חדשה וזקוקה לעזרה....

liranush39

New member
חדשה וזקוקה לעזרה....

היי... שמי ל' ואני בת 25 אני כרגע לא עובדת ומחפשת עבודה שתתאים לי.(שירות לקוחות פרונטלי....-אנשים) בכל אופן הסיבה שאני כותבת כאן היא שיש לי עודף משקל של בערך 10ק"ג.... אני מתאמנת ומשקיעה המון, אבל בלילה אני נופלת....-אני מאמללת את עצמי בכך שאם אני חורגת מהמשקל שלי המקסימלי אני לא יוצאת. זה מקשה עלי כי אני מנסה לעשות שינויים כל הזמן. אשמח תגיבו להודעה שלי ולעזור לי לעלות על השביל המוביל אותי להצלחה.... תודה ויום נפלא

בוקר אור וברוכה הבאה למעגל ../images/Emo24.gif

את כותבת שיש לך עודף משקל של עשרה ק"ג, יש לי כמה שאלות ברשותך
עפ"י אלו קריטריונים ? האם באמת יש לך חריגה מהנורמה הרפואית או שמא עפ"י הנורמה החברתית. אני באופן אישי הורדתי עשרה קילו מהמשקל שלי, אני רוצה להוריד עוד 4 קילו ואם אני אודה ביני לבין עצמי זה לא כל כך בגלל שצריך כמו בגלל שאני רוצה, עוד קצת ודי. אני נמצאת במשקל הנכון לפי הנתונים שלי - גובה, גיל וכיו"ב. אבל אני רוצה עוד קצת כי... נו אני אודה. זה ייראה טוב יותר :) כאשר הורדתי במשקל זה לקח לי המון זמן כי עשיתי את זה לאט ובטוח. אני חושבת שחצי שנה בערך הקפדתי על אכילה נכונה ומשטר התעמלות כמו שצריך. לא קרה אף פעם שנפלתי. למה ? כי לא יצאתי מגדרי. עשיתי הכל לאט ובטוח. למה כוונתך, שאת נופלת בלילה ?

liranush39

New member
היי...קודם כל תודה....

ובכן אני 1.59 ושוקלת 65. על פע תזונאי אני אמורה לשקול בסביבות ה-56/55 למרות שהייתי רוצה להגיע למשקל יותר נמוך בסביבות ה-50- אבל גם 55 יספק אותי. שלא תביני אותי לא נכון- אני מדריכת אירובי, וספורט הוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי- ואני גם נורא נהנית ממנו. הבעיה היא שאני נופלת מבחינת המתוקים בלילה.אני קמה ה3 לפנות בוקר ומתחילה לאכול מתוק- עוגות, עוגיות ומתוקים. זה משפיע עלי- ואני נורא ממורמרת בגלל הקטע הזה- אני לא מרשה לעצמי ללבוש דברים מסויימים ובתקופות האלה אני דיי מסתגרת-ואני מרגישה שאני מפספסת חלק נכבד מהחיים שלי.כי אני לא ממש יוצאת.

אבל את מדריכה אירובי !

אז מן הסתם יש לך שרירים והם שוקלים ! הלא כך ? לענין הזלילה בלילה אולי כדאי לאכול משהו מתוק בערב ו/או לפני השינה ואז לספק את הצורך הזה ? כאשר אנו מונעים משהו מעצמנו אז מן הסתם נרצה אותו אח"כ הרבה יותר ואז נזלול בלי בקרה, שבלי שום קשר לשומן זה פשוט לא בריא לאכול בשעות כאלו. למה כוונתך שאת לא מרשה לעצמך ללבוש דברים מסוימים ?

liranush39

New member
מדריכת אירובי או לא...

זה משהו שאני אנסה לעשות.... לא והשרירים שלי לא שוקלים הרבה. אני לפעמים ממש רוצה לצאת ולבלות אבל קשה לי לקבל את עצמי-אני מודעת לעובדה שהתהליך הוא יותר פנימי...אבל קשה לי עם משקל שלי- ועוד לא מצאתי (-חוצ מכדורי הרזיה שיש להם השפעה לא טובה)משהו שאני יכולה להתמיד איתו לאורך זמן. מה גם שאני לא עובדת עכשיו וזה עוד יותר קשה- כי אין לי כ"כ סדר יום. ואני ממש רוצה למצוא עבודה עם אנשים- בתור פקידת קבלה או משהו כזה.

