חדשה ועם שאלה

אילתית 2

New member
היי

מבצעים...עכשיו יש כמו בכל מקום כל מיני מבצעים וסוף עונה "מוקדמת" שווה לעשות סיבוב ולראות אם יש משהו ששווה או מתאים לך לצערי אטרקציות קצת חסר באילת אבל אפשר ללכת למצפה התת ימי, חוות הגמלים, המאהל של יוסוף , פינת החי בקיבוץ אילות, אפילו אם תתפסו יום של שמש אז עוד הולכים לים - לא לשחות אבל לשבת בחוף ביום שימשי ונעים ולשחק בחול וכו,.. אם מגיעים ברכב אז בדרך - חוות האנטילופות, חי בר, פארק תמנע מזג אויר - אוי היום קר ובכלל לובשים במשך כל היום ארוך (לפעמים דק לפעמים יותר ארוך תלוי באותו יום) אם נמצאים בשמש אז חמים ונעים אבל אם בצל אז קר בקיצור בטח שארוך ובערב-לילה כבר קר חופשה נעימה ומהנה

נעהלֶה

New member
הסבר

גן עיריה הוא קרוב לבית, מקום העבודה מרוחק מהבית. אם אני מכניסה את הילדה רק ב- 7.30 לגן אז אני לא יכולה להגיע בחיים ב-8 לעבודה, זו הבעיה. הקטנה נשארת במעון שהן הולכות אליו היום שנפתח ב-7 בבוקר. בעלי יוצא ב-6 בבוקר מהבית אז אין מה לבנות עליו בכלל. שכנה - אין מישהי שאני יכולה לסמוך עליה. חברה- כל אחת יש לה את "התיק" שלה בבוקר.... בקיצור בעיה..

אילתית 2

New member
באמת בעיה

אני קצת התבלבלתי...אבל עשו לי סדר עם המרחקים אצלכם.... אם אין שכנה/משפחה/ משהו שיכול לקחת אותה בכל בוקר אז אין כל כך פתרון מאשר למצוא מישהי בתשלום-בייביסיטר שבבוקר תקח אותה לגן או שיסכימו בעבודה להתחלת היום בשעה 8:30

טובה37

New member
אני עם אותה בעיה

אולי תדברי עם הבוס שתתחילי ב 9 ותסיימי שעה מאוחר יותר? צהרון זה בד"כ עד 5

למעלה