל להבין שלא עובדים עליי אני יודעת שאני יכולה להגיע לשם והכל ישתנה, אבל בשביל לפחות להרגיש שזה בסדר לא ב-100% אבל לפחות ב-80 נתנו לי שאלות לשאול אותו תודה על העזרה....

drz400e

New member
רק אל תשכחי

לספר לנו מה קרה. גם מה שאלת אותו ומה הוא ענה, ומה המסקנות הסופיות שלך.

למעלה