חדשה ישנה

0LoVe GiRl0

New member
ברוכה הבאהה :)

ככה זה אחרי משהו פחות טוב יבוא היותר טובב !! הכי חשוב שטובב לך !! אפשר רק לשאול למה הוא זרק אותך ביום שהוא השתחרר ?! אני בטוחה שהוא הפסיד המון !!

תודה רבה../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif ואממ

האמת שאני לא יודעת, כנראה פחד שזה יהיה יותר מחייב אחרי השחרור שלו.. אבל לא נורא
אחרי שזה נראה כמו סוף העולם, עכשיו זה כבר לא מזיז לי חח

dandi99

New member
ברוכה השבה:)

דניאל , בת 21 (אוטוטו) , עם החבר כבר שנה ו4 שריונר שביום שני יוצא לחפש"ש (כך שהוא מאוד שמח לסגור את השבת הזאת XD ) אה ואני גם זוכרת אותך או לפחות את הכינוי=]

היי../images/Emo9.gif שאלה לי אלייך...

חבר שלי הולך להיות שריונר, אני מפחדת שלא יהיה לו טוב שם, מה חבר שלך אומר על השירות כשריונר? הוא מרוצה? נהנה? או לפחות לא סובל? איך החבר'ה שם? היציאות? תודה

dandi99

New member
היי לך :)

מממ זה נורא תלוי...תשמעי קורעים להם את הצורה שם אבל הוא נהנה,הוא אוהב להרגיש שהוא תורם למדינה. הוא גם מפקד כך שזה נקודת מבט יחסית אחרת משל החיילים. בעיקרון בקו היציאות יכולות להיות שונות לגמרי למשל חבר שלי עושה 17-4 למרות שהוא עוד דקה משתחרר(כי יש להם איזשהי פאשלה שם כי מישהו מכיר את אחד המפקדים ומלקק למ"פ אז הם נתנו לו יציאות יותר טובות למרות שמבחינת פז"מ בכלל לא מגיע לו). החבר'ה ממש אחלה..חוץ מהקטעים שהם חוטפים לו את הפלאפון כדי להגיד לי שלום
כי אז זה קוטע את השיחה שלנו :) אבל בכללי זה בסדר גמור. זה תלוי כמובן לאן החבר שלך יגיע אם הוא יהיה מפקד וכדומה.. מה שכן בהמשך ההכשרה אל תצפי שהוא יצא הרבה......הוא יסגור מלא , ולפעמים גם יחזור שו"ש מקוצר...

למעלה