התהליך הוא בהחלט פנימי

ולא השבת עפ"י או קריטריונים את רוצה להוריד עוד במשקל שלך. כדורי הרזיה זה מזעזע לדעתי. עוד רק היתה התכנית הזו בטלויזיה שממש פרטה אחד לאחד את הסכנות הנוראיות שיש בנטילת כדורים מסוג זה. אולי את צריכה להחליף את התזונה שלך, להתייעץ עם דיאטנית טובה שתדאג גם לבריאות שלך. אני באופן אישי דווקא כשלא עבדתי הצלחתי הכי טוב בתהליך הדיאטה שעשיתי, אבל זה מאוד אישי. כדאי באמת להתמקד במציאת עבודה ומכאן להמשיך הלאה. בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך אסנת

liranush39

New member
תודה על התמיכה...

הקטע הוא שעד עכשיו אני לא ממש מצליחה להוריד במשקל,בגלל הזלילות לילה שלי...ואני באמת מנסה למצוא להם פיתרון... הקטע הוא שגם מבחינת עבודה אני לא ממש מתפשרת- חשוב לי למצוא עבודה שאני יאהב- שתהיה עם קבלת קהל/שירות לקוחות ואנשים.... שיהיה לך יום מקסים אוהבת....

ומה את עושה למען כך ?

אני בהחלט מסכימה איתך שהכי כדאי הוא למצוא עבודה שתאהבי אותה ותהני ממנה. מה את עושה על מנת להשיג את העבודה הזו ? אני באופן אישי מאוד מאמינה בחשיבה בונה וממליצה לך עד מאוד ללכת בדרך הזו. חשוב לי להדגיש שאני לא סתם ממליצה על הדרך הזו, אני ניסיתי ועדיין עושה אותה וזוכה לתוצאות משביעות רצון. לענין זלילות הלילה נסי את הטיפ שנתתי לך, תני לו הזדמנות זמן מסוים וראי איך את מתמודדת.

liranush39

New member
איך עושים את זה?

ואיך עושים חשיבה בונה? אני מאוד מאמינה בדמיון מודרך...אבל לא ממש יודעת איך מתעסקים עם זה. אני שולחת המון קורות חיים באינטרנט וגם בעיתונים. אני רגילה להיות עסוקה תמיד- לעבוד ללמוד, להדריך ולהתאמן, ופתאום שאין לי עבודה זה מכה בשבילי.

חושבים נכון ../images/Emo13.gif

הספר בו נעזרתי בתהליך האישי שלי נקרא "אתה יכול לרפא את חייך" מאת לואיז היי. הספר דוגל בחשיבה חיובית בונה. בבחינת מחשבה יוצרת מציאות. במקום לאמר הלוואי ואני אתקבל לעבודה, לחשוב שיש לך עבודה נפלאה ונהדרת במיוחד. הרעיון בגדול הוא לחשוב וליצור כאן ועכשיו ולא בעתיד. יתרה מכך, הרעיון הוא לשנן ולהאמין. פעמים ספורות בוודאי לא מספיקות לכך, יש צורך להתמיד למעשה כמו בכל דבר שאנחנו עושים בחיים שלנו ורוצים להצליח. התמדה היא מילת המפתח. מה דעתך ? אשמח לעזור לך בתהליך.

liranush39

New member
בכייף...

וואי המון תודה, ואני אשמח אם תעזרי לי בתהליך:*))) אני איישם את מה שאמרת לי ואתחיל לפעול. שוב תודה,:*))) שולחת לך חיבוקים של אהבה:*)))

דגנית

New member
היי ../images/Emo24.gif כדאי לעשות בדיקות

דם.. כי לפעמים צורך בלתי נשלט במזון מסוים, במקרה שלך זה מתוקים... נובע ממחסור כל שהוא בגוף, כך שכדאי לבדוק.. מעבר לכך, תרשי לעצמך משהו קטן טעים, למשל מטבע שוקולד, או חטיף קטן או משהו בדוגמיות הקטנות. ברגע שתרשי לעצמך לאכול.. אולי לא תזדקקי להרבה ויספיק לך מעט. הרי לקובית שוקולד אחת יש טעם כמו לכל החבילה, ולי לקח הרבה זמן להבין שאפשר לאכול רק קוביה / שורה ולא הרבה יותר.. כל כך מכירה את ההתמודדות הזו במשקל.. בהצלחה

למעלה