חדשה ישנה

וואו! מודה שכולי קנאה!!!

תמיד רציתי ילדה ג'ינג'ית, תמיד. הבעיה שצריך מישהו במשפחה ג'ינג'י שיתרום את הגנים המשובחים, ולנו אין (יש לנו כידוע איזה תרכובת גנטית אחרת, פחות מהממת, אבל מילא). ולגבי הבכי - חייבת להגיד שאני לא כזאת. ברור שאני לא אוהבת שהיא בוכה (או הגדולים) אבל זה לא עושה לי קווץ' מכל סוג שהוא. זה חלק מלהיות תינוק, ומלגדול, ומלגלות שלפעמים צריך לחכות ולפעמים יש עוד אנשים ועוד התרחשויות ועוד ועוד ועוד... ומסיימת באנחה פולנייה - אוי, אוי איזה פלא. איזו נחת....

עלמהשלי

New member
כמה התגעגעתי

מה שלום כולכם? ברגיל, הייתי ממש ככה ועם הגדולים זה אחרת, לצערי פתאום אני מגלה שזה לא עניין של בחירה, זה קורה לי... וכן, אחלה פלא שבעולם.

נאשא

New member
זברה, את ואני יוצאות מה זה פארשיות

או פשוט פולניות לתפארת תכף יביאו אלינו עובדת סוציאלית. מכירה מישהי שיכולה לבוא מהר?
ואם מישהו מהשלטונות קורא אז סתם צקחתי כי זה פורים: גם אני ממש אבל ממש לא מסוגלת לשמוע קול בכי, אפילו לא לשניה.

מכירה עו"סית, אבל לא אחת שתבוא מהר.

ולא נאשא, לתת לילד לבכות זה לא להיות פולנייה. אלא אם את סובלת תוך כדי. למה התחפשו הנסיכות בניכר? אתם חוגגים פורים? הכנת אזני המן מקושטים?

נאשא

New member
אוקיי, אז אני בכל זאת פולניה אסלי

שכן למרות הקשיחות שהפגנתי פה למעלה, לא בדיוק נהנתי או אם אדייק, עדיין אינני מהבכי. עלית עלי יא זברה. והנסיכות, שאחת מהן הייתה מבועבעת כל השבוע והשניה הייתה קוועץ', אכן התחפשו אבל הותרנו את החגיגות לחגיגות ביתיות.
למרות המסורת הבייתית לא הכנתי השנה, יען כי אני מנסה לשמור על 20 הקילוגרמים שהשלתי לאחרונה: לשמור מכל משמר שלא יחזרו אלי בגניבה.

או...כל הכבוד!!!!

מקווה שאת יודעת שניוקי ברוטב שמנת לא משמינים, ושאפשר לאכול מהם (בחברה הנכונה, כמובן) ללא חשש. ישר כוח! גם אנחנו היינו באבעבועות לא מזמן, והחלק הקשה היה כשהוא כבר היה עליז ומשועמם אבל עדיין מסוכן לציבור.... מקווה שתעברו בשלום ובקלות.

מתוקה

שתגדלי אותה בנחת. גם אני לא מסוגלת לשמוע בכי של ילדים, במיוחד של הילדים שלי
חג פורים שמח!
מירי

כל כל מוכר

זוכרת את עצמי שעות מחזיקה על הידים כדי שירגעו. אבל אם כבר זיהית את הבעיה אולי כדי לתת לה מקום ולמצוא לה פתרון. נראה לי שקודם של לפני שאת נגשת בלחץ לעלמה תרגיעי את עצמך תתדברי על עצמך משפטים בסגנון של נאשא "היא רוצה להגיד לי משהוא" "משהוא מציק לה/ לא נוח לה, אני מיד מגיע אליך" "ילדה שלי אני אוהבת אותך ומיד שאתפנה הגיע" להשתדל ללכת בנחת וכשמגיעים עליה לא צריך להסתער, היא תינוקת מיוחדת ומקסימה שלך אבל היא נורמלית ובוכה כמו כל ילד בן גילה. הכל בגדר מחשבות ועצות שלא נוסו - אני לא יודעת אם הם יהיו נכונות לך אבל כתבתי את מחשבותי וחצמזה - היא יפיפיה אמיתית!! תהני ממנה היא נראה מותק של ילדה

עלמהשלי

New member
תודה יקירה

אני אטפל בזה, כנראה אין מה לעשות הלחץ והחרדות מזדחלים לכל מיני מקומות. אני באמת אכניס משפטים מתערבים עד שאמצא דרך להתמודד אחרת. אם כי אני מגלה שאני מושפעת מאוד מארועי העבר והם מוצאים דרך להורות החדשה ועוד לא ברור לי איך מסתדרים עם זה... בכל מקרה, היא תינוקת מדהימה ומתוקה במיוחד ואני אכן נהנת (יעידו סימני הנשיכה, סתם...סתם)

איזה פלאית מדהימה../images/Emo70.gif

מבינה אותך מאוד! תמיד הייתי מהאמהות שלא מאמינות ב"תני לא לבכות", ומנסות למנוע בכי או לטפל בו בהקדם, אבל זה החריף אצל המופלטה והמנטוס.

למעלה