הזכרת לי הרגע שבכיתה ו' מישהי שרה את זה בשירותים בבי"ס. .__.
T Touched By Angels New member 11/5/09 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif הזכרת לי הרגע שבכיתה ו' מישהי שרה את זה בשירותים בבי"ס. .__.
G Guid New member 11/5/09 #19 ``He said: Son, when you grow up, would you be the savior of the broken, the beaten and the damned...`` יאפ, מיי כימיכל רומאנס מתנגנים גם אצלי מפעם לפעם~ /tapuzforum/images/emo9.gif
``He said: Son, when you grow up, would you be the savior of the broken, the beaten and the damned...`` יאפ, מיי כימיכל רומאנס מתנגנים גם אצלי מפעם לפעם~ /tapuzforum/images/emo9.gif
M Mokona Modoki New member 11/5/09 #15 ../images/Emo204.gifברוכה השבה ../images/Emo140.gif אני ויקה,נעים להכיר . ישלי פריסטית ברמה 79 בברה
M Mikush x3 New member 12/5/09 #21 היי אלינה D:: אני מירי, בת 12(13 עוד מעט ^_^[ביולי P:]), ישלי קשתית דקלסית(איזה אתגר האא?? XDDD) ברמה 51 בקהיני P: השתלבות נעימה D:
היי אלינה D:: אני מירי, בת 12(13 עוד מעט ^_^[ביולי P:]), ישלי קשתית דקלסית(איזה אתגר האא?? XDDD) ברמה 51 בקהיני P: השתלבות נעימה D:
J jenni17 New member 12/5/09 #22 גמני חדשה ישנה לא שחקתי כמה חודשים יש לי דיטית יפה בברה רמה 45 מישהו יכול לתת לי תמונה כללית על מה השתנה מה חדש חחח?
גמני חדשה ישנה לא שחקתי כמה חודשים יש לי דיטית יפה בברה רמה 45 מישהו יכול לתת לי תמונה כללית על מה השתנה מה חדש חחח?
ו ווינגז New member 13/5/09 #26 זו שאלה נורא רחבה! מתי שיחקת לאחרונה? המון השתנה במשחק בחודשים שעברו.