חדשה..היי[: אני טלי ממ בת 16 וחצי ככה מגני תקווה (ליד קריית אונו) ו..זהו[=
ץ ץ13 New member 24/1/06 #1 חדשה..היי[: אני טלי ממ בת 16 וחצי ככה מגני תקווה (ליד קריית אונו) ו..זהו[=
י י New member 24/1/06 #5 היי נסיכה מה מצב נסיכה אני בן 17 מהמרכז קודם כל אני רוצה לומר לך שאני מת על השם טלי את נישמעת פיצוץ נעים להכיר
היי נסיכה מה מצב נסיכה אני בן 17 מהמרכז קודם כל אני רוצה לומר לך שאני מת על השם טלי את נישמעת פיצוץ נעים להכיר
ץ ץ13 New member 26/1/06 #24 מי? תכיר לי../images/Emo98.gif גם אתה פההה ^מקפצת ושמה סמיילי שמקפץ ביחד איתי שאני לא ארגיש טמבלית^ תעשה לי ילד?
מי? תכיר לי../images/Emo98.gif גם אתה פההה ^מקפצת ושמה סמיילי שמקפץ ביחד איתי שאני לא ארגיש טמבלית^ תעשה לי ילד?
ל לחייך תמיד New member 25/1/06 #12 עעעעעעאלן טלי חחחחחח ))))))))) ברוכה הבאה נשמה, הגעת למקום הנכוןןןןןןןןןןן אז קבלי מתנת הצטרפות בנוסף ל- + עוגה על חשבון מוסא אב הבית שלנו |ערבי| חחחח אני רן.
עעעעעעאלן טלי חחחחחח ))))))))) ברוכה הבאה נשמה, הגעת למקום הנכוןןןןןןןןןןן אז קבלי מתנת הצטרפות בנוסף ל- + עוגה על חשבון מוסא אב הבית שלנו |ערבי| חחחח אני רן.
ץ ץ13 New member 26/1/06 #18 חחחח שלום שלום[= גם אתה פה../images/Emo99.gif נ.ב-נעים מאוד מוסא אני טלי[= עוד מתנות על חשבונך ואני אפילו אחשוב על לאמץ אותך[= יש לי חולשה ל למרות שאני לא אתנגד לאיזה עכשיו[:
חחחח שלום שלום[= גם אתה פה../images/Emo99.gif נ.ב-נעים מאוד מוסא אני טלי[= עוד מתנות על חשבונך ואני אפילו אחשוב על לאמץ אותך[= יש לי חולשה ל למרות שאני לא אתנגד לאיזה עכשיו[: