חדשה ומבולבלת

אורטל149

New member
חדשה ומבולבלת

שלום. אני נמצאת עם החבר שלי כבר כמעט 7 שנים. הוא בקבע בצבא לפחות לעוד שנתיים. בזמן האחרון ממש לוחצים עלינו להתחתן. החברים שלנו, ההורים והסביבה. אני ממש אוהבת אותו והוא אותי. אנחנו רואים את העתיד שלנו ביחד ומתחננים אותו. בימים האחרונים הלחץ ממש החמיר והוא אמר לי שהוא אוהב אותי והוכל אבל שהוא לא מוכן להתחייב אלי. לפחות לא עכשיו ושאולי אנחנו צריכים להיפרד. אני אמרתי לו שאני חושבת שהלחץ הזה לא טוב לשנינו ושאנחנו מקבלים החלטות מתוך לחץ ולא מתוך רצון ומוכנות. אמרתי לו שאני חושבת שאנחנו צריכים להמשיך להיות ביחד בלי הלחץ ואם הזמן נראה מה מתאים ומה לא. אבל שההחלטה תבוא ממקום רגוע ונכון ולא מתוך לחץ. הוא מבולבל ורוצה לחשוב על זה. אני כל כך אומללה ולא יודעת מה לעשות.

seeyou

New member
בת 22 עם חבר 7 שנים?-זה נדיר בימינו.

את צריכה לחשוב בכובד ראש למה שהחבר אמר לך אחרי 7 שנים: :" והוא אמר לי שהוא אוהב אותי(
) והוכל
אבל
שהוא לא מוכן להתחייב אלי. לפחות לא עכשיו ושאולי אנחנו צריכים להיפרד"
אם הוא מוכן לוותר על הקשר שלכם(אהבה?) סימן שלא אוהב אותך מספיק כפי שאת מצפה-או כפי שהמשפחה+חברים מצפים. חברות זה דבר טוב אך היא מבוססת רק לצעד הכייפי שבקשר. נשואים היא מסגרת לאנשים בוגרים בנפשם לא רק בגיל, אשר רוצים שותפות(חברות) לחיים בכול המצבים לא רק לפי החשק. יוסי

חסרים המון פרטים

אבל אם את באמת בת 22 ואם הוא בקבע מהסוג שאתם נפגשים פעם בשבועיים לסופ"ש, הסטטיסטיקה אומרת שהוא צודק והגיע הזמן להגיד ביי ביי, כי לפי זה אתם שניכם הייתם ילדים כשהכרתם וכנראה שהוא מרגיש שפיספס את ההזדמנות שלו להיות רווק. אם הוא יכנע ללחצי הסביבה וכן יתחתן עכשיו החסך הזה ימשיך להציק לו וירחף כמו עננה כבדה על הזוגיות שלכם. ברור שאת מתוך חרדה הורדת את עניין החתונה, אבל כמובן שזה רק למראית עין ורק כדי להרגיע אותו והוא יכול להרגיש את הלחץ שלך לכיוון גם בלי שתגידי לו מילה. את יכולה לעשות את זה ארוך ומעיק או לקצר תהליכים ולהיפרד עכשיו. הוא כבר החליט ולך לא נותר אלא לקבל זאת. נחמתי לך היא שזה טוב גם בשבילך (גם אם כרגע קשה לך לראות את זה)

מריוס זכריה

Member
מנהל
לשחרר את וילי 2

את צודקת שהלחץ של הסביבה מפריע מאוד למערכת היחסים. אבל!!! יהיה לא נכון מבחינתך לפרש את רצונו להפרד כתוצאה של לחץ בלבד. זה יכול להיות רצון אמיתי שלו לחיות את החיים, להכיר עוד, למרות שהוא אוהב אותך. לכן אני דווקא מציע לך לפעול באופן שהפוך להגיון המקובל. דווקא בגלל שאת אוהבת אותו, אני מציע לך לשחרר אותו ברגע שהוא מבקש. שלחי אותו לחופשי. כך ישנו הסיכוי הגדול ביותר שהוא יחליט מרצונו החופשי שהוא רוצה להיות איתך. אכן, יש סיכון אמיתי שתיפרדו. אבל לא ניתן למנוע את זה, רק להקטין את הסיכוי שזה יקרה. כל נסיון שלך להחזיק אותו יפעל בכיוון הפוך וישכנע אותו שהוא לכוד ושהוא צריך להשתחרר. בזה שתשחררי אותו לאלתר, תוך כדי זה שתאמרי לו שאת אוהבת אותו וכן רוצה שתחזרו, אבל רק מרצונו החופשי - בזה לדעתי תגבירי את הסיכוי לקשר למקסימום האפשרי (שזה בהחלט לא 100%). מריוס

מלודי6

New member
אין לך כרגע מה לעשות

את חושבת שאתם בלחץ. הוא מבולבל ורוצה לחשוב. שניכם חושבים שאין זה מתאים למסד עכשיו את היחסים שלכם. תני לו לחשוב, תחשבי גם את. נישואין זה מחוייבות גדולה, יש להכנס לזה במחשבה עמוקה.

shocco24x

New member
תסמונת הגבר עם העיניים הגדולות....

כן, 7 שנות היכרות הן כמעט נישואים... אבל הגבר שלך נמצא במסגרת אחרת רוב הזמן - בצבא. מן הסתם רואות עיניו בחורות-נשים נאות למראה, וכמו כל גבר ממוצע הוא מוטרד, שאם יתחתן (איתך, במקרה הזה) הוא עלול להחמיץ מישהי "טובה" יותר... זאת תסמונת הגבר עם העיניים הגדולות. קשה לתת לך עצות מה לעשות, אבל אני יכולה להעיד על עצמי, כי במקרה כזה הייתי נותנת לו אולטימטום עם תאריך סופי. ירצה להתחתן מה טוב... לא ירצה?? כל העולם פתוח בפנייך, אחותי!

מלודי6

New member
הצחקת אותי

לא מספיק יש להם לחץ, את מציעה להם לתבל את חייהם בעוד לחץ? מה יעזור לו לבחור באולטימטום כשהמשפחות לוחצות ואז גם בת-הזוג שלו מוסיפה ללחץ? אז הוא יכנס לנישואין, ותוך פחות משנה הם יגרשו. את צודקת שקיים דבר כזה "תסמונת הגבר עם העיניים הגדולות", אבל במקרה הזה, שניהם חוו אהבה ראשונית, תקופה ארוכה, בגיל צעיר, הרצון שלו לעצור לרגע ולחשוב הוא דווקא דבר חיובי.

אין ספק שהאולטימטום הוא הפיתרון

ככה הוא גם יוכל לעזוב מיד וגם לעשות זאת בלב שלם (בבחינת "מי היא שתאיים עליי!? שתלך לחפש מי ...)

seeyou

New member
הרבה מסגרות נשואים לא מחזיקים 7 שנים../images/Emo152.gif

ההגדרה שלך היא נכונה:"תסמונת הגבר עם העיניים הגדולות." אנחנו לא כול כך "אשמים" פרט ל"טבע-גנים" יש לקחת בחשבון את התדמית של החברה בחברה "גבר" זה סטטוס-נחשב לפעמים יותר בגלל מספר ה"קשרים המינים" עם המין היפה ולא בגלל ה-IQ לא ערכתי סטטיסטיקה אבל אני מאמין שזה תסמונת של רוב הגברים-ולאחרונה זה התפשט גם לנשים
יוסי

I C E M A N 7

New member
"לאחרונה זה התפשט גם לנשים"

רפרוף קצר בדפי הפורום יראה ש"התסמונת" הזאת היא לא נחלת הגברים. פשוט אצל הנשים התסמונת הזאת לעיתים מתנגשת עם "תסמונת הטבעת והשמלה הלבנה". ואז מה שקורה זה שהנשים נזכרות בתסמונת החדשה רק אחרי החתונה ובדכ עם שניים שלושה ילדים. מה שיוצר את "תסמונת האישה עם העיניים הגדולות והמח הקטן"

מלודי6

New member
"תסמונת האישה עם העיניים הגדולות והמח הקטן"

אכן מצחיק. אבל אתה יודע, "תסמונת הטבעת והשמלה הלבנה" היא תסמונת שמחלחלת לבחורה/אישה מאז ילדותה, בכל ספר, שיר או כל דבר שהחברה מטפטפת לה, כמו המשפחות של הזוג הזה פה, שלוחצות עליהם. בסה"כ בתחילת חייהם, וכבר משגעים אותם עם חתונה.

seeyou

New member
אני מתכוון ל"תסמונת האישה עם שדיים הגדולות "

זה בכלל לא נכון שלנשים יש מוח קטן. מתחילת האנושות ידעו להפיק תועלת
ממה שיש להן
הגרים הם הטיפשים לא עזר להם להבין מה שקורה גם כאשר ה"טבע" ברא אותם עם עוד ראש.

