חדשה ועם שאלה

נעהלֶה

New member
חדשה ועם שאלה ../images/Emo13.gif

היי, אני מצטרפת חדשה לפורום. יש לי 2 בנות, הגדולה בת 3.5 והקטנה בת 9 חודשים. אני בימים אלה מתלבטת לגבי הגן של הגדולה.. חושבת אולי בשנה להבאה להעביר אותה לגן עיריה+צהרון. אני תוהה איך אני מסתדרת בבוקר.. אני צריכה להיות בעבודה ב-8 והגן נפתח ב-7.30 ויש לי לפחות שעה נסיעה (אולי 50 דק'). מה עושים? איך מסתדרים? מטפלת לשעה בבוקר??? אני לא יודעת על איזה פתרון לחשוב.. אין לי אמא קרובה, אין לי שכנה נחמדה... מה אתן אומרות? תודה מראש

בוליפלג

New member
אין לי הצעה לגבי שאלתך, רק רוצה לאחל ברוכה

הבאה
מקווה שלאחרון תהינה תובנות. המציאות שלי נכון לעכשיו וגם לאח"כ קצת שונה
. בהצלחה

אולי תבקשי

ממקום העבודה שלך להתחיל יותר מאוחר? מה עם הבעל, למה הוא לא יכול לארגן אותן?

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אפשר אולי ליצור קשר עם הורה נוסף מהגן שיוכל לאסוף את הילדה בבוקר? ומה זאת אומרת אין שכנה נחמדה?תמיד יש אחת כזאת,צריך רק לחפש...

נעהלֶה

New member
האפשרות היחידה שאני חושבת עליה היא-

שאני אקח אותה לאמא שלי מוקדם ואז היא תיקח אותה יותר מאוחר לגן.... רק צריך לבדוק אם היא מוכנה...
טוב, יש לי עוד זמן לשובר את הראש. תודה בכל מקרה. בוקר נפלא ויום מוצלח

גליאל

New member
אני הבאתי תיכוניסית שכנה שלי

היא היתה לוקחת את הילד לגן והולכת להסעה (ההסעה שלה היתה ב-7.40) והייתי משלמת לה ממש גרושים.

אילתית 2

New member
וואוו די בעייתי

למה גן עיריה מרוחק 50 דקות? בדר"כ גן עיריה זה הגן שקרוב לבית, טוב אצלנו בכל אופן בכל שכונה יש גן והוא קרוב מרחק הליכה קצר, איפה תהיה הקטנה? גם מרחק נסיעה? אם את צריכה להיות ב8 בעבודה ואת יוצאת לשים את הגדולה בגן עיריה איפה הוא ממקום בדרך? איפה הקטנה תהיה באיזה מסגרת גם נסיעה בדרך? לא הבנתי למה אופציה של מטפלת לשעה בבוקר בשביל הקטנה? *בעלך, מה איתו מתי הוא יוצא לעבודה? *שכנה/חברה שתשמור על הקטנה *שכנה/חברה אמא של ילד מאותו גן שתקח את שניהם *לצאת עם שתיהן

אכדית

New member
גן עירייה מרוחק 50 דקת מהעבודה לא מהבית ../images/Emo13.gif

ובאמת בעיה שגן עיריה נפתח כזה מאוחר, יש הרבה מקומות עבודה שצריך להתייצב ב-8:00, מה עם הנסיעה??

אילתית 2

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gifטוב נפל לי האסימון....

מוזר לי המרחקים אצלכם.....טוב אנחנו הולכים דקה ברגל מהבית לגן...נסיעה של 3 דקות לגן של הקטן...ונסיעה אולי גג 5 דקות לעבודה....ככה שאצלכם זה שונה....

אילתית 2

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

את מתכוונת גן טרום טרום חובה עולה 1026 ש"ח לשנה! (טוב גן פרטי עוד יקר...עולה לי 2000 ש"ח לחודש...
אבל לפחות השנה רק גן אחד פרטי שנה שעברה היה לי שניים פרטיים...עלה לי יותר מהמשכנתא של הבית...)

אכדית

New member
1020? זכרתי 1200...פכככככככככככ

|אני אצל סוכנת הנסיעות + סוכן הנדל"ן שלי|

אילתית 2

New member
באמת חזקה באיומים ../images/Emo6.gif

רק שחבל על הכסף לא צריך סוכנת נסיעות וסוכן נדלן...טיסות יש בשפע....וגם בתים ללא תיווך או סוכנים....

אכדית

New member
את האמת השתעשענו עם הרעיון

וחיפשנו לראות מחירים ביד 2, אבל אנחנו לא מבינים בשכונות. מה נחשב טוב?

אילתית 2

New member
מה נחשב טוב?

מערב 6, מערב 7 ,נווה מדבר, צעירי אילת, בנה ביתך, גנים א / ב וי שכאלו שאוהבים את השחמון...אני לא...אבל יש שם שכונות בחלקן יפות בעיקר שכונת הוילות...שמות הרחובות הם של פירות אז אם תראי בית במשעול תפוח, אגס, בננה וכו....אז תקני אחלה וילות יש שם יכולה לומר לך שאני גרה בדירת גן (קרקע בבינין של 3 קומות סה"כ 6 משפחות) 4 חדרים - בית 100 מטר וחצר 100 מטר - החצר מסביב לבית כי אנחנו פינתיים אז צמוד לנו רק שכן אחד עלה לנו בזמנו לפני 4 שנים 135,000$ (שיפצנו עוד אבל זה מחיר הבית) היום מוכרים כאן בשכונה שלנו בתים כמו שלנו ב 170-190

אכדית

New member
וואו איזה מחיר פצצה!!

דירת 3 חדרים שלי 80 מ"ר עם 9 מ"ר מרפסת עולה כיום 200,000$. אני באה לאילת ואני ארגיש עשירה

אילתית 2

New member
היום הדולר נמוך ככה שהתחילו למכור בשקלים

כשאני לקחתי משכנתא היה לפי 4.5 ש"ח.....אז אין לי כל כך מושג בשקלים אבל כן באילת יותר זול הנדל"ן זה ידוע... שמעתי את המחירים המוגזמים של שכירות וקניית בתים במרכז מאחותי וחברים והיינו בהלם אני משלמת משכנתא על הבית יותר זול מהשכירות של אחותי במרכז

אילתית 2

New member
כבר איימת שאת ../images/Emo160.gif לאילת לא?!

איפה את חיכיתי לך בשדה לאסוף אותך.....

אנחנו מגיעים לאילת ביום חמישי

אז אם כבר את כאן... יש מבצעים שווים בחנויות? מה כדאי לעשות עם בת שנתיים....? איך מזג האוויר במשך היום? קצר? ארוך דק? מה הולך שם? (אני מרגישה כאילו אני נוסעת לחו"ל
)

למעלה