חדשה כאן... התייעצות

tiger mom

New member
יש מחקר שמראה ששפורפרת טלפון היא הדבר

הכי מזוהם שיש בבית. וזה אחד המשחקים הראשונים של הילדים

n o a p

New member
לי יש משהו רב פעמי

יש לי משהו דומה רב פעמי מגומי שהיה לי תמיד בתיק. קניתי אותו לא בגלל שהיה לי מאוד איכפת מהבלאגן שאיתי השאיר אחריו, רק בגלל שבגיל שנה העדפתי שהוא יאכל ישר מהמגש מאשר מצלחת חרסינה שמגישים במסעדה (חבל שהיא תסיים את חייה בתעופה לרצפה), ככה ידעתי שהוא אוכל ממשטח נקי שאני הבאתי ולא על השולחן או על המפה של המסעדה. הבעיה של המשטח שלנו הוא שהוא לא נדבק טוב למפות אלא רק לזכוכית או עץ, העדפתי את הרב פעמי כי הוא נראה לי יותר עמיד. (בארה"ב שני הסוגים עולים אותו הדבר בסביבות ה10$)

tiger mom

New member
לא הייתי משתמשת

אם השולחן מלוכלך, אז גם האוכל והסכום והצלחות לא משהו. אז מה זה כבר חשוב השולחן? וזה סתם פסולת נוספת שלא צריך אני לא מגדלת את הילדים שלי ברמה כזו של סטרליות. להפך, אני נגד רמה כזו של סטרליות. ומי שמפריע לו השולחחן- שילך למסעדות עם פלייסמנטים חד פעמיים או מפות ואני חייבת לציין שזה ממש לא נראה גדול מספיק. מהתמונה לפחות נראה כאילו די בקלות התינוק שולח יד מחוץ למשטח ומגיע לשולחן.

נראה נחמד אבל לא חושבת שהייתי קונה

כפי שכתבו מעלי, אני מאמינה שלא צריך ואין סיבה להגן על הפעוטות ברמת סטריליות כזו שתימנע מהם מגע עם הסביבה, כמובן שיש להשגיח ולשים לב, אבל לעניות דעתי, חושבת שצריך לאפשר למערכת החיסונית של התינוק/פעוט להתפתח לבד. זה נראה חמוד, אולי אם היה במסעדה אפשרות למעין "מפית" או משטח כזה שהיה מוצע לי עבור התינוק/הפעוט הייתי לוקחת - בדיוק כפי ששמים למבוגרים - אבל רק לשם הגימיק ולא למטרת הגנה עליו מפני חיידקים.

לא הייתי קונה ../images/Emo31.gif

נדבק או לא נדבק, אם הוא ירצה להוריד את זה אז זה ירד
ואז זה פשוט יעוף עם כל האוכל לכל עבר. לא רואה צורך במוצר שכזה.

Ani15

New member
בדיוק השבוע ראיתי את זה במסעדה

גם אני חשבתי שזה קצת מיותר, כי ממילא תינוקות שכבר יושבים טובלים את ידיהם בכל מיני נאחס והשולחן במסעדה, בהשוואה, הוא לא הבעיה...(ואם הוא כן, אולי עדיף לא לאכול שם) מצד שני, זה תחליף מצוין למי שמשתמש בצלחת האלה עם תחתית הואקום, שממילא תמיד עפות בסוף. זה באמת לא יורד! אלא אם התינוק שלכם הוא בעל יכולת מוטוריקה עדינה יוצאת מהכלל, הוא לא יוריד את זה מהשולחן (צריך ממש לקלף את זה). אני לא בטוחה שהייתי קונה את זה (ילדה שמטיילת בזחילה בגינה, נו, הלכלוך הזה קטן עליה), אבל אם כן, לא הייתי משלמת יותר משקל ליחידה (כלומר 20 ש"ח לחבילה). אה, ואם את מביאה, אנחנו רוצים את אלה עם דורה...

שוקוקוס

New member
לא הייתי קונה

חוץ מזה, זה כל כך נחמד להעביר זמן במסעדה בלצייר על הנייר ששמים מתחת לצלחות. פק"ל מסעדה שלי הוא חבילת צבעים, וכמובן מטליות לחות כי כסאות התינוק תמיד תמיד מלוכלכים להחריד. השולחן הרבה פחות מלוכלך....

למעלה