I C E M A N 7

New member
ברור שהגברים הם הטיפשים

העולם היה שלנו, הן היו בידינו. יכולנו לעשות מה בראש והן היו מקסימום יכולות לפנטז (אבל לא בקול רם). אבל אז כמה טמבלים החליטו לאפשר להן להשכיל ואחרי זה להצביע ומפה ועד אובדן שליטה טוטאלי המרחק קצר. פעם יכולנו לחגוג חופשי והן היו אסירות תודה שאנחנו חוזרים הביתה. היום אפילו פורנו במחשב פותח אינסוף פוסטים. איך יכולנו להיות כל כך שאננים איך
יש פלא שהאיסלם רוצה לפוצץ את העולם? הוא מביט מערבה ורואה את הקץ מתקרב

chenby

New member
חחחחחחחחח

לא נראה לי שזה כל כך היה תלוי בכם... אולי הנשים של אותם מנהיגים התאגדו יחד והחליטו על הדרך שבה אותם גברים ישנו כמה חוקים.. לא קשה להפוך גבר לטמבל אתה יודע :)

seeyou

New member
את האמת? גם לי יש אשמה ב"שינוי"../images/Emo8.gif

אני זוכר שעוד בגן ילדים(לפני הרבה מאוד שנים
) היינו מדובבים את הילדות לשחק את המשחק "אבא ואימא"
לא תארתי לעצמי שהן תלמידות מצטיינות
וככה התגשם הפיתגם "הגולם קם על יוצרו". "פעם יכולנו לחגוג חופשי והן היו אסירות תודה שאנחנו חוזרים הביתה."
צודק אבל אתה עדיין צעיר ויש לך אפשרות לשנות כללי המשחק. בגרמניה כבר הרבה שנים שגברים הגרמנים "קונים" נשים עם חוזה ל-5שנים ,עם זכויות סוציאליות אך ללא זכות לחלוקת הרכוש. תכל לקבל בחורה צעירה יפה אינטליגנטית(עם תעודות כולל חיסונים
) בפחות ממה שעולה בארת לערוך חתונה. יש עודף נשים במזרח הרחוק ועוני כבד. האיסלם רוצה לפוצץ את העולם? גם בזה אתה צודק הרי ה"טיפשים" לא נגמרו אחרי שפתחו את העיניים(דמוקרטיה-זכויות-שיוויון...) לאנשים בארצות בגוש הקומוניסטי העולם המערבי נכבש ללא יריה אחד!. את המסמרים לארון המתים ידפקו המוסלמים-תקרא את הנבואות של נוסטרדמוס.

אייבורי

New member
../images/Emo10.gif

לפעמים לחץ הוא קטליזטור להאצת תהליכים. במקרה שלכם הוא חשף את אי-שביעות רצון או מחשבות פרידה אצל בן זוגך. אכן אחרי 7 שנים זה כואב ומאמלל נורא. לצערך אי אפשר להתעלם מהרצון שלו, בהחלט יש להתייחס לעניין ברצינות. להחזיר את הגלגל אחורנית יהיה קצת קשה [למרות מה שאמרת] דברים לא עובדים ככה במציאות. בכל מקרה את צעירה מאד ובאמת לא ברור למה לוחצים עליכם להתחתן [אלא אם אתם שייכים לקהילה שנהוג בה להתחתן צעירים]

אורטל149

New member
עדין מבולבלת

אני כל כך מבולבלת. מצד אחד אני אומרת טוב הוא לא יכול להתחייב אז כנראה שזה לא זה. מצד שני כל כך קשה לי להיפרד ממנו. אני מרגישה שזה זה כל מה שאני רוצה נמצא בו. יכול להיות שזה בגלל שאני לא מכירה שום דבר אחר ויכול להיות שזה בגלל שגדלנו ביחד ובגלל זה אנחנו רוצים את אותם הדברים ויכול להיות שזה זה. אני לא יודעת. כרגע אנחנו במצב של המתנה... כל אחד חושב לבד.... ממש קשה לי ואני לא יודעת איך אני אעבור את זה. אני חושבת שאולי אנחנו באמת צריכים להגיד ביי. ונראה מה יהיה. אולי הוא יבין שזה כן זה ואולי לא ואולי אני אמצא מישהו אחר.. כל כך קשה לי לקלוט שהוא לא יהיה חלק מהחיים שלי.

I C E M A N 7

New member
יש עוד אפשרות

לשים ז על הסביבה ולהמשיך את הקשר כמו שהוא בלי הקשקוש הזה של חתונה בגיל שלכם. תהנו רבאק, כשתתקרבי ל-30 תתחילי להרהר. מה הלחץ

למעלה