חדשה ישנה

חדשה ישנה ../images/Emo3.gif

הייתי פה עד לפני חמישה חודשים בערך כשהיה לי חבר שריונר שזרק אותי ביום שהשתחרר
קצת אחריו הכרתי את החבר הנוכחי שלי שאיתי כבר יותר משלושה חודשים, והוא לוחם (כרגע חופ"ל) בגולני!
ככה שהגיע הזמן לחזור, עם חבר חייל שווה בהרבה.
אז אני ים
קיבוצניקית
מתגייסת עוד 25 ימים להיות קצינת נפגעים

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה D:

שחר, 18. עם החייל כבר שנתיים וחודשיים והוא חובש בהנדסה קרבית. שיהיה לכם המון בהצלחה D:

Tom Petrover

New member
חובש בהנדסה

חבר שלי שוקל לצאת לקורס חובשים בהנדסה.. והשיקול שלו זה יציאות נטו
ממליצה?[:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהממ..

אני לא בטוחה כמה היציאות שונות. אם הוא יורד מחזור אחרכך כדי לעשות אימון מתקדם ולסיים את ההכשרת לוחם אז היציאות אותו דבר עד שיהיה לו שנה ו4 בצבא ורק אז או שיציבו אותו כלוחם, או במרפאה/תאג"ד או חופ"ל. ואז בכל מוצב ובכל מקום היציאות שונות. כרגע חבר שלי עושה 11-3 אם הוא בכלל לא יבחר לרדת מחזור וירצה ללכת להיות רק במרפאה איפושהו.. אז היציאות יותר טובות. אני חושבת חח כי אז הוא לא עושה הכשרת לוחם והוא נשאר רק בתור חובש. יש מצב שהוא אמר לי שחבר שלו עשה ככה ויצא כל חמישי או כל שישי.

חובש קרבי מילא...זה עוד שווה את הקורס

אם הית אומרת לי שהוא רוצה קורס חובשים בשביל להיות חובש במרפאה היתי אומרת שלא יטרח.

לוחמים בהנדסה סוגרים אחת ל-3 שבועות או חצאים.

לפי היכרותי עם לא מעט משם וגם היתה לי חברה שהיא פקידה שם ושאלתי אותה. היציאות שם לא יותר מדי גרועות. ובקורס חובשים שזה 3 חודשים (+שבוע לקרביים) היציאות הם שושים -חוץ מאיזה 2 סופ"שים שיוצאים חמשוש.ואמ..סוגרים 2-3 שבתות בקורס. ושיצא לקורס זה ידע כללי מטורף אחר כך,וידע לחיים גם. הוא לא יתתחרט.

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

הקורס חובשיים [קרביים! לא יודעת לגביי חובשי מרפאות רגילים] זה אחד הדברים. :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלוחמים בהנדסה ממש לא סוגרים אחת ל3.

הלוואי וזה היה ככה. טירונות- 12-2 אימון מתקדם- 12-2 ופעם אחת 18-2 קו- 14-4 או 12-2 רובאית- (חבר שלי חובש קרבי) 11-3 (חבר שלו חובש ברובאית) 14-4 וככה זה בנתיים בשנה וחצי הראשונות.. ואז מתחילים אימון חורף שהיציאות שלו אמורות להיות או 11-3 או 10-4 במקרה הטוב :) הקטע של לסגור אחת ל3 שבועות היה בחודשיים האחרונים של הקו.. וגם אז הם יצאו תמיד 12-2. משומה.. הסגירה של אחת ל3 כנראה הייתה רק שמועה :S

GrowingMadness

New member
אבל בטירונות הם עוד לא חובשים ../images/Emo3.gif

כי לקורס חובשים קרביים יוצאים באימון שהוא אחרי הטירונות ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאז מה חחחחח

היא אמרה שבהנדסה הלוחמים סוגרים אחת ל3.. ואמרתי שזה ממש לא נכון. אף פעם בשום מצב ושלב. הקורס חובשים היה אחרי הטירונות וזה היה ממש נחמד היציאות :) אבל זה לא יציאות של הנדסה.

GrowingMadness

New member
אני זוכרת אותך D:

וגם חבר שלי הולך להיות החופ"ל של הגדוד שלהם DDD: והוא יהיה חלק מהסגל וכאלה D:

GrowingMadness

New member
הכי שווה כאילווו D:

הוא הכי מתרגש מזה בעולם, את לא מבינה כמה קשה הוא עבד בשביל זה. טוב, בעצם את כן מבינה
אחח איזה כייף, אני כלכך גאה בו!!

ליהי1110

New member
אהה

חחח שלי צעיר. אוגוסט 09 חחח אבל בקורס מכים אז גם לא עם החבר'ה

xenadream

New member
מתגייסת להיות קצינה?

חח איך זה קורה בדיוק? P: יעני מש"קית נפגעים במסלול ייעודי לקצונה?

למעלה