חדשה כאן... התייעצות

keily1

New member
חדשה כאן... התייעצות

אני עומדת לייבא ולשווק ברשתות משטח צבעוני שנדבק לשולחן (במסעדות ובתי קפה) ומגן על הפעוטות מפני החיידקים וחומרי הניקוי שעל השולחנות - צירפתי כאן תמונה. אשמח לשמוע את דעתכן על המוצר, אם הוא עונה בכלל על צורך שלכן, וכמה הייתן מוכנות לשלם עבור שקית של 20 יח'. תודה!

יותר הגיוני משטח שיגן על המסעדה

מהפעוטות, מאשר משטח שמגן על הפעוטות מהמסעדה
אני לא הייתי קונה כזה - אלא אם היה מובטח לי כבונוס צדדי, שכל צעצוע נדבק לזה באחריות בואקום - ושכל האופרציה יחד לא זזה מהמקום גם בהתקפה החמורה ביותר (שזה מה שקורה לדברים האלו עם פעוט שיושב לשולחן) - אגב כך אני מתארת לעצמי שאלא אם הדבר נדבק בדבק נגרים - כל פעוט ממוצע יעיף את זה משם תוך בערך....עשירית שנייה?

keily1

New member
תשובה

משטח שיגן על המסעדה מהפעוטות זה באמת רעיון לסטארט-אפ.....
לגבי עניין ההדבקה - המשטח נצמד בקלות לשולחן בעזרת דבק דו-צדדי, שכחתי לציין שהמשטחים האלה הם חד-פעמיים.

יה-יה

New member
קודם כל, רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אני לא בטוחה שאקנה משטחים כאלו, כי סביר להניח שלא אזכור לקחת ואתעצל ואחליט שמסעדות זה הדבר הכי נקי בעולם (רק בשביל לא לסחוב ע ו ד משהו ביציאה...
), אבל אם את אומרת שהם מיועדים למסעדות ובתי קפה, הייתי מצפה מהם לקנות ממך ושיהיו אצלם כאלה להציע ללקוחות הקטנטנים. לפיכך, אין לי מושג כמה הייתי משלמת עבור מוצר כזה. אבל! ב ה צ ל ח ה! אהבתי את הרעיון. יה-יה

mAmA MiSiSiPi

New member
זה חד פעמי או רב פעמי?

אם זה רב פעמי מה מבטיח לי שמנקים אותו כראוי? אם הוא חד פעמי מה היתרון שלו על פני פלייסמט נייר? זה שזה נדבק לשולחן לא שוס גדול כי כל מה שעליו לא נדבק גם כן. וכל הכייף בלאכול במסעדה זה שמישהו אחר מנקה אחריך.

keily1

New member
לא ציינתי שהמשטחים הם אכן חד פעמיים

יש למשטח 2 יתרונות על פלייסמנט מנייר - אחד, שבגב המשטח יש דבק דו-צדדי שמצמיד את המשטח בקלות לשולחן כך שהפעוט לא יכול להעיף אותו. שנית - הדמויות על המשטח (דיסני וכו') משעשעות את הפעוט וקונות לאמהות קצת יותר "זמן" של שקט...... הרעיון הוא לבודד בין האוכל שהפעוט אוכל לבין השולחן של המסעדה שמלוכלך מחיידיים ו/או חומרי ניקוי.

דיינו

New member
אני מאוד נגד

קודם כל לא נראה לי שתינוקות זקוקים להגנה מהשולחנות במסעדות. אי אפשר לגדל אותם מוגנים מאחורי פלסטיק, וגם לא כדאי (הרבה רופאים מאמינים היום שילדים ש"מוגנים" מידי מפתחים יותר אלרגיות, אסטמה וכו' ). הם במילא נחשפים כל היום, בגינה, ברחוב, בסופרמרקט, עם ילדים אחרים...וזה בסדר, ככה המערכת החיסונית מתפתחת. ברמה העמוקה יותר, מבחינה סביבתית זה פשוט מזיק - עוד מוצר חד פעמי שמשתמשים וזורקים. ובניגוד לחיתול החד פעמי, שהוא אומנם אויב סביבתי ידוע אבל קשה מאוד לוותר עליו, המוצר הזה נראה לי פשוט מיותר. סליחה על הבוטות...אבל רצית לדעת...

