חדשה כאן (ט)

חדשה כאן (ט)

היום זה כמעט קרה... נכנסתי להתקלח , רק נעלתי את הדלת וכבר שמעתי את הדלת שלו נפתחת. עוד לא התפשטתי, חיכיתי, ושמעתי אותו הולך לדלת האחורית, ישר יצאתי, והוא גם הלך משם מהר, הוא יודע שאני יודעת, לעזאזל, איומים לא עוזרים כנראה. מיותר לציין שלא נכנסתי להתקלח , בטח מחר מוקדם בבוקר. אני שונאת להתקלח, שונאת לשים מגבת על הידית כדי שהוא לא יציץ דרך החור של המנעול, שונאת להתפשט, שונאת שלפני שאני יוצאת מהמקלחת עצמה אני בודקת אם המגבת נפלה, שונאת לשים עליי מגבת מהר, שונאת להתקלח!!!!!!! לא יודעת איך פתאום עליתי על זה, לא יודעת כמה זמן זה היה לפני שגיליתי, לא רוצה לדעת. אני רק יודעת שיום אחד פתאום אני רואה עין מציצה מחור המנעול כשאני מתנגבת, וכדי להיות בטוחה אני מתקרבת ומציצה בחזרה ואז רעש מאחורי הדלת , הוא ברח לחדר שלו, ואני בהלם מסתכלת על עצמי במראה ובוכה, איך??? כמה זמן אחרי זה שוב קרה, כנראה הוא חשב ששכחתי, ואני גם בטפשותי לא כיסיתי את חור המנעול, וקלטתי אותו שוב, ןצעקתי עליו, ואיימתי וזהו. מה כבר אני יכולה לעשות? ואחרי כמה זמן נסעתי לטיול, לא הייתי בארץ חודשיים, וחזרתי ושכחתי, אבל הוא היה חייב להזכיר לי, וזה קרה שוב, הוא מציץ, ואני ערומה ובוכה, שום איום לא עוזר. אני שונאת להיות בבית, אני שונאת אותו, אני שונאת לשבת על כסא שהוא ישב עליו, אני שונאת שלא עובר יום מבלי שאני אחשוב על זה, אני שונאת שיש לי חלומות שהוא עושה לי דברים, אני שונאת שאני לא מסוגלת לאהוב מין כמו פעם, ואני שונאת שכמה שחבר שלי תומך אין לו דרך לעזור ואני הכי שונאת להתקלח.

../images/Emo4.gif

אין לי שום דבר יותר מידיי חכם לומר חוץ מזה שאני מבינה.. אני נמנעתי ממקלחות בעצמי במשך הרבה זמן.. זהו.. be storng

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אין לי מילים...סליחה...
יש לי חיבוק מלא בתמיכה, כמובן אם את רוצה... ((((((((((((((((((((((בית חלומותי)))))))))))))))))))
ליטל

(((((((( בית חלומותי ))))))))

מכירה את זה. את הפחד, את הידיעה שזה הולך לבוא, את הציפיה. אין לי מה לומר. אולי זה מעט ינחם אותך לשמוע שאצלי זה בעבר. כבר (כמעט) לא מפחדת. (לרוב) יודעת שהוא לא יבוא. שוכחת לצפות. אני מניחה שהמצב שונה אצלינו, כי אצלי זה נגמר, ואצלך זה נשמע שעדיין לא. אני רוצה להגיד לך שתעשי משהו כדי לעצור אותו, ויודעת שזה אחד הדברים הכי קשים לעשות. רוצה להגיד לך שזה שווה את זה. ויודעת שאין לי זכות. אז אני רק אגיד לך שאני פה. וכמה שעצוב לי להגיד לך את זה, ברוכה הבאה לפורום. אני מקווה שתמצאי פה אוזן קשבת, חום, אהבה ובית.

חשבתי שזה נגמר

היום התברר לי שלא. אני לא רואה דרך לעצור את זה חוץ מלפרק את המשפחה ככה או לעבור דירה שזה בלתי אפשרי כרגע. ובכלל אני כל כך מתביישת בזה שאיך בכלל אני מסוגלת לספר? לקח לי הרבה זמן לספר לחבר שלי וגם זה בגלל שהוא לא הבין מה עובר עליי ולא רציתי להכאיב לו עם המצבי רוח שלי וידעתי שזה גם יחזק אותי קצת. בנתיים המצב ישאר ככה. המון תודה רבה לכן, המילים שלכן עזרו לי היום כל כך

P h e n i x

New member
שלום לך

איך היחסים שלך עכשיו עם בן זוגך? האם יש עוד מישהו שיודע? מה דעתך לפנות לעזרה יותר מקצועית? בת כמה את?

לא נמה

New member
לפינקס ../images/Emo20.gif

אפחד לא יודע חוץ מחבר שלי. ואני והוא "חיים" עם זה, יש לנו הרבה בעיות ביחסים ולצערי מה שקורה רק מחמיר את העניין, הוא לא יודע בדיוק כמה רע לי עם זה, נראה לי שקשה לו להבין או שהוא לא יודע איך לנחם ולעזור אז הוא לא מתעמק בזה ממש, אבל הוא עדין איתי. הוא לא לוחץ בקשר לכלום, מקבל הכל, את כל מה שאני אגיד ואעשה. ונראה לי דבילי לשתף מישהו אחר או לקבל עזרה מקצועית, על מה? התלבטתי הרבה אם לכתוב כאן בפורום, נראה כאילו המקרה שלי הוא מגוחך לעומת מה שאחרות עברו כאן. הוא מציץ כשאני מתקלחת, זה מה שהוא עושה. הוא לא נוגע , לא מתקרב. עכשיו זה נשמע כזה כלום.. מבחינתי לפחות, אבל מבפנים זה כואב, מאוד. זה פוגע וזה משפיל, במיוחד כשאני רואה אותו יום יום. זה שינה לי המון בחיים ואין צורך בכלל להגיד שלרעה... ואני בת 21, ואת יודעת בן כמה הוא? הוא בן 16 ואני מ פ ח ד ת

P h e n i x

New member
../images/Emo20.gif

לדבר. זה סוד הקסם. תדברי איתו על מה זה עושה לך, שהוא יגיד לך מה קורה לו בחוסר האונים הזה להגן עלייך, או מה שלא יהיה. תדברו. אתם במערכת יחסים. אל תשווי.. מה גרוע יותר, מה כואב יותר. מה שקורה לך זה הכי חמור כי זה קורה לך . כמו שכתבת - זה פוגע וזה משפיל. משנה מי נפגעה יותר - אני או את? למה? אנחנו פה ביחד וזה עושה אותנו באותה סירה - הסירה של אלו שנפדעו ושל אלו שכואב להם. בקשר אליו. להעמיד גבולות ועכשיו. היום הוא מציץ ולא נוגע מחר אי אפשר לדעת מה יעשה. עכשיו ומהר! לערב מישהו מבוגר! אסור לו להביט בך מתקלחת ולא משנה איזה גיל אתם, כל עוד זה גורם לך הרגשה לא נוחה.

למעלה