חדשה ואובדת עצות

meitush123

New member
אזהרה בקשר לפסטה

כשמדובר על יותר יקר זה יכול להיות לפעמים הבדלים של מאות אחוזים, ובמוצרים אחלרים גם אלפי אחוזים.

במסגרת הלימודים

הייתי צריכה להעביר הרצאה קצרה על כל נושא שבא לי, וכפולניה אמיתית בחרתי לדבר על הצליאק ולספר איך זה להיות חולה במחלה הזאת. המרצה המקסימה סיפרה שגם הנכד שלה צליאקי ויצא שבחלק האחרון של ההרצאה דיברנו שתינו והשוונו נתונים. על דבר אחד שהדגשתי היא הסכימה איתי וקיטרה - זו מחלה מאוד יקרה, אפילו שלא נדרשות תרופות.

עוגת תפו"ע הפוכה. מקווה שהילד יאהב

עוגת תפוחי עץ הפוכה 3 תפוחי עץ חתוכים לקוביות (לא חשוב איזה סוג; לא צריך לקלף) 50 גר' מרגרינה 5 כפות סוכר חום חצי כפית קינמון 250 גר' שקדים או אגוזים (אפשר טחונים) 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל רבע כוס שמן רבע כוס דבש רבע כוס סירופ מייפל 1 כוס קמח ללא גלוטן 1 שקיק אבקת אפיה אופן ההכנה: 1. מחממים מראש תנור לחום בינוני גבוה (180 מעלות). 2. משמנים קלות תבנית עגולה. 3. מטגנים את התפוחים בחמאה/מרגרינה, סוכר וקינמון עד שהם מתרככים קצת. 4. מוסיפים אח"כ את האגוזים/שקדים וממשיכים לטגן; מוסיפים את הדבש ואת סירופ המייפל והוניל – ממשיכים לטגן. 5. משטחים את התערובת על התבנית. 6. מערבבים את שאר חומרי הבצק (קמח, שמן, ביצים, אפשר להוסיף עוד קינמון). 7. משטחים מעל תערובת התפוחים שבתבנית. 8. אופים 25 דקות. 9. הופכים על צלחת ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. טעים במיוחד כשהחתיכה חמה וריחנית עם כדורון גלידה על בסיס מים ליד או מעל…. כדאי לתת לילד את בקבוק סירוף המייפל שישתעשע בהמתקת כדור הגלידה והעוגה. מנסה לחפש עוגות שוקולד נורמליות ויעברו את מבחן הילדים, אך עוד לא מצאתי. מה שאני מכיר עדיין יש בו חמאה ושוקולד. אנסה למצוא משהו שוקואי אחר.

בישולה1

New member
למה לא עם שוקולד מריר?הוא פרווה

אם תירצה יש לי מתכון הצלחה עם שוקולד מריר

פומיקיז

New member
ענת שלום -אנחנו "מכירות" מפורום אחר

(אמנות שימושית). אני זוכרת מה זה ההתחלה... אבל... מהר מאוד את כבר בפנים - כל!!!! החומר שאת זקוקה לו יתקבל בכמה שיטוטי אינטרנט - כל האפשרויות, מקומות, טיפים קטנים וכו' - אל דאגה, לרוב אנחנו ההורים מוטרדים הרבה יותר מכפי שצריך להיות וממה שהילדים מלמדים אותנו לבסוף שהוא לא נורא כ"כ. תמיד תמצאי כאן מענה נעים ותשובות - שירי

למעלה