keily1

New member
מסכימה אתך חלקית

אני מכירה את הטענה שכדאי לחשוף את הילד לחיידקים כדי לחזק את המערכת החיסונית וכנראה שיש בזה משהו. למרות זאת, כשאני רואה את המטליות שהמלצרים מנקים אתם את השולחנות נראה לי טבעי לא לאפשר לאוכל של הילד לגעת בשולחנות ו/או בחומרי הניקוי שנשארו עליהם. לגבי הזיהום הסביבתי - צודקת 100% ואין לזה פתרון כרגע.

tiger mom

New member
בתור מלצרית מדופלמת

אני מקווה שברור לך שהמטליות האלה מנגבות לך את הסכום, הצלחות והידיים של המלצר ששם לך את הלחם בסלסלה. או במילים אחרות: מי שחשובה לו כזו רמה של סטריליות שלא יאכל במסעדות בארץ כי נדירות הן אלה ששומרות בקפדנות כזו על הניקיון. ובכלל, רוב הפעמים מנקים שולחנות עם נייר ניגוב חד פעמי, שפריצר של מים ומעט סבון. בלי הרבה חומרי ניקוי ובלי מטליות שצוברות ליכלוך

perah11

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

אני ממש מסכימה עם כל מילה שלך מצטערת, גם אני לא הייתי קונה...

ayala26

New member
יופי, באמת חסרה פסולת בלתי מתכלה בעולם

חוץ מזה שהמוצר לא עונה על אף צורך שלי, בשלב שבו ישבתי עם בני בבית קפה או מסעדה כבר לא חשבתי להגן עליו בכזו אובססיביות מפני חיידקים שעל השולחן.

ללילילל

New member
גם לי לא כל כך ברור הצורך

למה דווקא שולחנות במסעדות (שלפחות מנקים אותם מדי פעם), לעומת כל שאר החפצים בעולם שפעוטות נוגעים בהם? זה לא הדבר הראשון שקופץ לי לראש אם אני מנסה לחשוב באיזה דברים לא נקיים הבן שלי נוגע... ובשלב הסטרילי יותר של החודשים הראשונים ממילא הם לא יושבים ככה ליד השולחן. אפילו בצילום, במרחק נגיעה של התינוקת החמודה יש גם את הכסא ואת שאר חלקי השולחן הלא מכוסים... מבחינה שיווקית, אולי זה יכול ללכת כחלק מסט של כלי אוכל לתינוקות, או משהו כזה. אבל אם זה חד פעמי, אני מצטרפת להתנגדות לעוד משהו שאמורים לקנות-לזרוק-לקנות-לזרוק...

keily1

New member
למה דוקא שולחנות במסעדות?

מהסיבה שהפעוט, אחרי שהעיף את הצלחת, אוכל הרבה פעמים ישירות מהשולחן הלא נקי. יש מחקר שמראה שעל שולחנות של מסעדות יש בד"כ יותר חיידקים מאשר על אסלה של שירותים..........

ללילילל

New member
יש בזה משהו,

אבל אם אני מתחילה לחשוב ככה, אני מהר מאד נכנסת לסרטים מכל הידיות של דלתות והרצפות והכסאות במקומות ציבוריים, והמדרכות, והצעצועים של ילדים אחרים, והמים של הים, והחול בגינה, והכלים במסעדות, והידיים של אנשים אחרים וכו' וכו' שהוא נוגע בהם כל הזמן ואח"כ מכניס ידיים לפה... וגם אני בעצם... דווקא יש לי נטייה לחשיבה כזו ולהיגעל מדברים, ואני מנסה לא להיסחף. אני לא באמת חושבת שאפשר או אפילו צריך להישמר ממגע עם חיידקים תוך כדי תפקוד נורמלי. אם שולחן נראה לי מגעיל, אני אנקה אותו לפני שאתיישב (גם לעצמי). אבל זאת אני... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה
מבחינתי דווקא פתרון נייד (לאו דווקא חד פעמי) וקומפקטי להושבה של פעוט על אסלה במקום ציבורי זה יכול להיות יופי של סטארט אפ.... קניתי פעם מקטין-אסלה מתקפל בארה"ב אבל מסתבר שהוא לא מתאים לשירותים בארץ.

ללילילל

New member
לא בטוחה...

זה מקטין או רק מכסה? זה מתקפל לתיק? את משווקת גם את זה? אם זה מקטין ומתקפל ואת משווקת אז אני רוצה לדעת איפה קונים

למעלה