חדשה ישנה!

חדשה ישנה!

הייתי פה לפני כמה חדשים! מישו זוכר אותי? כן כן אני יודעת שצריך לשים דולי חדשה בשדחם! אבל אני חדשה! מגיע לי! בייס מקוויחנה החולצה והחצאית על פי התמונה הזו http://www.costumewearhouse.com/photogallery/05-punk.jpg

DOLLS GIRL

New member
אני זוכרת אותך היי ברוכה השווה

B lack C at

New member
../images/Emo54.gifברוכה הכוסית../images/Emo2.gif

דיי, נו
השיער שלך טיפה, ניאמ, גושי.

מונע!

בשבילי תמיד תיהי מונע! אממ השיער לא טיפה גושי! הוא גוש גדול! אני לא יודעת לעשות שיער! ומי שמדברת על כוסית!

B lack C at

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif איך את מעיזה להגיד זאת?!

את יודעת לעשות שיער. פשוט את מתכחשת לזה. זה מה שקורה כשמתכחשים.

שכחתי לציין

שכשהייתי פה בהתחלה הייתי קרנושש_12 אחריי זה שיניתי לsweatkeren ואני לא בתוחה אם כשהיתי פה שינית לכינוי העכשיוי!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifקרן../images/Emo24.gif

אני זוכרת אותך!אני זוכרת אותך! שאמרת שתבואי למפגש אחרי שצבעת ובסוף לא באת והבטחת לי שתבואי בקיץ ואז יהיה לך שיער שחור עם שורשים חומים ואז התחלתי להגיד לך איזה פסים כדאי לך לעשות בשיער.
בכולופן,ברוכה השבה!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifלפני המפגש!לפני המפגש!

אני רוצה לראות אותך עם שחור!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאוווווו יש לי רעיון!

תצבעי ביום של המפגש ואז תבואי למפגש עם קרם לבן ודביק,קליפסים וניירות כסף בשיער! כמו הנשים שראיתי במרכזון המסחרי בניו יורק שהייתה בו מספרה שעשו כל מיני דברים בשיער ואז הלכו לסופר עם הדברים שאת אמורה לבוא איתם..

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifהו!

היית פעם sweatkeren? ואני תמיד הייתי בטוחה שזה sweetkeren? בכל אופן- ברוכה השבה:] מכירה אותי?

אווו

אני מכירה כינויים של אנשים אבל לא זוכרת שמות *ניסכלת* אבל אני ממש ממש מחבבת אותך! את אוהבת הארי פוטר!

למעלה