חדשה ישנה

jenni17

New member
חדשה ישנה

הייי לא הייתי פה כמה חודשים יש לי דיטית רמה 46 בברה, מישהו יכול לתת לי קצת תתמונה כללית מה השתנה במשחק?

לבנדר א

New member
שלום וברוכה הבאה

אני קים, יש לי פריסטית רמה 81 בברה. בא לך לתת לנו עוד פרטים, שם אולי? אני לא חושבת שאפשרי לתקצר ככה, כולנו בטח התרגלנו כבר לכל מני דברים וכזה... אבל באתר של מייפלגלובל אפשר לרפרף על מודעות ישנות וחדשות.

ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

אני לוטן,14,יבנה. יש לי קוסמת קרחברק ברמה 30 [רק
]],בברה.
אני לא יכולה לעזור לך עם ההסבר על הפאטצ'ים,כי חזרתי לשחק קצת לפני הפאטצ' האחרון,בערך לפני חודש.

Guid

New member
ברוכה הבאה!

אני עידן, 21, ליד יבנה~ /tapuzforum/images/emo3.gif יש לי האנטר ברמה 56 בווינדיה. /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
אה, לגבי הפאצ`ים:

נוספה עבודה חדשה- פיראטים, נוספו 2 פיקיויים חדשים- magatia pq, וcrimsonwood keep PQ, הראשון נמצא במגאטיה (שהיא עיר חדשה) והשני נמצא בקימסונווד (שגם היא חדשה אם לא היית במשחק בשנה האחרונה). נוספה למשחק גם אופציה של משפחה, שזה כמו גילד, רק שאפשר להרוויח דרך זה נקודות ולקנות איתם דברים. זה בכללי מה שחדש, אם את רוצה עוד פירוט את יכולה לדפדף אחורה בדפי הפורום, לכל פאץ` יש שרשור~ D:

Guid

New member
האמת?

אני מעדיף לגור ביבנה מאשר כאן... /tapuzforum/images/emo4.gif

../images/Emo201.gif../images/Emo219.gif

אני גרה ביבנה כל חיי,האוכלוסייה פה דוחה כ"כ. כל יום אני מזדעזעת מחדש מההתנהגויות פה. מצטערת שרע לך שם. X:

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

אני ויקה עם פריסטית ברמה 80 בברה
תהני כאן

Jolteon

New member
ברוכה הבאה/השבה =]

יש הרבה שינויים (טובים במשחק), אני חושב שהכי טוב הוא להתחיל לשחק ולהתנסות =] אני אישית נהנה מהמשחק הרבה יותר מלפני כמה חודשים. ובכלל, תמיד טוב לחזור למשהו אחרי תקופה ולגלות שהוא לא נשאר אותו הדבר XD בכל אופן, אם תרצי להוסיף אותי לבאדיליסט בברה- FiraPuncher =] השתלבות נעימה.

למעלה