חדשה כאן והמלצה

police22

New member
חדשה כאן והמלצה

שלום לכולם, וסוף שבוע נעים, האמת שאני צופה דיי פאסיבית בפורום ומקבלת המון המלצות איפה לקנות. אני רוצה להמליץ לכן על חנות בשם klip klap האמת שזוהי רשת אני יודעת שיש חנות באלנבי ת"א חולון וקניון בת ים. היום הייתי שם ויש מבחר גדול ויפה של בגדים בצבעים משגעים ולא רק לבן המחירים הם סבירים ביותר עד 69 ש"ח לחולצה ו150-170 למכנס. שמחתי שמצאתי כי אני נור בעייתית בבגדים ועד שאני מוצאת אני קונה הרבה ככה שהמחיר יחסית סביר. קיימים עד מידה 48-50

liri לירי

New member
אשמח אם תרשמי את השם

המלא הנכון או כתובת מדויקת של החנות מאחר ובדפי זהב לא מצאתי ע"פ שם בית העסק הזה תודה

police22

New member
השם של החנות

השם הוא כמו שרשמתי. klip klap בת"א הם נמצאים ברח אלנבי לא זוכרת בדיוק את המספר בחולון ברחוב סוקולוב ובקניון בת ים. אגב אני קניתי לפני כמה זמן חולצות שלהם גם ברשת חנויות זברה אני יודעת שהם נמצאות בירושליים ובראשון לציון

liri לירי

New member
משום מה לא מוצאת בדפי זהב

את החנות הזו כי רציתי לדעת כתובת מדויקת. אלנבי את יודעת, הוא רחוב ארוך וללכת לחפש חנות בשם זה , זה כמו לחפש מחט בערימת שחת. כך גם לגביי סוקולוב בחולון. אם רכשת שם, יש לך שקית שלהם? הכתובות לא רשומות על השקית? שוב תודה על ההתיחסות

ויק1

New member
לירי אני יודעת שיש להם גם סניף

בביאליק בר"ג. והם מצהירים שיש להם עד מידה 7 אבל ה-7 שלהם זה אולי אולי 2 של עונות לא יותר מזה. נכנסתי לשם בעבר וקניתי משם חולצה מתנה לחברה שאין לי מושג עד היום אם היא היתה טובה עליה או לא. המחירים שם בהחלט סבירים אבל שוב זה לא למידות המלאות לדעתי בכל אופן.

nati מעצבת

New member
החנות נמצאת

אם אני זוכרת קרוב לנחלת בנימין מול קסטרו עודפים ליד בנק הפועלים מקווה שעזרתי..

police22

New member
אכן צודקת

בת"א היא נמצאת ממול החנות של קסטרו עודפים ולגבי המידות אני דיי מלאה ורכשתי מהם והמידה הייתה בסדר גמור מידה 7 כמובן לא רחב אבל יושב על הגוף בהחלט טוב. אני לא מוצאת את השקית שהייתה לי אולי תנסי בדפי זהב בעיברית קליפ קלאפ. מקווה שעזרתי

למעלה