חדשה ומבולבלת

את יודעת, מותק -

כשאוסף הנתונים שמישהו מוסר לא מתחבר לתמונת עולם הגיונית וקוהורנטית אני מתחיל לחשוב שלא כל הפרטים נמסרו. יש עליכם לחץ להתמסד, את מתעקשת שהלחץ הזה הוא חיצוני בלבד - לך ולו אין שום עניין בזה כרגע. אם אכן זה כך, לא מצליח להבין איך הלחץ הזה מיתרגם אצלו לרצון להיפרד - זה לא קשור אליך, זה לא קשור אליו, WTF? יכול להיות שזאת את שמתה, מתה, להתחתן כבר ולהפיל את הלחץ הזה על הסביבה זאת סתם מניפולציה זולה שבני זוג שאינם מעריכים את בני זוגם יתר על המידה נוקטים? תמהתני.

כדאי לך לשחרר אותו

את והוא צריכים שניכם לראות איך זה להיות עם משהו אחר. תני לו ללכת ולו רק כדי לראות שלפעמים בחוץ לא מוצאים את מה שמחפשים ואהבה שלכם היא יותר חזקה וששוה לחזור אליך. אם לא תתני לו להיות עם נשים אחרות ולהרגיע לו את הסקרנות איך זה להיות עם משהי אחרת הוא כל החיים יתהה איך זה וזו סכנה לבגידה, למירמור בחיי הנשואין.גם את צריכה לראות איך זה להיות עם גבר אחר. אני ובעלי שנינו היינו עם בני זוג אחרים ולכן גם אני וגם בעלי יודעים שהכל למראית עין ואין מה לחפש בחוץ שהכי טוב בבית עם האישה שלך שאתה אוהב ומכיא. לעיתים עדיף להתפשר קצת ולוותר ולא לחיות חיי כלב שהרבה אנשים גרושים חיים(לא כולם אל תקפצו עלי). תגידי לו שילך ינסה דברים אחרים. תראי שאחרי תקופה הוא יחזור.

לחבר שלך יש חיסרון אחד גדול...

הדבר שאת הכי אוהבת בו זה את העובדה שהוא אוהב אותך. כנראה שהתכונה הזו אינה קיימת עוד. אז הוא לא כל כך מושלם...

im here for me

New member
7 שנים הוא איתך והוא לא רוצה להתחייב לך?

אני חושבת שהוא צודק, אתם צריכים להיפרד. אם אחרי 7 שנים הוא לא מוכן, נראה לך שעוד כמה שנים יעזרו?

למעלה