חדשה~ישנה

HopesDieLast

New member
חדשה~ישנה

שלום<: אני אממ אלינה כזאתD: הייתי במייפל לפני כמה זמן ועכשיו היה לי חשק לחזור פתאום, ואני פותחת לי שחקנית חדשה בכיף וזה, והכל פה שונה פתאום! מישהו יכול להסביר לי קצת?<: למה בוחרים לי מראש איזה עבודה וכאלה? לפחות שפתחתי פעמיים דמות חדשה ויצא לי סטאטים של לוחם, אז.. הסבר? משהו?<: תודה מראשD:

לבנדר א

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בקשר לסטאטים, קצת טריקי אבל לא מסובך: הסטאטים שאת מעלה בתור בגינר מתאפסים כשאת מקבלת עבודה. ככה מייפל איילנד הוא לא סיוט לקוסמים, ומספר הפאדיחות בסקילים (קשתים עם מלא INT, לדוגמא *שורקת*) צומצם. אז אין בעיה עם הדמויות שפתחת, תמשיכי עם הSTR וכזה כל עוד את במייפל איילנד, וכשתקבלי את העבודה שאת רוצה תסדרי את הסטאטים בהתאם. בהצלחה! אני קים, פריסטית רמה 80 בברה. השתלבות נעימה.

היי,אני לוטן../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

מיבנה וזה. יש לי קוסמת ברמה 22 בברה. :)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|וולקאם!../images/Emo24.gif

אני נושי בת 19..D: ישלי צ'יף באנדיטית ברמה 83 בברה..^_^ לוחמים זה מגניב..^^ השתלבות נעימה...

Guid

New member
ברוכה הבאה!

אני עידן, בן 21, ויש לי האנטר ברמה 55 (חמסה חמסה) בווינדיה~ D: תהני! /tapuzforum/images/emo9.gif

אמג אלינהההההה../images/Emo2.gif../images/Emo219.gif

איך אהבתי אותך ורציתי לפגוש אותך באיזה מפגש וזה.
אני מהזה זוכרת אותך מהימים הטובים של הצ'אטים בחופש 2007 או משהו.

עכשיו הכל מעפן. ../images/Emo122.gif../images/Emo219.gif

כולן מדברות על מה שמו המכוער שמשחק בטוויילייט ועל הספר הטיפשי הזה. ועל עוד תוכניות עם ערפדים,שזה חופר. ונו,פעם באמת היה מגניב וכולן היו בעיניי חמודים ומקסימים ועכשיו כולן בחבורות משלהן ואני לא קשורה בעליל.

ToryMaster

New member
רוב פטינסון, מי קרא את הספר? ודם אמיתי.

נכון מקסים שאני יודעת את הדברים האלו?

Don Nirtin

New member
דם אמיתייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

ובשתי מילים- ג'ייסון סטקהאוס.

ווינגז

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אני יעל, בת 20, מתקיימת בברה (ולפעמים גם משחקת) ויש לי קלריקית. ראיתי שקים כבר ענתה לך ושהסתדרת, אז פשוט - השתלבות נעימה!

P o o f i

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

וווואן אייי וואס אה יייאנג בוי, מייי פאדר טוק מי אינטו דה סיטי..
MCR.
כן.
אני רוזי, יש לי קוסמת אש-רעל ברמה 127 בסקניה.

למעלה